user Quinaxalada | Hace un año

....una improvisació més,lo que és té que fer primer és cercar solucions i no crear problemes,jo trauria el privilegi dels aparcaments per els regidors i que espavilin...avam que els hi semblaria provar la seva medicina....

user Josep Pons | Hace un año

Es veu que sa idea que tenen de peatonalitzar es posar jardineres. 8 anys governant per decidir a darrera hora fer aquest nyap en tost d'haver fet i executat un projecte com toca. I són tan curtets que es pensen que es posen una medalla amb aquest ridícul tan gran que només demostra absoluta incapacitat per planificar, programar, preveure i fer ses coses bé. Peatonalitzar ara perquè venen ses eleccions provocarà un desgavell circulatori i és més oportunisme polític i postureo, des que no aturen de fer el tripartit PSOE-PSM-deMés a Menorca-Podemos. Es veu que es "postureo" no s'acaba mai. Com si haguèssin estat a sa oposició i no governant 8 anys seguits!!

user Emoll | Hace un año

Alucin, ara per collons el faran peatonal. Ja sabem que sa lògica no es es punt fort des politics... pero més tost, més tost. Jo visc per aquell rodol, inclus s'hivern es mal de fer aparcar, quant hi més en s'istiu. I tinguent tarjeta verda! Si ara el lleven amb "sa força" de ses places de darrera l'Oar... Ciutadella té falta d'aparcament per es propis residents de casco urbà i perifèria: Tenim es "parquings" des cementari i Es Pla que hi pots dixar es baxos des cotxu només de provar de passar, darrera Pintor Torrent segueix sent una tanca sense senyalitzar, i una altra tanca per duvora ses pistes de tenis allà a nes polígono que no hi va ningú (menos hi niran es turistes que ho volen tot aprop)... Tot junt segueix sent insuficent, així que sí! A llevar aparcaments per posar jardineres de ferro! Preciós quedará Es Born així!

user SomJo | Hace un año

Tanta historia amb projectas des born peatonal, i posaran pasteretas de ferro demunt es mateix asfalt? Vaya quina manera de fer ses coses. Si voleu fer coses rares jugau a Monopoly i alla feis el que volgeu. A Ciutadella s'han de fer les coses ben fetes

user CIUTADELLENC | Hace un año

Després de 8 anys governant es gran projecte de peatonalització des Born consisteix................... en comprar jardineres!!!!!!!!!!!!!!! I açò, a menos de tres setmanes per ses eleccions apart d'una gran irresponsabilitat, no és oportunisme, electoralisme, ni improvisació, nooooooooooo, que vaaaaaaaaaaa. Com per tornar-los a votar a aquests irresponsables!!

user galldelavall | Hace un año

Teniu molta sort els que podeu aparcar. Jo cada dia he de donar 3 o4 voltes per l'Oar. No hi ha manera d'aparcar i no... sa temporada encara no ha começat. Me sap greu, però no podem donar sa culpa als turistes encara. A l'hivern també és impossible. Manats de disbarats. Per favor, no faceu res més! Si no hi ha xòfers per ses linesas regulars de bus, ,imaginau per ses "lanzaderas"

user Mr.Black | Hace un año

Ya verás la risa cuando caigan 4 gotas este verano y todos los turistas quieran venir en su coche de alquiler a pasear por Ciutadella. Va haber atascos hasta Cap de Artruxt.

user pantomima7 | Hace un año

Enrique Fernandez de Alarcon GonzalezMe encanta su definición: espasmo de estupidez. Si, a mi también me parece fantástico el Borne peatonal, pero los todos los coches no caben en la Pau, no hay sitio para los que residen por la zona... Hay que hacer aparcamientos disuasorios a las afueras con buses lanzaderas al centro (hay gente muy vaga).

user Joan Llufriu | Hace un año

Fa 40 anys tots, TOTS, ploraven perquè van prohibir el trànsit a la part antiga i amb aquella decisió que es va prendre i que agradava tant poc, s'ha arribat a on som ara: una ciutat a on els turistes i visitants volen venir sí o sí a passejar i a fer una volta. Amb aquella decisió, i sense ser-ne conscinets, Ciutadella ha acabat sent un dels atractius de l'illa, encara que a molts açò no esl agradi. Born peatonal, ja!

user Bernat Metge | Hace un año

baixamanerPassarà com a Fornells. Una desgràcia més. Via lliure a les terrasses. Sempre serem un país de cambrers.