Tururu Tururu | Hace un año

@Alcaufar. Favaritx es de Mercadal, t'agrado o no. I sa part encimentada de Es Grau es sa de Mao-Mahon. Els fets van per una banda i tu per s'altre. Ben clar.

user Alcaufar | Hace un año

TururuQue gent com tu no vengui gaire per Maó ja me sembla bé, a jo en canvi m 'agrada molt anar a Ciutadella, però aprèn geografia que ja fas pena de tant de dir disbarats.

Tururu Tururu | Hace un año

@Alcaufar Dius que "A sa banda de Maó hi ha bus obligatori per anar a ses platges de favàritx (parc natural) i ningú ramuga tant" Vas ben errat. Avam si li demanes a qualcu de Mercadal, que tant maones es Favaritx. Gens. Per a¢o allá si que hi ha acces exclusiu en bus, com a Macarella i a Punta Nati. A sa banda maonesa de Es Grau, ni hi ha acces exclusiu en bus ni s'el espera. No es vol putejar als usuaris maonesos de aquelles platjes i urbanizacio des parc natural. Ecología de postureo, res mes.

user Alcaufar | Hace un año

TururuNo tenc cap intenció de convercer-te però crec que prioritzen sa seguretat quan posen un bus per anar a Macarella. Es "camí" de Torralba a partir de Turrubet es molt estret i perillós per tant de trànsit. A sa banda de Maó hi ha bus obligatori per anar a ses platges de favàritx (parc natural) i ningú ramuga tant, s'assumeix com a necessari encara que mos agradi anar en cotxo per tot. Si fos per putejar com dius també en posarien de bus a La Vall, El Pilar i Cala en Turqueta. Perque no te queixes de que no es pot anar as Talaier o as Pla de mar en cotxo, o a Ses Fontanelles que feien pagar as que hi tenia una barca? Es "senyor" des lloc us puteja?

Tururu Tururu | Hace un año

@Clip: Ben d'acord amb tu amb que "mos hem de començar a acostumar a emprar es transport públic". Pero ni tú ni jo coneixem a cap ciutadellenc que l'hagi emprat, i en canvi si que coneixem a molta gent que hi arriba en barca. En canvi, a es "parc natural" maones d'Es Grau no existeix aquesta obligatoriedat. Consell MahonMenorca sempre putejant a Ciutadella. Mes clar que s'aigo. I qui no ho vulgui veure es perque per qualque motiu ja Li va be que es discrimino sempre i en tot a sa primera població de s'illa en habitants, economía productiva i turisme. Nomes servim per pagar sa convidada. Res mes.

user Ramon | Hace un año

TururuVeig que segeixes xerrant per tota Ciutadella!!! I no es aixi ja t'ho diu en clip , ara fara falta que el que están sempre amb tu ( o al manco sempre puntúan a lo que dius , obrin es ulls ) que falta fa ,v👻👻👻🤡🤡🤡🤡

user Esteparde | Hace un año

el salario base según el Convenio Colectivo de Transporte Regular de Viajeros de Baleares para un conductor con menos de dos años de experiencia es de 1032,43 euros al mes. Con experiencia sube a 1376,49. Les faltarán conductores mientras los salarios estén así. Nadie invierte 3000 euros en sacarse el carnet profesional con estas perspectivas y los que lo hacen dejan el trabajo de conductor a la primera ocasión

user Clip | Hace un año

TururuIdò jo som de Ciutadella i no me fa cap nosa es bus. Mus hem de començar a acostumar a emprar es transport públic.

Tururu Tururu | Hace un año

A Ciutadella ningún vol aquest bus... Que tal si Consell MahonMenorca el posa a Es Grau, que a mes esta declarat "parc natural"?

manu menorca manu menorca | Hace un año

... cuanto peor, mejor, deben pensar algunos... los turistas no vienen en junio, los turistas YA están aquí, llegaron por la semana de vacaciones de abril, pero no se han ido, y cada día vienen más, es de dominio público para alguien que tenga ojos y oiga los continuos rodamientos de los trolleys por las calles de nuestras ciudades... y lo primero que hacen es alquilar un vehículo e irse a los saturados parkings improvisados de la costa virgen, por unas vías deficitarias en mantenimiento... jugar al tetris es divertido, mientras no lo hagas en un auto intentando esquivar decenas de domingueros al tiempo que haces eses entre los baches y los enderrosalls de las paredes secas... junio? están locos o qué?