Pablo Gracia Pablo Gracia | Hace 12 meses

No sabéis ni que alegar por coger vuestro trozo de tarta

user " Sito " | Hace 12 meses

Esta claro que no tienen tablas, ni estan a la altura.

Nestor Nestor | Hace 12 meses

No les creo nada

user buho | Hace 12 meses

Lo de las herencias suena a rancio comunismo?

user Pájaro Espino | Hace 12 meses

Otro iluminado como el Maria

user buho | Hace 12 meses

¿y que empresas piensan montar como alternativa?con su dinero

user Xec de Son Tica | Hace 12 meses

DavidCs es tan "sensat" avui en dia que va votar a favor de sa llei del "solo sí es sí" de na Montero que ja ha servit per amollar i reduir penes a més de 1.000 delinqüents sexuals. Es vot perdut és al PP, només serveix per deixar-ho tot igual, lleis de propaganda anomenades de memòria, llei "trans", pujades de impostos, amb majoria absoluta ho van deixar tot igual, ni tan sols vau legislar per posar a puesto als okupes... I ara Feijoo i tu mateix voleu pactar amb el PSOE més extremista que hi ha des de abans de sa transició, voleu pactar amb qui ha reduit condemnes i amollat a violadors i pederastes i fa lleis per afavorir a lladres de cases "okupes", sediciosos i corruptes i pacta continuament amb Bildu es partit des 44 terroristes a ses llistes electorals.

user Xec de Son Tica | Hace 12 meses

I no ha dit res des suport des tercer de sa seua llista Miquel Maria a Bildu? Perquè em sembla que tractant-se d'un càrrec públic que pagam tots es menorquins, tenim dret a saber-ho. Em sembla políticament molt condemnable que es nombre 3 de Més al Parlament, M. Maria, conegut per ses irregularitats i caciquisme al IME on ha adjudicat es 80 % de contractes a dit, hagi donat suport a sa presentació de sa candidatura de Bildu a Portugalete, quan Bildu ha posat a dotzenes de terroristes de ETA i fins i tot a assassins a ses seues llistes. No ens ho pot explicar?

user Xec de Son Tica | Hace 12 meses

Contra el que no heu lluitat gens, sino tot lo contrari, és contra sa corrupció. A Milà, entre altres irregularitats, hi ha hagut es frau de facturar a preu d'incinerar (més de 800 euros) residus que van ser abocats (tarifa de menos de 40). Es seu company de partit i nombre 3 al Parlament M. Maria, va adjudicar més des 80 % de contractes del IME a dit, i va fraccionar contractes infringint sa llei i fins i tot sa oficina anticorrupció (des seu Govern) es d'hi va haver de demanar explicacions. També calla com un mort de sa espantosa negligència de sa pèrdua de més 20 milions des conveni de carreteres amb s'Estat des de es departament de mobilitat desgovernat també per es seu partit.

user mirador | Hace 12 meses

Escuche a Josep Castells, decir que estan en contra de las herencias porque estas perpetúan las desigualdades. Me pregunto que pensaran los votantes de este señor que han recibido herencias, legítimamente ganadas y mantenidas con su esfuerzo, y que pensaran hacer con sus actuales bienes con respecto a sus hijos u otros familiares. Si a esto le añadimos que este candidato y otros significados de su partido ha estado apoyando a independentistas que se han saltado las leyes y han sido condenados, y a personas dogmáticas y violentas que sembraron de terror a la sociedad y lejos de arrepentirse y pedir perdón, se crecen gracias al oxígeno que le dan estos personajes, si además en el cargo que ostentan, se han sentado en una mesa a planificar y repartir trabajos, haciendo un calculo previo de que no supere una cantidad determinada, para poder concederlo a personas afines, o decir que las personas primero y a la vez aplicar en un cruce de carretera la opción mas peligrosa para las personas... En fin, tendrán los votos fijos que suelen tener, pero la pregunta es si esos votantes son capaces de hacer un chequeo a su conciencia y seguir votando a esos personajes y a sus ideas.