user Xec de Son Tica | Hace un año

MazingerLo que t'agrada a tu es ser incoherent i predicar una cosa i fer-ne una altra. Defenses als lladres de cases. Idò dona-lis sa teua i deixa de donar lliçons de moralina als altres. Lo teu es diu hipocresia en estat pur.

user VegetaEcoGeta | Hace un año

al final acabaremos todos en autocaravana al tiempo

user Haito | Hace un año

ostres!! as Mercadal diuen quel serveis socials te ajuden per empadronarte al ajuntament com fan amb els okupes,vosaltres a fer el mateix

Mazinger Mazinger | Hace un año

Xec de Son TicaJa que t'agrada tant polaritzar dir-te que a"voltros" vos agrada molt donar per suposat i posar en boca d'altres moltes coses. ¿Que és sa solució absurda aquesta que plantees? ¿Que jo els hi doni ca meva? I jo que faixi després ¿me fic dins ca teua? ¿Que trobes que passarà si a gent sense recursos s'els deixa al carrer? ¿No trobes que en tost seria millor que hi hagués una millor política de vivenda i ajudes socials perquè situacions com aquesta i moltes d'altres similars no és produïssin? I no hem refereix a ajudes económiques o amb forma de "xecs" (cosa que me sembla una tonteria) sino dispusitius socials que realment funcionin independentment de qui estigui al govern. ¿Que jo ho he escrit amb sarcasme? Probablement, però estic segur que hi haurà molts que realment s'han sentit identificats. Per aquí demanaven "empatia", desgraciadament "ni está ni se la espera".

user Xec de Son Tica | Hace un año

MazingerEstar a favor de que robin ses cases d'ets altres pero mai sa teua és una actitut típicament comunista. I naturalment que no estic d'acord en absolut en caricaturitzar als que condemnam es delictes, robos i destrosses des lladres de cases com has intenat fer. Amb lo que está d'acord tothom que és coherent, és en que el que hauriu de fer es que defensau als lladres de cases en tost de a ses seues víctimes, és ser una miqueta coherents i oferir-lis als delinqüents okupes aquests que vos cauen tan bé sa vostra casa. Però clar, lo que vos sembla bé pels altres, no vos sembla bé per voltros.

user Pérez | Hace un año

Estaria be tenir sa informació de si els qui han pagat rebuts de llum etc. son ells o es propietari, avam si resultara que tenir una casa buida et converteix amb ONG.

user fotut | Hace un año

El problema no es que le le pase a esta pareja, el problema es que cada vez le pasa a más gente, con trabajo tampoco encuentras vivienda, ni siquiera habitación, solo hay oferta de octubre a abril. Mientras no se acabe con el alquiler turístico hacen falta megaalbergues para que podamos vivir bajo techo en verano.

Mazinger Mazinger | Hace un año

Xec de Son Tica¿D'on has tret que som comunista? i ¿qué no hi estàs d'acord amb lo que he escrit?

user Xec de Son Tica | Hace un año

MazingerEl que hauriu de fer es comunistes és ser una miqueta coherents i oferir-lis als delinqüents okupes aquests que vos cauen tan bé sa vostra casa. Però ja sabem que comunistes només ho sou amb ses coses des altres i mai amb lo vostro.

user baixamaner | Hace un año

Quan un llegeix q a les comunitats turístiques les diferències socials augmenten i els pobres omplen els serveis publics, es quan un veu q abans sense tan turisme viviem millor.