user ciutadaciutadella | Hace un año

açoesmassaPitjor és escriure que els candidats d'una llista "no valen gaire" sense justificar-ho amb cap argument i generalitzant com vas fer tu s'altre dia. Sa gent tenim dret a saber si és que ens volen governar han sigut són bons o mals gestors i es seus antecedents polítics sense opacitat, i es que ho vulguin amagar tenen tot es dret a fer-ho sempre que no vulguin ser personatges públics i manejar es doblers de tots. Qui no vol pols que no vagi a s'era, que no es presentin i ningú comentarà públicament si han estat d'un partit d'extrema esquerra o gestionat res deficientment.

user Bep Bo | Hace un año

açoesmassaTots es candidats expliquen o haurien d'explicar es seu curriculum i passat professional i polític, i açò no és "molt flac", es diu transparència, lo que és "molt flac" es amagar-ho, perquè es electors tenim dret a coneixer que han fet en política i quina capacitat i experiència de gestió tenen es candidats. I es que no vulguin ser transparents es tan senzill com no presentar-se com a candidats a ser càrrecs públics.

user CIUTADELLENC | Hace un año

açoesmassaEs veu que no saps que es candidats des de es moment que es presenten són persones públiques i per tant subjectes a crítica. Ara lo més fort es que tens dues vares de midar, perquè jo no he anomenat a ningú i tu has fet lo mateix que jo referit a un altrte partit, amb sa diferència de que mentre jo dic sa pura veritat i per tant tu no ho has pogut desmentir, tu no concretes de que haurien d'estar "empegueits" ets que ataques. En una paraula, es veu que tu i es de Cs teniu sa pell masssa fina per dedicar-vos a sa política i lo que és molt flac és sa prepotència i sa autoadulació d'alguns comentaris pro-Cs. I sí, jo pens que no pot ser un bon gestor qui no ha gestionat gens bé previament i que es centro no és troba a s'extrema esquerra. I per lo demés escriuré tant com vulgui, perquè encara que sembla que a vegades et molesta, hi ha llibertat d'expressió.

user açoesmassa | Hace un año

CIUTADELLENCVeig que has de dir sempre sa darrera paraula i ara després d'aquest comentari ho podras fer. No fiava dir res més però no puc deixar per alt que trob molt flac que mesclis temes particulars d'un candidat com a desqualificació política. A Ciutadella tots ens coneixem mas o menos, i encara que potser es com dius, també n'hi ha a alres llistes, com sa de Vox, que tenen coses de ses que estar empegueides i trob que no esta bé treure temes privats ni pedaços bruts.

user CIUTADELLENC | Hace un año

açoesmassaTan "independents" com es senyor que surt a sa foto i que, a ses darreres eleccions, va ser candidat nombre 1 al Consell y nombre 2 al Ajuntament de Ciutadella por es partit d'ultra esquerra ACTÚA (PACT), que és "un partit d'extrema esquerra radical des comunistes Gaspar Llamazares i Cristina Almeida que també va presentar sa trànsfuga de Podemos Montse Seijas al Consell..." Tampoc sembla massa aconsellable incloure a un "independent" que va dur una empresa privada a ses penyes a una llista per anar ara a s'ajuntament...

user Bep Bo | Hace un año

açoesmassaSa teua també és respectable. En que jo m'estim més que es membres de sa llista siguin des partit per es que es presenten i no que almenys 6/7 no ho siguin, i només 1/7 (o sigui només 3 de 21) siguin des partit per es que es presenten. Amb aquest percentatje tan ridicul de gent de Cs (3 de 21), lo normal seria fer una agrupació d'electors, però es veu que era massa feina... malament començen.

user açoesmassa | Hace un año

Bep BoEs molt respectable sa teua opinio i jo tenc sa meua. Preferesc una llista de gent d'aqui encara que sa majoria siguin independents, que una llista d'afiliats on al menys 1/3 no son gent de Ciutadella ni de Menorca. No entenc quines dificultats han tingut uns i altres pero es una evidencia que ses dues candidatures n'han tingut. I ara que cad'un voti a qui vulgui si no vol quedar a ca seua.

user Bep Bo | Hace un año

açoesmassaIdò, posats a comparar m'estim molt més sa llista de Vox, perquè al menos són de Vox, mentre des 21 primers de sa llista de Cs només 3 són de Cs o sigui només una séptima part 1/7 són de Cs, mentre 6 de cada set o sigui sis séptimes parts 6/7 no són de Cs. I opinar no es "prepotència" mes que per tu. Jo pens també que amb 18 independents entre es 21 candidats de sa llista, "sembla que aquests "independents" es hi han comprat ses sigles per no tenir prou firmes per fer una agrupació d'electors i lo que quedava de Cs es hi han venut". Veritable i fins i tot Lògic.

user Blas de Lezo | Hace un año

açoesmassaPrimer. Es veu que no saps que és "prepotència". "Prepotència" es escriure que "No serà molt difícil guanyar (sic.)" quan per guanyar hi ha que quedar primer partit i no sereu ni es primer, ni es segon, ni es tercer... i segurament ni marcareu i ses enquestes a nivell nacional vos donen ara mateix 0/1 diputats de 350!! Segon. Que t'agrada sa llista dius perquè "n'hi ha de mes boxornoses", jajajajajaja, en castellà ja ho diuen "mal de muchos..." molt bo açò d'agradar-te una cosa perquè en hi ha que encara són pitjors. Es veu que t'agrada molt sa mediocritat a tu. Tercer. Pensar diferent i practicar sa llibertat de pensament i expressió, no es "prepotència" més que per mentalitats despótiques i/o caciquils. Quart. Ets sa contradicció personificada, dius que t'agrada aquesta llista perquè segons tu són "per sort independents de consignes politiques", però es presenten per un partit polític. I encara que et posis nerviós es ben ver per tant que si volien fer una llista d'independents, i a més t'agrada tant a tu sa pretesa "independencia", el que havien d'haver fet és sa feina de replegar ses 500 firmes que fan falta per fer una agrupació de electors, o era massa feina per aquests "independents"? Perquè a tu t'agraden molt es "independents", però aquests "independents" es presenten en nom d'un partit, i açò és una gran contradicció. Quint. És veu que per tu no hi ha res millor que es mal menor. En canvi, objectivament rallant lo millor és sa excel·lència.

user açoesmassa | Hace un año

Blas de LezoQuanta prepotencia sa teua! I qui ets tu per dir que havien de fer o no? Per jo que si es presenten per C's sera perque tenen compromis amb ses seues idees. Que trobes? Que s'haguessin pogut presentar per Vox i aixi aquesta llista hauria pogut evitar que quasi un terç sigui de fora?? Som un ciutada no afiliat a cap partit i lo que he d'elegir per votar son persones, equips, programes i idees.i repetesc que m'agrada sa llista, no perque sigui de dalt de tot, si no en comparacio amb ses demes, perque n'hi ha de mes boxornoses.