xec xec | Hace 11 meses

oportunidad unica del PP para ir juntos con vox y desarmar a estos talibanes.veremos,...

user Mahon_London | Hace 11 meses

Enhorabona a s'IBES per quadrar ses enquestes!! Jejeje, bueno, Vilafranca me semblava un bon candidat i evidentment ha sigut es més votat a tots els municipis, el PP també consegueix millors resultats a Menorca que a Mallorca i VOX ha sigut clau, però no tant com a Mallorca... En Xisco que ja me semblava un mal candidat per sort no tocarà poder, si que és possible que ho faixi sa Sra. Medrano que si que me desperta més simpatia. Ara, Vilafranca's Team, toca fer feina per: 1. ARREGLAR SES CARRETERES (i un segon accés a Ciutadella) 2. ARREGLAR URBANITZACIONS 3. CONSEGUIR UNA DESSALADORA NOVA 4. MODIFICAR ES PTI 5. RECLAMAR A APB SA REFORMA INTEGRAL DES PORT DE MAÓ I ELS MOLLS DE CALA FIGUERA 6. CONSTRUÏR UN SEGON CENTRE SANITARI A CIUTADELLA 7. APROFITAR SA LLEI DE SA BIOSFERA PER ACOMETRE MILLORES PAISATGÍSTIQUES I RECLAMAR ES PLUS DE 5 MILIONS D'EUROS 8. PROMOCIONAR MENORCA FORA DE TEMPORADA, CONSEGUINT VOLS DIRECTES A L'EXTRANGER DURANT TOT S'ANY, SUMANT A UK I FRANÇA, VOLS A ALEMANIA 9. MILLORAR ES CAMÍ DE CAVALLS 10. CONSEGUIR ES PATRIMONI MUNDIAL PER SA MENORCA TALAIÒTICA, I PRESENTAR CANDIDATURA PER S'IMPORTÀNCIA HISTÒRICA-CULTURAL DES PORT DE MAHÓ I ES CASC ANTIC DE CIUTADELLA Tenim 4 anys per endevant, no mos defraudeu!!!

l'amo_corso l'amo_corso | Hace 11 meses

Es quarters tornaran a tenir soldats?...pensau 2 vegades lo que feis amb VOX.

Sebastià Benejam Sebastià Benejam | Hace 11 meses

aqui no hay quien vivaJosé Antonio Primo de Rivera pronunció, entre otros, este discurso "Decía que romper las urnas era su más noble destino, que la Patria era una unidad de destino en lo universal y que por defenderla había que emplear la dialéctica de las pistolas, que los pueblos eran movidos por los poetas”. Yo no he oído a ningún partido legal o legalizado hacer suyas estas palabras ni entonar el "cara al Sol". Si he visto algunos partidos cantar "la internacional" y levantar el puño. Otros han coexistido con agrupaciones condenadas por enaltecer el terrorismo. Y otra agrupación política prometía "el cielo no se gana, ¡¡ se toma !!. Amigo, te has equivocado de SIGLO Y DE PAIS. Uno de los pilares básicos de la democracia es aceptar los resultados. Y si quieres aprenderte el "cara al Sol" pues tu mismo.🤣🤣🤣

Ciudadano Kane Ciudadano Kane | Hace 11 meses

¡¡¡Quina pena, en perdut es pobres per culpa des FACHA POBRES!!! Lo que vos espera. Jo igualment seguiré al vostre costat.

user escurçó negre | Hace 11 meses

Winter is comingEmpiezo a estar cansada de los menorquines que lloriquean , echando la culpa a los de fuera... La culpa es vuestra por vender a los forasters vuestras casas y tierras. NO HABER VENDIDO, y no habría gente de fuera. Pero claro, le vendo al foraster, a un precio desorbitado 4 ruinas, y ostras, ha sabido rentabilizarlo, trabajar y sacar partido a la ruina.. Y ahora esto será Ibiza, nos echan de nuestra isla...blablabla.

user A.Melis | Hace 11 meses

Miquel72Encare i falta es vot per correu... En tant poca diferència crec que encare pot canviar..

user A.Melis | Hace 11 meses

El voto por correo aún no se a contabilizado, con un margen de una treintena de votos aún podría cambiar el consell de Menorca o no?

user Winter is coming | Hace 11 meses

Si, dia trist, hem perdut el menorquins nascuts aquí i avançen els que viuen a menorca però venen de fora, prest serem Eivissa 2.0 on ja es dificil trobar un eivissenc. Ens estan colonitzant!!!

user Aturdit | Hace 11 meses

Quan augmentin places hoteleres, cotxes de lloguer i etc... i reduir es menorquí de ses escoles, a molts que van decidir no votar per que no servia de res, els hi caurà sa llàgrima. Açò si, com ja vaig dir una altra vegada, no mos ho han posat gens fàcil per triar. Era triar entre dolent i pitjor. Es temps dirà que ha guanyat lo pitjor, però moltes panxes agraïdes estaran contentes.