user cabot deroca | Hace 12 meses

Nito, desde luego que no acudí ni acudiré a la conferencia de una monja católica expulsada del colegio de médicos y que ahora resulta que defiende nosequé de la libertad sexual de las personas. Un saco de contradicciones. Que hable con su jefe a ver si se aclara.

user nito martí | Hace 12 meses

No mesclem ous amb caragols. Em dona s' impresió que sa majoria de "comentaristes" no van anar a cap de ses dues xerrades de na Teresa Forcades. No va ni insinuar res de ses vacunes sinó que es va centrar bàsicament en es dret que tenim ses persones de ser com som per raó de sexe i gènere. I ningú és qui per jutjar o criticar es qui no s'ajusten als extereotips establert. I ho va argumentar llargament des des punt de vista científic. Perdonau, però es prejudicis fan molt de mal.

user cabot deroca | Hace 12 meses

Baixamaner, açò de la mirada neta i clara, és una valoració objectiva? Que sembles a punt de cantar el cumbayà!!

user Vamos | Hace 12 meses

baixamanerMenys filosofia i més ciència. Si l'agència espanyola del medicament no aprova un medicament no hi ha res més a dir. Ni Deus, ni mirades netes ni ost... en vinagre. Un metge no pot fer experiments amb els seus pacients, mai i sota cap excusa.

user baixamaner | Hace 12 meses

Jo vaig anar a la conferència, no sé si els q escriuen abaix ho han fet, però sense ser jo terraplanista ni iluminati, puc dir q va ser una de les conferències més impactants q he vist mai. Una monja jove, amb la mirada neta i clara xerrant de les diferències de sexe i gènere q hi ha en la societat, amb dades precises i sense aspavientos, recollint les santes escriptures contínuament i dient les coses pel seu nom, una meravella. De vegades hi ha camins insospitats q t'apropen a Deu i el de la senyora Forcades es posiblement un d'ells.

Barntstin Barntstin | Hace 12 meses

Y hoy mismo acaban de publicar un vídeo en sus canales donde aplican uno de estos tratamientos ilegales a una paciente vía intravenosa, a pesar de la prohibición de la Agencia Española del Medicamento. Es que nadie controla? Al final ocurrirá una desgracia

Barntstin Barntstin | Hace 12 meses

Ha muerto el doctor Rashid Butter, uno de los principales difusores de desinformación antivacunas y promotor de terapias sin base científica como las que difunden y aplican las Dras Popel y Forcades. Muy probablemente intoxicado con sus propios experimentos. Pero claro la razón es que le han envenenado, según ellos. Que no falte la conspiranoia

user Menorquina | Hace 12 meses

Seguro que son todos los Fans de la Sectaria Dra Popel y Teraplanistas. 🤣🤣🤣🤣

user Vamos | Hace 12 meses

Les propongo un combo: esta señora+terraplanistas.

user Alexia | Hace 12 meses

Esta pobre mujer desnortada pertenece a ese grupo de supuestos médicos (como la nefasta Popel que sufrimos por aquí) que predican sin rubor toda clase de barbaridades anticientíficas, sin que las autoridades sanitarias hagan nada por atajar de raíz y de forma definitiva esas criminosas actitudes realmente peligrosas para la salud de una parte de la ciudadanía que pueda sentirse seducida por todas esas falsedades. Increíble que todavía haya quien invite a ese tipo de gente a dar esas charlas manipuladoras cargadas de mentiras.