user CIUTADELLENC | Hace 12 meses

MenorquiRallant de "titos". En bona hora Vox va decantar al Tito Toni, el Tito Tolo i la Tita Claudia. Es una gran i bona diferència amb el PP, que mantenia a personatges tèrbols indefinidament. Tallar per lo sa és lo millor en aquests casos. Quan hi ha algú que posa per damunt es ideals s'ego i s'ambició personal. Quin paperot voler ser diputat a tota costa per un parell de mesos, «no renunciaré a mi derecho» diu Torres, idò fa molt bé Vox en defensar es drets de tots es 78.000 ciutadans de Balears que vam votar a Vox per ses seves idees i no per colocar a un fosc nombre 3 de una llista al Congrés i que ara en faria de ses seues i es veu que ja ha mostrat prou es llautó per xerxes socials. Idò serà que no, pobre incaut.

user Skywalker | Hace 12 meses

Un gran esforç de Es Diari en favor de vox ajudat per quatre moixos que se esforcen molt amb es comentaris per aparentar una majoria fatxa. A veure quants de vots tenen.

user Jose Cavaller | Hace 12 meses

MenorquiPues a la luz de las sentencias de los tribunales, lo más parecido a un "Tito" que hubo en Vox Menorca no se apellidaba Cardona, no, sino Camps del cual según la noticia "era la mano derecha" el NO diputado. Sin esos sí que dormimos felices y tranquilos. Y por cierto, incauto no lleva acento, "pobre" iluso.

Menorqui Menorqui | Hace 12 meses

Jose CavallerSi VOX sigue con el tito cardona no hará nada . Bueno dormiremos todos más tranquilos. Pobre incautó

user Xec de Son Tica | Hace 12 meses

Blas de LezoQue farien sense Bilduetarres, sanchistes, separatistes i extrema esquerra comunista, no podrien desgovernar Espanya, ni amollar a violadors, pederastes i abusadors, ni fer lleis per afavorir a corruptes, sediciosos, corruptes i lladres de cases okupes. Es suport des Conseller M. Maria a Bildu, es partit que presenta terroristes a dotzenes fa afrontar i certament hauria de dimitir, pero no ho farà perquè ja hauria d'haver dimitit per ses adjudicacions que va fer a dit i fraccionaments de contractes prohibits per sa llei que va fer al INME. Però sa seua dimissió la hem de demanar per ètica i fins i tot per èstética.

Barntstin Barntstin | Hace 12 meses

Ja tenim a Eta una altra vegada. Que farien sense Eta l' extrema dreta espanyolista. Per altra banda tota pujada de Vox vol dir una baixada del PP. Tenen els mateixos electors uns i altres. Així que tan mala notícia no es

user Blas de Lezo | Hace 12 meses

ciutadaciutadellaPues sí. Miquel Maria dimisión por apoyar al partido de los terroristas y PSM deMés a Menorca que aclare si apoya a los bilduetarras como parece ser por la presencia de María en el mitín de Bildu.

user ciutadaciutadella | Hace 12 meses

Xec de Son TicaEl que no s'enten que no sigui notícia perquè és molt greu i molt condemnable és "que es nombre 3 de Més al Parlament, M. Maria, conegut per ses irregularitats i caciquisme al IME on ha adjudicat es 80 % de contractes a dit, hagi donat suport a sa presentació de sa candidatura de Bildu a Portugalete, quan Bildu ha posat a dotzenes de terroristes de ETA i fins i tot a assassins a ses seues llistes". Perquè es menorquins tenim dret a saber que fan es Consellers públicament i qui dona suport a partits que presenten llistes farcides de terroristes. Aquest fanátic extremista hauria de dimitir.

user Bep Bo | Hace 12 meses

Pues menudo notición. El Menorca debe hacerse eco y narrar las campañas no hacerlas. E informar de lo que sea notícia no de lo que podría serlo y nunca lo será. Hace muy bien Vox en no hacer diputado a este advenedizo que va jactándose de que pronto lo será mientras intriga contra Vox y en las redes hace campaña para el PP. Menudo ridículo. Todo esto me trae a la memoria una frase que empezaba así: "Roma no paga a..."

user Josep Pons | Hace 12 meses

AugustoMolt bé. Ja era hora de fer una bona neteja i llevar a impresentables que tan mal han fet en es partit. Que tornin al PP si es de volen. Tot açò ens reforça i ara millorarem per moltes travetes que ens facin els "tolos" i a ses generals tindrem un resultat històric a Menorca.