user Popeye el marino | Hace 12 meses

VecinoJajaja molt fácil, no vas a nes partits i llestos. Si surt algún menorqui bo, podrà jugar sempre i quan: Li ofereixen, si Li interessa o si vol anar més amunt. Mira en Suárez, Llull, Faner... Estic segur que no vessin volgut jugar a plata, no? Com tots, si vols ser professionals, es teu DNI no et facilitarà accedir a un equip. Entrena, entrena més i entrena més forte pero destacar. Pero no tots están dispossts a fer-ho. Digues 3 jugador menorquins llevar des que están a ACB, que tenguin talento de LEB OR.

user Vecino | Hace 12 meses

Popeye el marinoA mí me gustan mucho Las en viernes sin Basket o converse pero A mí no me Apetece tener que pagar un equipo de basquet que no hay ni un solo menorkin

user Alejop | Hace 12 meses

Basquet menorca, somos la alegria de mallorca y de armengol

Tururu Tururu | Hace 12 meses

@ANACREONTE: Dius que " este es otro club , nada que ver con aquel,....,Menorca Básquet ,..., este es el Básquet Menorca , la única coincidencia es donde se disputan los partidos , el Pabellón Menorca, un pabellón de todos los menorquines,desde los que viven en Sol del Este ---Es Castell -- hasta los que viven en Son Óleo --Ciutadella , o sea de punta a punta de la isla." De lo que dius hi ha un parell de coses a aclarar: 1- Menorca Básquet i Básquet Menorca es es mateix nom, amb una trampa ilegal per no pagar els 1.672.656€ que encara es deuen a Agencia Tributaria. 1er moros de s''illa, aquest titul no li treu ningún. A mes, hem de sumar ses deutes que va deixar de pagar a Govern Balear i Consell MaoMenorca, i a un munt de empreses privades. 2- Per xerrar de Ciutadella estaría be aprendre ont es. Son Oleo no es sa punta mes distant, sino Cap d'Artrutx. 3-Aquest equipo mai representará a tota s'illa ja que no te cap jugador menorqui. 4- Tampoc la pot representar ja que es pabelló no "es de tots els menorquins" com tu dius. A "Pinta Be" els hi van donar una cosa per darrera quant es van "atrevir" a demandar que volien jugar allá, i de llimosna es consistorio maones els hi va deixar es poliespirtiu vell.. 5-Tampic representa a tots els menorquins "Abarca Volei", amb 0 jugadores loscals titulars. I una publicidat que no serveix per promocionar es producte local. Qualsevol fabricant ho sap. Cadascun ha de jugar ont li pertoca. Lo demes es petulancia i soberbia. 6-Sa publicidat de Menorca Básquet va ser NEGATIVA: pelota¢o de sa constructora VIVE a Son Parc amb requalificacio indignant per es Consell. Sa d'ara tampoc es per tirar cohets, una empresa com Hestia ( afín a s'antiga Convergencia i Unió ) que esponsoritza a canvi de guanyar punts a els concursos públics dels geriátrics de s'illa. 7- Desitjaria bona sort a aquest equip si pagas es seus deutes i no seguís basant un 90% dels seus ingresos en ses subvencions de Consell MahonMenorca i Govern Balear. Desgraciadamente no crece que a¢o passi, i es seguirá despilfarrant amb projectes desmesurats, no sostenibles i ególatres com els del Hestia i Avarca. Res a veure amb esport base, Trail Camí de Cavalls, i altres iniciatives que no despilfarren doblers public sino que fan una bona promoció de s'illa o s'esport. Res mes.

luis63 luis63 | Hace 12 meses

Da igual, es nuestro equipo de baloncesto, el de todos, el de toda la isla. ¡¡¡VIVA EL MENORCA Básquet!!!

user Popeye el marino | Hace 12 meses

VecinoDe verdad, céntrate en ser feliz y alegrarte por el trabajazo que llevan haciendo durante años y desde 0, y del cual Menorca puede disfrutar (ya que los inviernos en la isla nones que sean la alegría la verdad). Gente como tú sois la lacra para la evolución deportiva. Feliçitats BASQUET MENORCA!

user JF | Hace 12 meses

lamentablemente hay gente que nada le parece bién, que amargado está algún vecino, espero que toda la isla disfrutemos de esta nueva etapa. Alégrate, que nada aglutina tanto menorquín como el basquet, una Illa un equip.

Chirupa Chirupa | Hace 12 meses

Mi más sincera enhorabuena.Bravo!!!!!

user Vecino | Hace 12 meses

Y ahora que?? A pedir dinero al consell y administraciones publicas?? Si no puedes no subas. ASI DE FACIL, jay otras prioridades

user Zaskaman | Hace 12 meses

Una illa, un cor. Enhorabona campeons