l'amo_corso l'amo_corso | Hace 12 meses

A aquests del parc lis diria...si heu tingut permís "express", permís "especial", permís "'d'amigots", per fer es parc; si es Consell us ha obert ses portes per fer-ho...i s'excusa única és DESESTACIONALITZAR, lo mínim es fer-ho, vull dir, continuar amb sa cosa encara que sigui una farsa, obriu mínim 8 mesos, obriu encara que només hi hagi jubilats...pero hombre, disimulau i ja està. Un parc aquàtic no serà DESESTACIONALITZADOR però si al menys disimules i obres 7 o 8 mesos ningú podrà dir que no ho vau intentar. Sa gent està farta de mentires.

Yorck Oxmall Yorck Oxmall | Hace 12 meses

Prometieron desestacionalizar y no lo hicieron, ups.

user Señor con tiempo | Hace 12 meses

Otro Cesgarden más...Me refiero a indemnización millonaria.

user Troll Ebus | Hace 12 meses

Newton NewtonEn primer lloc, jo no he insultat a ningú, i els comentaris amb insults no s'haurien de permetre. En segon lloc, a mi em sembla fantàstic que s'obrin negocis i es creïn llocs de feina, però que ho facin en sòl urbà, com tot fill de veí, i no en rústic, on corrien el risc que fos declarat il·legal. Van jugar amb foc i s'han cremat.

tannoch tannoch | Hace 12 meses

"La declaración de interés general era el efecto desestacionalizador del parque", que tipo de chiste es este? Alguien se creyó que vendrían a tirarse por los toboganes vestidos de papá Noel o a lo mejor convertirían las piscinas en baños termales en invierno . En fin algunos ganaron €€€ con eso y lo que es seguro es que no fuimos los contribuyentes .

user Hachy | Hace 12 meses

Lo importante es: Prevaricarán todas las administraciones competentes (Ajuntament, consell y consorcio rustico) y Dejarán abrir el parque sin licencia un año más???

Newton Newton Newton | Hace 12 meses

@Ttoll Ebus hi ha que ser ase i retorsut per pensar com tú. Te penses que tots el que volen invertir són el Diable en persona. Que els doblers cauen del cel. Que no hi ha esforç darrera ses empreses. Sa promotora és menorquina, don feina a un munt de gent i va fer el que sa administració li va dir que podia fer i ara que s’han gastat una millonada li diuen que no. Que ho fotin baix. Clar, segons tú, deuen estar felissos com a castenyoles. Venga va! Fotet dins sa cova!

Memoria Histórica Memoria Histórica | Hace 12 meses

El Consell Consultiu es un órgano formado por enchufados de Armengol y compañía. Tienen el mismo crédito que el Barça hablando de Negreira. Lo importante es lo que dirán los tribunales y que no tengamos que pagarlo los menorquines.

user Joan Llufriu | Hace 12 meses

El PP la va cagar sabent que la cagava. És el què ara diuen. A veure si els polítics que en el seu moment van abanderar aquesta proposta donen araq la cara...

user Karlheinz | Hace 12 meses

En el futur, probablement els Investors s‘ho pensin dues vegades abans d‘invertir a Menorca.