user Bep Bo | Hace 11 meses

baixamanerA partir de febrero de 1936 en España se pisoteaba cada día la legalidad bajo el gobierno del frente popular cuya "interminable serie de abusos en la primavera de 1936" en palabras del gran historiador e hispanista Stanley G. Payne "no tenía precedentes en ningún país de Europa... cierres arbitrarios de escuelas católicas, incautaciones, aplicación de la censura a nivel general, miles de detenciones arbitrarias, impunidad de los actos criminales perpetrados por miles de miembros del Frente popular, manipulación y politización de la Justicia, disolución arbitraria de organizaciones derechistas, repetición arbitraria de elecciones en Cuenca y Granada con exclusión de la oposición, incremento de la violencia, 444 asesinatos políticos, secuestro y asesinato del portavoz de la oposición Sr. Calvo Soltelo... unas condiciones de opresión tan extremas que, sin duda, hubieran provocado rebeliones en muchos otros países..."

user ciutadaciutadella | Hace 11 meses

baixamanerT'has guanyat sa insignia de fan destacat d'Stalin. No tens ni idea de lo que ralles sa xifra de 1.000.000 fa molts anys que va ser desmentida i no arriba ni a la mitat.

user ciutadaciutadella | Hace 11 meses

baixamanerMés de cent milions d'assassinats a tot el Mon. Y es crim més gran de sa guerra amb diferència es genocidi de Paracuellos. Institucionalització de sa tortujra a ses "checas". Y a Menorca "cientos de inocentes que fueron asesinados en Menorca por criminales del Frente Popular sólo por sus convicciones políticas o creencias religiosas en el Ayuntamiento de Ferrerías, la Mola, Barco Prisión Atlante, Cala Figuera, Cementerios de Villa Carlos y Mahón, cuesta de Ferrerías, Plaza del Borne de Ciutadella y otros lugares carreteras y campos de Menorca. Y también a los otros miles de menorquines que fueron víctimas de la represión del Frente Popular en Menorca, encarcelados en los barcos prisión Atlante, Aragón y Verdaguer e inmuebles convertidos en cárceles, encuadrados en batallones disciplinarios o deportados a campos de concentración de la Península y en ocasiones asesinados allí". Amb tanta o més raó que tu, et puc dir lo que tu dius als que no pensen com tu: Es que" ho tornarieu a fer" sou es Comunistes.

user Ciutadellenc emprenyat | Hace 11 meses

baixamanerNo se si voste s'hen a adonat, pero el seu representant a apoyat a uns assasins com els de bildu, aixo si que voste ho permet, lo de eta va passar fa 30 anys, i la guerra fa mes de 80, tot es historia, i tan es assasi un com l'altre. Deixi ja de fer apologia de ser persones sense amagar res. Jesucrist, var dir una vegada, qui estigui lliure de pecat que tiri la primera pedra, ningu hen va tirar cap. Mirem ja d'una vegada cap al futur, i deixem fer ja el passat.

user Ciutadellenc emprenyat | Hace 11 meses

baixamanerTu hi eres?. Per parlar d'alguna cosa, hi ets d'haver estat o al manco haver-ho estudiat de forma independent (es a dir sense estar manipulat).

user baixamaner | Hace 11 meses

HumanistaEs improcedent que vosté empri el nik d'humanista i deixi, en el seu alegat, impune els assassinats dels colpistes. Per ser humanista s'ha de ser objectiu i aixó vol dir que en Espanya hi havia un govern elegit pel poble, erem una democracia ja en els anys 30 i vostés es van alçar en armes contra la legalitat i van provocar un genocidi que es van endur 1 millio de persones. Despres poden dir el que vulgui per tapar la crueltat del feixisme i poden possar al mateix nivell democrates amb colpistes, pero tothom sap que aixó es fer trampes dialèctiques, com sempre han fet els feixistes.

user Humanista | Hace 11 meses

A Menorca tot eran assesinats de l'esquerra,pero no ho podem tapar.Ni reconèixer es genocidi anarquista-comunista que haguessin fet.

user baixamaner | Hace 11 meses

Mai es fara justicia amb les victimes de la brutal represió franquista, va ser tan cruel i sanguinaria que les ferides encara sangran, al manco en la ment de molta gent. Espanya encara no ha tancat el capitol de la guerra civil, simplement pq el pas a la democracia va suposar la legalització de criminals i torturadors, que van veure com tots els seus crims contra la població que va perdre la guerra van quedar impunes. No hi ha hagut en la historia d'Espanya un assassi mes gran que en Franco. Aniria be, que la gent sapigues com es l'odi feixista, un odi capaç de fer un cop d'estat que va provocar un millio de morts i que va suposar l'exili de molta mes gent, no hi ha res com la veritat i la transparència, una veritat que ara molts volen amagar per no sortir perjudicats a les eleccions, pero tots sabem que els seus fills o nets s'amaguen dins de partits com el PP o VOX, peró lo pitjor es que ho tornarien a fer.

user Criticón | Hace 11 meses

Si la foto es falsa, o sea es de Francia, no quiero ni pensar en que falsedades más habrá en el texto del libro. Lo sensato es dejarlo en una estantería y que pase al olvido.

luis63 luis63 | Hace 11 meses

Es alucinante como se manipula la historia para manipular el futuro de nuestros hijos y nietos. ¡Esto no puede ser! Además no es ni mínimamente inteligente por parte de los manipuladores a las ordenes del Partido de turno. ¡Nos toman por borregos idiotas! LA AGENDA 2030 es esto.