user Guiem Bosch | Hace 11 meses

Sr. Castell, el PP no tendrá mayoría absoluta, pero usted TAMPOCO tiene la voz de Menorca. ¿Quién es usted para decir que los diputados de PP y VOX votados por la mayoría de menorquines no representan la voz de Menorca? Al menos ellos son menorquines, no catalanes que vienen a Menorca a decir quién representa y quién no a los menorquines. Ya está bien hombre !

user buho | Hace 12 meses

los aumentos de sueldos y el reparto de subvenciones del ultimo minuto no fueron suficientes?

John Pons John Pons | Hace 12 meses

No habéis sido valientes en vuestra vida

user maria | Hace 12 meses

Ara el PP que ha guanyat ses eleccions al Consell ha de governar per tots. Han de sabre discutir i debatre ses idees sense emprar sa mentida, recurs que han emprat durant sa campanya.

Tururu Tururu | Hace 12 meses

MXM vol dir MES-PER-MAHON. Ben clar, después de lo que han fet els darrers 8 anys. Lo xistos, que a tot llevant no els vota ni es moix, allá son un partir residual. En canvi, a Ponent i Centro , que els han votat prou, no els han DEFENSAT EN RES. Una pena, pero del PSM dels anys 80 i 90 no hi queda res. Ben clar que si volem acabar amb es supremaciste i discriminacio, a ells no els hem de esperar, que s'autocritica es pensen que es un vehicle.

user empotrador | Hace 12 meses

Se veían gobernando el Consell dos años...

user Xec de Son Tica | Hace 12 meses

A sa foto hi ha es nombre 3 al Parlament pel PSM-deMés a Menorca que va anar a donar suport a Bildu, es partit des 44 terroristes a ses seues llistes. I en es seu partit callen com a morts sobre aquest suport. Vodria saber que en pensen perquè em sembla que tractant-se d'un càrrec públic que a dia d'avui encara pagam tots es menorquins, tenim dret a saber-ho. Em sembla políticament molt condemnable que es nombre 3 de deMés al Parlament, M. Maria, conegut per ses irregularitats i caciquisme al IME on ha adjudicat es 80 % de contractes a dit, hagi donat suport a sa presentació de sa candidatura de Bildu a Portugalete, quan Bildu ha posat a dotzenes de terroristes de ETA i fins i tot a assassins a ses seues llistes.

user Xec de Son Tica | Hace 12 meses

Víctimes de sa seua prepotència amb s'escandol des fraus a Milà, ses adjudicacóns a dit al IME, sa gran negligència de sa pèrdua des 22 milions des conveni de carreteres amb s'estat, tirar es nostros doblers amb productivitats fins es punt que sa sindicatura de comptes ets hi va haver d'estirar ses orelles... au idò a aprendre sa lliçó... I en Maria a cercar feina...

user Zaskaman | Hace 12 meses

Los votantes han hablado! Adiós a la izquierda pan catalanista y clasista. Lastima que en las de Mao no haya funcionado... Quizás Héctor no es tan malo, no creéis? Ahora veremos a sus compañeros de viaje...

user Josep Pons | Hace 12 meses

Com investiguin a fons es frau a Milà i es caciquisme al IME a lo millor es en front des tribunals que ho heu de ser forts.