user Josep Pons | Hace un año

Com Avel·lí i Llorenç Casasnoves, es ver?

user Xec de Son Tica | Hace un año

Imposible fer una llista més flaca. Sembla que volen perdre. Ho serà una pinya dia 28!!

user Bep Bo | Hace un año

Si vols un resultat diferent has de fer algo diferent. Pons Torres ja era presidenta del PP quan després d'haver tingut el pitjor resultat de la història amb 6 regidors l'any 2015, encara en va perdre un altre i es van quedar amb 5 el 2019. S'aguditza la decadència del PP. De 10 regidors l'any 2011, als 6 de 2015 i només 5 l'any 2019... La candidata, com a presidenta del PP de Ciutadella, ja va aconseguir empitjorar el pitjor resultat obtingut mai pel PP. Tota una garantia de fracàs.

user Blas de Lezo | Hace un año

Cuando el PP de Ciutadella habia perdido 2.000 votos y 4 concejales y parecía que ya no podía ir a peor... esta aspirante a profesional de la política se puso al frente del PP y consiguió... perder unos cientos de votos más y perder todavía otro concejal... Y con estos miembres, como el sentido común es el menos común de los sentidos, la han nombrado candidata por aclamación esperando un cargo a cambio y el milagro de que les caiga ese "sillón de mis entretelas, mi despachito oficial" que promete la canción del tango. El problema es que estos politicos ambiciosos pero mediocres que se presentan al ayuntamiento quieren una dirección a su imagen y semejanza, de manera que llevan al hartazgo y a la renuncia a cualquiera con capacidad para alcanzar victorias o liderar, así que cuando llega al PP alguién que destaca como fue en su día Don José Carretero o más recientemente José Maria de Sintas, acaban por hacerlo desistir por agotamiento. Así que con esta candidatura que es más de lo mismo, van a obtener el mismo resultado pésimo de 2019. Y los beneficiados por esta insistencia en el error del PP van a ser todos los demás partidos. Ah! y 250 ni en broma porque apretados caben unos 100-120.

user Adam LEDANCA RIÑO | Hace un año

Si señor JT (o tendré que decir JR como en malo de la serie Dallas) and company. Lo que usted diga...a sus órdenes...ja, ja, ja. Ilusos.

user Joan Pera | Hace un año

A Ciutadella ho teniu magra per no dir supermalament, ja podeu portar a la Prohens que es una desconeguda com ho va ser Biel Company, a Ciutadella la esquerra tornara a gobernar.

user ciutadaciutadella | Hace un año

Sa candidata a s'alcaldia i sa majoria de sa llista ja no poden tenir un perfil més baix. Sa gent que no és d'esquerres va rebre sa notícia amb incredulitat i desil·lusió, molts comentaris són de votar una altra alternativa o abstenir-se si no hi havia ningú millor, des de el 2015 hi ha força abstenció de sa dreta a Ciutadella i aquesta candidatura en tost de mobilitzar desmotiva.

user CIUTADELLENC | Hace un año

Es problema de sa llista del PP a s'ajuntament de Ciutadella és que, amb molt poques excepcions com el senyor Benejam, està carregada de mediocritats per dir-ho caritativament (nombre 1, 3, 4, 5, 6...) , amb molta ambició d'ocupar un càrrec públic però que no volen per res gent que sigui més competent que ells per allò que diu el refrany de "en el país de los ciegos..." i per açò espanten a tothom que val o que no sigui de la petita colla sectaria en que s'han convertit. Açò es diu com es llibre de Garcia Márquez: "Crónica de una muerte anunciada".

user Juanjo Jover | Hace un año

Ja vas ser regidora, vas tenir s’oportunitat de fer-ho i no ho vas fer. Quins interessos tèns ara ?.-

user Augusto | Hace un año

¿Poner orden en Urbanismo? Primero debería poner orden en el PP. El problema del Partido Popular es que no puede poner orden en sus filas y en su propio partido y quiere poner orden en urbanismo. No es creíble. Por esa razón yo voy a votar a Vox