user Jose Cavaller | Hace un año

baixamanerI voltros baixamaner tornarÍeu a riure ses gràcies als delinqüents okupes i legislar per afavorir a corruptes i delinqüents sexuals. Des vostros profetes ja en coneixem ses fetes: "...no pagan la Seguridad Social a sus trabajadores (Echenique), intentan defraudar a Hacienda con sus sociedades interpuestas (Monedero), especulan con pisos de protección oficial (Espinar), engañan y se aprovechan de becas de la Universidad sin aparecer por allí (Errejón), enchufan a sus amiguetes y parientes en IB3, Consells, ayuntamientos, presumen y prometen vivir siempre en Vallecas pero apenas tienen la oportunidad se hacen con una mansión en Galapagar, favorecen a malversadores, violadores, pederastas, abusadores, okupas, sediciosos..."

user Bep Bo | Hace un año

ToniEs exaltats sou tu i baixamaner, es veu que es al·lèrgic a sa veritat i no t'agrada que vos recordin sa historia a s'esquerra als fans destacats d'Stalin.

Daniel Bosch Toni | Hace un año

Xec de Son Ticaet veig un poc exaltat. tens sa pell un poc fina per sa quantitat de banajades i insults que reperteixes

user Xec de Son Tica | Hace un año

baixamanerEncara emprau es comunistes i extremistes d'esquerres sa vella tàctica stalinista d'estigmatitzar com a "feixistes" a tothom que no pensa com voltros. En ses seues dèries, Stalin s'inventor des fronts populars i s'"antifeixisme", fins i tot etiquetava com a feixista a Trotsky, un altre comunista quasi tan genocida com ell mateix. I ets seus deixebles haurieu d'estar afrontats. Sa pregunta que t'hauries de fer tu, es si "ho tornariau a fer" voltros. Ho dic per es cop d'estat de Jaca des militars d'esquerres Galán y Garcia Hernández, per es cop d'estat de 1934 a Asturies, per es més de cent milions de víctimes assasinades i es bilions de robos de propietats privades des comunisme.

user baixamaner | Hace un año

Esta clar que els feixistes no tenen ningú mes que aquesta desconeguda. la pregunta es: Ho tornariau a fer ? I ho dic pel cop d'estat del 36.

user Xec de Son Tica | Hace un año

Fa gràcia i tot veure tanta rabia i rebequeries de s'extrema esquerra contra Vox. Ells que han fet una llei que ja ha servit per rebaixar condemnes i treure de sa presó a més de 800 violadors, pederastes i abusadors, i també han legislat a favor de sediciosos, lladres de cases "okupes" i es que cometen malversació (corruptes). Vox és un partit democràtic, que no dona cops d'estat, ni s'ajunta ni dona suport a colpistes separatistes com fa Podemos, defensa sa Constitució i es dret des ciutadans a s'habitatge i no als delinqüents contra sa propietat anomenats "okupes" com fa Podemos i als països on governen partits similars a Vox com Italia, Polonia o Hungria hi ha eleccions lliures, no com als paisos que són un modelo per Podemos i es comunistes de "sumar" com Cuba, Veneçuela, Corea del Nord... i demés tiranies d'extrema esquerra que imposen als seus infeliços pobles ses més espantoses opressió i misèria

user Xec de Son Tica | Hace un año

ToniCom mostrau es llautó s'extrema esquerra. Encara emprau es comunistes i extremistes d'esquerres sa vella tàctica stalinista d'estigmatitzar com a "feixistes" a tothom que no pensa com voltros. En ses seues dèries, Stalin s'inventor des fronts populars i s'"antifeixisme", fins i tot etiquetava com a feixista a Trotsky, un altre comunista quasi tan genocida com ell mateix. I ets seus deixebles haurieu d'estar afrontats.

user Aturdit | Hace un año

Hagués dit exactament el mateix d'un homo.

user Aturdit | Hace un año

MargaritaPot dir li he dit oportunista per canviar de domicili un any abans de les eleccions i presentar-se a llistes. Li sona lo de "xiringuitos". No he dit res masclista que jo sapi, però sou d'insult fàcil.

Daniel Bosch Toni | Hace un año

@margarita la falta d´empatia és per presentarse amb un partit feixista. Nada nuevo.