user LIBERAL ESPAÑOL | Hace un año

Mi voto va a las personas que nunca han vivido de la política, voto a personas comprometidas con el bienestar general, personas que trabajan en la industria privada, el engranaje de la economía. Seguir pensando que quienes nos han sumido en carencias, prohibiciones y malas políticas ahora si lo van a hacer bien, es seguir siendo unos ilusos. Mi voto va al Proyecto Liberal Español, PLIE. Quiero el cambio del sistema donde las personas seamos tomadas en cuenta y no ser los esclavos de unos iluminados socialista que están en contra de nuestras libertades y de nuestra propiedad.

user Joan | Hace un año

JunoTergiverses ses meves paraules, jo açò no ho he dit. Només dic que s'ha d'aprofitar ses infraestructures que hi ha, no fer més port i més camps de golf.

xec xec | Hace un año

ya empezamos con los prejuicios

user Okis | Hace un año

Kina kutrada feta per enganar als banaules. Mentides i disbarats de sa gent que en vuit anys no han acabat un tros de carretera. Que els compri qui no els conegui

user MARTIN | Hace un año

A ver si es verdad que "Llega una fuerte perturbación de la derecha" y acaba con esta "sequera" total de 8 años sin hacer nada de provecho para Menorca y los menorquines, bueno, para algunos si, amiguetes, enchufados, asesores, autores de "estudios" etc.

user Xman Manx | Hace un año

Hasta donde puede una persona aceptar perder la dignidad? Este hombre me hace sentir vergüenza ajena...ojalá se hubiera preocupado igual por las perturbaciones en es Milá, la prostitución de menores o mil cosas más.

user Mahon_London | Hace un año

JoanA on és pan para hoy y hambre para mañana? Donem exemples, jo només veig que Port d'Andratx, Port d'Eivissa, etc. no només son molt més rentables que es port de Maó si no que a més, han aconseguit generar molt negoci (i segueixen) a sa zona... a Maó tenim un port molt més espectacular i mort d'oi, especialement es tros de Cala Figuera, no es tracta de destruïr es port com molts volen fer creure, es tracta de SALVAR es port... però que si, que sabem que s'esquerra li te al·lèrgia a sa riquesa i sa generació d'aquesta, clar, tots vinguent des món dels funcionaris, que vols...

user Juno | Hace un año

Joanmostra'm, si us plau, que quan la dreta estava al govern només feia ports esportius i camps de golf

user Joan | Hace un año

JunoJuno, no fotem, sobre els ports esportius i camps de golf, ja fa temps que està demostrat que és “pan para nou y hambre para mañana”. Sense arribar a açò que dius de gent que dorm pes carrer i demés, es nostre producte és un altre, hem de sebre on som…

user CIUTADELLENC | Hace un año

De moment el que ha arribat amb voltros i els vostres socis del PSOE i Podem ha sigut legislar per afavorir a pederastes, violadors, corruptes i lladres de cases (okupes). Preu de la electricitat molt més car que mai, situar-nos a la cua d'Europa sense arribar encara als nivells econòmics pre-crisi, girar l'esquena als saharauis anant a favor del Marroc... I una empasta darrera l'altra a Milà, IME, àrea de mobilitat del Consell, al mateix Consell i ajuntament de Ciutadella. Pitjor que pitjor!!