user Jose Cavaller | Hace un año

Il·lúsHan passat 5 dies i callau com a morts a Cs Ciutadella, deu ser perquè, segons es teu penúltim comentari, no mereixeu sa confiança que vos va donar sa gent de ponent FINS L'ANY 2019 I AMB UNS ALTRES DIRIGENTS que fa anys que se'n van anar des partit (avui en dia "partidet" per tu que t'agraden tant ses cometes).

user Jose Cavaller | Hace un año

Il·lúsSes empastes ja estan fetes i ara només hi podeu posar pegats, es mal està fet com quan des de Cs vau votar a favor de sa llei que ha servit per amollar i reduir penes a més de mil pederastes, violadors i abusadors. I té tota sa raó Blas de Lezo, sou molt prepotens però cada vegada que obriu sa boca en feis una, sa penúltima, sa proposta descaradament inconstitucional de davallar un 30 per cent s'IBI a només segons qui i discriminar a sa gran majoria des poble. Ara clar, com comandareu tant a Ciutadella i a Menorca com en es planeta Júpiter "Promeses són flovies que cauen del cel..."

user Blas de Lezo | Hace un año

Il·lúsEs "llistó amunt", no ens facis riure... si dos d'ells han passat desapercebuts per dir-ho caritativament, a veure si haurem d'entrar en detalls d'alguns nyaps. Varies declaracions i ses intencions són "desafortunades" i ses de fer una davallada discriminatoria de s'IBI només a un sector és totalment inconstitucional, típic teu qualificar ses cadufades com "immillorables ocasions". Es vostro problema és que no hi ha partit i trobau que feis un ou amb dos vermells fins i tot quan proposau disbarats i coses que fins i tot tu et veus obligat a qualificar com "desafortunades". Així teniu es "llistó". Sobradets que anau, més dura serà sa sota. Es que feien ses coses bé a Cs Ciutadella i donaven "sustos" fa temps que se'n van anar.

user Il·lús | Hace un año

@Jose Cavaller @Blas de Lezo Han tardat poc els bots del "partido" a funcionar a les totes. Com a mínim no discutiu de que les declaracions son desafortunades i que és una immillorable ocasió pel candidat a Ciutadella se doni a conèixer als possibles votants. Els exregidors de Cs han deixat el llistò amunt, nomès falta saber si mantenim el nivell com fins ara, si és així, Cs no estaria acabat a ponent i podria donar algun sustet al "partido"

Aldina Fum Aldina Fum | Hace un año

No tengo conocimiento de la ley de capitalidad que proponen, así que no tengo opinión sobre la capital (aunque el CIME y demás administraciones están en Mahón), a nivel insular ya se hacen muchas inversiones en Mahón (hospital Orfila + Verge del Toro, escuelas varias,...), y ahora quieren 5 millones más para... infraestructuras y servicios básicos de la ciudad, algo no me cuadra... 🤔

user Jose Cavaller | Hace un año

Il·lúsCiudadanos prometia? amb 18 independents entre es 21 candidats de sa llista? Sembla que aquests "independents" es hi han comprat ses sigles per no tenir prou firmes per fer una agrupació d'electors i lo que quedava de Cs es hi han venut. I ara ens han venurt a tots es ciutadellencs. Mai més Cs, ni un vot a Ciutadella!!

user Blas de Lezo | Hace un año

Il·lúsHace mucho que perdieron la "confianza" en Ponent. Ya empezaron fatal anteayer y peor continúan hoy. Ayer intentaron vender humo, prometiendo rebajar el IBI SOLO a "comercios y autónomos", cuando el IBI se aplica a inmuebles y es absolutamente inconstitucional esta discriminación (por poner solo unos ejemplos) a los trabajadores por cuenta ajena, a los pensionistas, a las viudas y a todos los demás contribuyentes, excepto los que piensan favorecer y esto tiene un nombre: caciquismo. Cs, el supuesto "partido de la ciudadania" dice que va a bajar el IBI a unos cuantos, discriminando a la inmensa mayoría de ciudadanos normales y corrientes, a la mayoría de la gente normal no se lo bajarían si mandaran. Fum de formajades perquè segur que aquesta discriminació és del tot il·legal. Molt malament comencen. I aquesta llista "d'independents" que en tost de fer una agrupació d'electors s'han aferrat a ses segles d'un partit en vies d'extinció, no "prometia" més que oportunisme a ponent.

user Il·lús | Hace un año

Declaracions molt desafortunades. Si des de C's Ciutadella no es matisen, els farà molt mal. Llàstima començar d'aquesta manera una llista que prometia a ponent. És una inmillorable ocasió de que el candidat a Ciutadella es doni a conèixer als votants i demostri si mereix o no la confiança que fins ara comptava C's a l'antiga? capital.

user Josep Pons | Hace un año

I es candidats de Ciutadella no estèis empegueits d'anar contra es vostro propi poble? Quina vergonya!! A Ciutadella mai més Cs!!

user Bep Bo | Hace un año

Vergonzoso y eso que tuvieron 1.600 votos en las municipales de Ciutadella por apenas 700 en Mahón. Se merecen que no los vuelva a votar jamás ni una sola persona de Ciutadella. Al final resulta que se han convertido en un partido que quiere agudizar la injusta distribución de servicios y prestaciones sanitarias y tantas otras en Mahón. Como capital prefiero Ciutadella para equilibrar todo esto y si no fuera posible, mucho mejor como capital Mercadal que Mahón. Lo que tendrían que explicarnos los de la cúpula de Cs a todos los ciutadellencs, son las turbias maniobras de octubre de 2021 contra las mejoras de nuestro Puerto de Son Blanc orquestadas por el diputado de Cs Méndez y secundadas por todo el grupo parlamentario de Cs incluida la actual jefa nacional Patricia Guasp, en medio del vergonzoso silencio de la agrupación de Ciutadella. Obviamente el Puerto de Son Blanc, al ser el más occidental de Menorca, es el más "sostenible", ecológico y económico que tenemos en Menorca ya que acorta en bastantes millas náuticas todos los trayectos marítimos desde la Península y resto de Baleares con el consiguiente ahorro de tiempo y emisiones contaminantes en el transporte de pasajeros y mercancías. ¿Han aprovechado para explicar algo de esto?