user alaior | Hace 12 meses

Dur al dia ses necesitats des geriatric y C.de Dia que si costa durne un de be que farem en dos, es penos que es usuaris des C.de Dia no puguin tornar a Es Ramal per falte d'un bany y estan desplaçats a s'Escorxedo

Hola La verdad | Hace 12 meses

bubliciusNo la querian porqué no calzaba su zapato

user unaaltramenorca | Hace un año

Posaria per davant ses persones i es territori. Cancel·laria sa cita prèvia i s'obligatorietat de fer els tràmits telemàticament, per tal de poder atendre a sa gent sense enredar-la amb gestions que ni tan sols alguns dels regidors saben fer. M'asseguraria que hi ha personal contractat suficient a s'ajuntament per fer sa feina ben feta dins els terminis que estableixen ses ordenances i reglaments, sense "racanear" durant 8 anys per, abans de ses eleccions, dir que hi ha remenant i se'n contractarà més. Planificaria com cobrir ses (ara molt habituals) renúncies, baixes mèdiques, i vacances per acumulació d'hores extres. Abans de fer noves inversions, m'asseguraria que ses instal·lacions que ja tenim funcionen bé i se'n treu es millor profit. Per exemple, casal jove, residència geriàtrica, i centre cultural Convent de Sant Diego. Fixaria un termini màxim al pagament de factures a proveïdors, especialment als autònoms i PIMEs, de manera que, si ha passat un cert temps des que es dona el servei i no s'ha pogut acabar sa burocràcia, es deute es pagui. M'ocuparia de sa protecció des territori, atenent degudament es pla de regulació urbana, gestionant s'adaptació pendent i dotant a s'ajuntament dels tècnics i inspectors que facin falta. M'esforçaria per promoure millor oferta d'habitatge de lloguer as poble. Vincularia els impostos municipals als objectius socials i mediambientals. Promouria consultes ciutadanes abans de prendre decisions importants pel poble.

user Seny | Hace un año

Cancelaría las concesiones de hamacas, sombrillas y pedales (patines) de Cala en Porter y limitaría las de kayak

user bublicius | Hace un año

SilesiusSi yo fuera alcalde de Alaior: - No habría dejado marchar a Nuria, una de las mejores bibliotecarias y dinamizadoras culturales de la isla y una de las personas que más ha hecho por la cultura de nuestro pueblo. Y habría accedido a mejorar su condiciones ampliándole la plaza a una jornada entera, en lugar de ir tirando de auxiliares para ahorrar dinero. Es penoso ver lo poco que se cuida uno de los mejores servicios que tenía el pueblo, sino el mejor. - Apostaría firmemente por la escuela de música, dotándola de los recursos necesarios para que funciones correctamente, e intentaría aplicar soluciones duraderas y no parches que solo valen para un curso.

user bublicius | Hace un año

SilesiusTotalmente de acuerdo con @Silesius. Si ese mismo ruido lo hiciéramos en nuestra casa, los vecinos nos denunciarían por superar los decibelios permitidos y nos tocaría apechugar e incluso pagar una multa. En este caso se está haciendo la vista gorda porque es la Iglesia la que está de por medio.

user Juanita | Hace un año

Jo he viscut prop de s'iglesia tota sa meva vida i és ver que ses campanes molesten molt. Se tindrien que canviar dues coses: primer que toquin més fluix (mai he sentit unes campanes que sonin tan fort i tan malament) i segon que es diumenges no sonin tantes vegades. Jo sempre he pogut dormir, per sort o desgràcia estic un poc sorda, però no hi ha dret que a aquest pobre senyor que escriu li fagin sa vida impossible. S'iglesia hauria d'ajudar a sa gent, no convertir sa seva vida en un infern. És una vergonya.

user Jesús el bueno | Hace un año

SilesiusSII, JA HU VAN INTENTAR UNA VEGADA I VAN LLEVAR HORES PERO RES, CON LA IGLESIA HEMOS TOPADO, EN VAN DIR !! VOTACIÓ POPULAR

Juanjo Juanjo Juanjo Juanjo | Hace un año

Don es meu vot a en Silesius. En puc donar fe (mai millor dit) és insoportable

user Silesius | Hace un año

Si jo fos batlle de Lo, el primer que faria seria destruir ses campanes que me desperten els diumenges a les 7:27 amb trenta tres tocs en honor de nostre senyor Jesucrist. Després continuen a les 7:42 I a les 7:57 per completar 99 maravellosos, estrepitosos i completament innecesaris campanassos. No fa falta dir que es nivell d'aquestes campanadas sobrepassa per molt ses normatives locals. Però tranquils, que això es només es començament des diumenge: a les 10:30 ja han sonat mes de mil campandes. Ho sé perquè he tingut sobrades oportunitats de contar-les. Jo i altres persones afectades ens hem queixat a sa policía innumerables vegades sense que ningú mogués ni un dit per resoldre això. I lo mes exasperant de tot es que això pasa des del 2007. Fa mes de quinze anys que no puc dormir tranquil·lament un diumenge, o fer un xubec sense que soni una campana. Ningún s'imagina sa impotència que algo així fa sentir.