Mayca Marin Mayca Marin | Hace 12 meses

Jose Cavallerjose cuando usted quiera le podemos enseñar toda la documentacion, y si quieres conocernos estaremos encantado, en mi equipo tenemos economista, biologa marina, abogados.....y por su puesto no con menos valor arbañil, restaurador, dependienta......y orgullosas de mi equipo. un saludo

user Jose Cavaller | Hace 12 meses

Muy bueno el chiste de "Mayca Marín (PLIE)  anunció que un equipo técnico de su partido trabaja para buscar soluciones" si entre todos los afiliados de este partido vendría justito hacer un "equipo" suficientemente numeroso como para jugar unos dobles de tenis y con la dificultad añadida de que encima el equipo tenga que ser "técnico", entonces el titulo de la película ya es "Misión Imposible".

user CIUTADELLENC | Hace 12 meses

Il·lúsTenen tota sa raó Antoni Marques i Bep Bo que ha fet un comentari molt bo i encertat encara que a tu no t'agradi. I és veu que Il·lús no en té ni idea de lo que ha succeït dins aquesta legislatura. Perquè sí bé es ver que es (des)govern PP-PMQ de Brondo-Casasnovas "es van pujar es sous descaradament", en es primer Ple d'aquesta legislatura també es de van pujar molt i ningú hi va renunciar, ni des (des)govern PSM-PSOE-Podemos ni de sa oposició PP i Cs ("Un gran exemple que ningú, llevat de tu, podem oblidar"). De fet, ni es des partit que van votar en contra de sa puja hi van renunciar després de votar a cap puja. I parlant d'"exemples", com bé et recorda Antoni Marques, si hem de recordar es bons exemples en matèria des sous des polítics, només UPCM en va donar d'exemple davallant es sous i renunciant a algunes retribucions, cap altre partit, cap més, ha presentat mai cap proposta de davallar res ni ha renunciat mai a res. Que cada un tengui lo que és seu.

user Antoni Marques | Hace 12 meses

Il·lúsSi que ho ets il.lus. No se que t'hauran contat, pero esta clar que no saps que va passar a s'inici d'aquest mandat, quan es va acordar pujar es sous per unanimitat de tots es partits manco un, llavors hereu d'UPCM. Perque s'unic partit coherent en aquest tema i en altres actuacions per aturar es despilfarros municipals ha estat UPCM. Abans d'opinar ens hem d'informar i tenir memoria

user Bep Bo | Hace 12 meses

Il·lúsEn canvi tu, es "tal" il·lús sí que ho ets, i molt il·lús, i a més, com tots ets il·lusos, no saps que t'emboliques. Independentment de ses vergonyoses pujades de sous de s'equip de govern PP-PMQ de Brondo i es Casesnoves, al primer ple d'aquest mandat lo primer que van fer va se pujar-se es sous un 40 % i ningú hi ha renunciat. A veure si hi haurà que refrescar-te sa memòria amb s'hemeroteca.

user Il·lús | Hace 12 meses

El que si va ser Bo i no es tal Bep, van ser ses legislatures den Nensi i companyia hora de pujar-se sous descaradament, i tot el demés que encara cova (i volien passar per gent seria i formal). Un gran exemple que ningú, llevat de tu, podem oblidar.

user CIUTADELLENC | Hace 12 meses

¿Nos puede explicar a los ciutadellencs el candidato de Ciudadanos la propuesta de su partido de hacer por ley “capital” a Mahón, lo que supondría agravar todavía más los inconvenientes de la triple insularidad que sufrimos en ponent y el agravio comparativo en la dotación de servicios sanitarios y de todo tipo que padecemos todos los ciutadellencs? Cuando, obviamente, no tiene porque ser así, igual que, por ejemplo, la capital gallega no es la Coruña sino Santiago de Compostela, la del País Vasco Vitoria y no Bilbao y la de extremadura Mérida y no Cáceres o Badajoz, por elementales razones de descentralización administrativa y justicia distributiva esa nueva capitalidad debería tener su sede en Ciutadella.

user Josep Pons | Hace 12 meses

Senyor José Mari Taltavull, no sé quina experiencia de gestió pot aportar vostè, ara com a Ciutadellenc no el puc votar per res al seu partit i tampoc puc compartir sa demagògia que han fet prometent davallar s'IBI a un sectors molt concrets discriminant a sa majoria de treballadors, jubilats i propietaris de cases en general, amb una proposta discriminatoria i per tant inconstitucional i il·legal. Cada vegada que Guasp obre sa boca puja es pa. ¿I es candidats de Ciutadella no estèis empegueits d'anar contra es vostro propi poble amb aquesta proposta de fer a Mahó capital amb una llei i agreujar encara més sa manca d'atenció i serveis que patim a Ciutadella?

user Bep Bo | Hace 12 meses

Amb es partits de Maria Jesus Bagur, Carol Cerdà i Servera a Ciutadella hem tingut un equip de govern que no ha pogut anar, que lo primer que van fer va ser afavorir-se a ells mateixos i pujar-se es sous un 40 % (sense dir-ho abans a cap programa elcectoral) i han estat fent i permetent tot el que criticaven des de la oposició. Tirar doblers. Pagar viatges per caprici a polítics i funcionaris afins de sis en sis. Contractar a dit i endollar a amiguetes i amiguets. Passar dels requisits que marca la llei de contractes. No aplicar una relació de llocs de treball que va fer fer i hem pagat els contribuents, només perque no ho volen els policies que perdrien privilegis respecte a la resta de funcionaris. No posar-hi ordre i consentir el creixent desgavell a la policia. tenir tot es poble i urbanitzacions fetes un oi. Polititzar Sant Joan, amb una petita pausa enguany perquè tenen por per sa proximitat de ses eleccions. Abandonar la gestió i emprar l'ajuntament per fer propaganda i política partidista, paràlisi i improvisació amb sa peotanalització des Born i en tot, tapar el desgavell a Milà i votar en contra de recuperar es parell de milions de tots es ciutadellencs tirats pels preus abusius d'incinerar i es frau de cobrar al preu de incinerar (més de 800 euros/tona) residus que en realitat és van abocar (tarifa de menys de 40 euros/tona), tapar ses cadufades des Consell... I sa oposició de PP i Cs, amb un parell d'excepcions molt puntuals, senzillament patètica i pràcticament inexistent.

user ciutadaciutadella | Hace 12 meses

MandiXerra per tu. No la coneixeràs tu i per sa teua manera de xerrar sembla que qui ets un bon "personatge" ets tu. De Maite pots apendre moltes coses i per començar educació. Populisme es comprar vots com intentau fer cada dia tots es partits d'esquerres i amb es doblers de tots i no amb es vostros moltes vegades.