Aldina Fum Aldina Fum | Hace 12 meses

baixamanerEm greu per a tu, algunes vegades estic d'acord amb els teus pensaments, però quan defenses el indefendible em sembla que tens ulleres molt fosques a en els ulls... Na Mora la millor dius, que semblava una filleta petita a una interrogació del mestre, nerviosa, li faltava aire al xerrar i només es bla bla bla de sempre... i xerrant en català en lloc de menorquí, mare meua! Després de vuit anys governant, aquesta dona no ha après res (només pujar-se el sou, anar de viatge i fer-se fotos). Menorca necesita un canvi urgent, el equip actual no ha sabut gestionar res de res, només han fet paperots i coses poc netes, jo apostaria per en Dolfo i esper que també en Ayuso ho aconsegueix, encara que amb Cs ho té difícil, en aquest cas li fa honor haver-se quedat amb es seu partit, quan molts altres per interessos personals han canviat de bandera...

user Bep Bo | Hace 12 meses

baixamanerI Molt encertat es comentari de José Cavaller, que defineix a la perfecció es fanatisme de s'extrema esquerra comunista.

user Bep Bo | Hace 12 meses

baixamanerLo que fa riure es sa teua "malaltia" de veure i estigmatitzar com a "feixistes" a tothom que no pensa com tu. Igualet que li passava a Stalin.

user baixamaner | Hace 12 meses

Jose Cavallerja ja ja el seu comentari fa riure, nomes una ment malalta veu comunistes i estalinistes per tot arreu. Pobre de vosté.

user Sirius Black | Hace 12 meses

El Sr. Villafranca per mi es el que va estar millor. Sa pitjor, la Sra. Benejam en diferència. La Sra. Mora i Sr. Juaneda, per mi no van estar acertats. Semblaven que estaven a l’oposició i no governant. El Sr. Ayuso, bon element però no te credibilitat. CS no sel creu ningú ja. La Sra de Vox, sincerament semblava que hi va anar obligada al debat. Freda i sense pasió en les seves paraules.

user Xec de Son Tica | Hace 12 meses

Sobre "la referencia a una publicación en redes sociales de un candidato de Més per Menorca en apoyo a Bildu. Se le preguntó a Juaneda sobre el tema, «condeno la violencia», contestó, aunque sin referencia expresa al terrorismo", que explica aquesta notícia des Diari, hi ha que veure sa indefinició de Juaneda nedant entre dues aigues, ja que es nombre 3 de Més al Parlament, M. Maria, conegut per ses irregularitats i caciquisme al IME on ha adjudicat es 80 % de contractes a dit, ha donat suport a sa presentació de sa candidatura de Bildu a Portugalete, i Bildu ha posat a dotzenes de terroristes de ETA a ses seues llistes.

user pepepons | Hace 12 meses

baixamanerse te veu massa el plumero. Qui llegeix els teus comentaris sap que estàs a sou del PSOE

Mayca Marin Mayca Marin | Hace 12 meses

Menorquina1Tiene usted toda la razón.

user Guiem Bosch | Hace 12 meses

baixamaner¿Qué debate miraste? Porque Susana Mora sabe hablar muy bien pero anoche estuvo muy floja y se limitó a seguir el discurso populista de Més y Podem. Ni una propuesta encima de la mesa. En cuanto a llamar "arrogant" y chulo al candidato del PP, vuelvo a preguntarte, ¿de qué debate hablas? Adolfo Vilafranca no solo estuvo educado en todo momento y fue el único que aportó soluciones a los problemas actuales y habló de programa, sino que inclusó bromeó con Juaneda. Dices "deu meu, que no tornin els peperos". Claro , supongo que prefieres cuatro años más de parálisis económica, de subidas de impuestos, de perseguir el turismo, de tener una carretera general tercermundista en obras , y de mangoneos y pagos irregulares en el Institut Menorquín d 'Estudis. En fin, que ya no engañais a nadie. Ha llegado la hora del CAMBIO. Menorca necesita avanzar y dejar atrás esta pesadilla de 8 años perdidos.

Mayca Marin Mayca Marin | Hace 12 meses

El partido PLIE fue denegado , tendríamos que tener el mismo derecho a expresarnos.