Hola La verdad | Hace 6 meses

La Menorca Reserva de la Biosfera y ahora Talaiotica , da pena ver lo dejada, anticuada y falta de infraestructuras necesarias para tanta explotacion turística , falta de limpieza y sobretodo mantenimiento en general , esta es la imagen que da a los turistas de los cuales se quiere vivir.

Hola La verdad | Hace 10 meses

Cala en Porter en la encuesta de PIME es la segunda peor de la isla. Que se hace con nuestros impuestos?

user Xena | Hace 11 meses

Llevan años predicando el turismo de calidad y las infraestructuras son tercermundistas. Apliquense y abran la mente ante quien recauda la mayoría de los impuestos. Baleares 3.ª en recaudación a nivel nacional

user Ramon | Hace 11 meses

TururuMenorqui si de sempre , Ciutadellenc , noooo !!! Discriminacio i mal tracte !!!! Estás ven penjat , pero molt no se de avont has surtit , no sé si serás extraterrestre 👽👽 de aquets que diuen que ahí pel mont 🤣🤣🤣 pero de be amb lo que saps no em puc creure que no estiguis asegut a sa cadira des Consell que tant flastomas !!! Quin nivell !!! Aquet odi i despresi capa Llevant no es ni normal.. I representant no em fa falta ni ma ha fet falta mai !!! Ho saps que som Leb Or ?? De se aso que t'ha trastucat i tas vegut senteniment 🤣🤣🤣 Una Illa un Equip !!! Tururet !!!

Tururu Tururu | Hace 11 meses

@Pregonda: Els inglesos i francesos van moure sa "capital" , que desde s XIV era Ciutadella. Sa reina Isabel II ( una rareta de cuidado, que tenía una colecció de artes pinyades i dos jaguars negres de mascotes ), i que va que va impulsar i visitar La Mola, va obsequiar a els cortesans babosos locals una placa, que encara es suvora s'ajuntament i declara que "Mahon" es sa capital de sa illa. A¢o, fins acabar es sXIX. A es sXX i sXXI, amb sa 1a i 2a republica, dictadura den Paco Porras, i democracia, Mahon ha estat sa capital des FORAT NEGRE, perque cap llei ni normativa ni estatut li ha donat tal funcio. Nomes sa inacció i poques llums dels polítics locals ( palmeros, cortesans i apoltronats, quasi tots ) amb que Ciutadella ha estat "premiada" per sa providencia han propiciat que sa primera població quedas sempre maltractada i discriminada. Pero cada día que passa, sa gent ja te mes consciencia de sa discriminacio brutal en sanidat- educacio-serveis socials, administracio-inversions-etc. Pregoneta i altres supremacistes, anau a cantar junts, amb els pedants de ATENEU i IME, sa can¢o mes provinciana del mon: "Es Mahon" Per sort, con diu sa dita, "sin prisa pero sin pausa", ses coses barataran. Tic, TAC, Tic, TAC....

user Burruru | Hace 11 meses

TururuUn provincià bastant cortet de mires i que no ha passat de sa Costa Nova donant lliçons de menorquinitat 😂😂😂 ves a cremar buijots!!

user Pregonda | Hace 11 meses

Para los cuatro amargados de ponent, empeñados en ir contra la realidad y la evidencia más aplastante, decirles que, pretender negar que desde el siglo XVIII Mahón es a todos los efectos oficiales, administrativos, etc, la capital de esta isla, es tan absurdo como negarse a admitir que la Tierra es redonda. Pero no pasa nada, seguid tranquilos en vuestras ensoñaciones y en vuestra burbuja de paletos aldeanos, que mientras tanto Mahón seguirá siendo la capital de Menorca por los siglos de los siglos. Amén.

Tururu Tururu | Hace 11 meses

@ Burruuu&Rammomeet: Menorquins, voltros? ?? Uns supremacistes que defensen sa discriminacio i maltracte a Centro i Ponent amb prou feina vos podeu representa a voltros mateixos.

user Mariaco | Hace 11 meses

Que capital ni que puñetas la única capital q hay en las Baleares es Mallorca.otra cosa es que el consell de Mao Menorca se lo crea y todo lo que ha hecho en estos 8 años ha sido discriminar la parte de poniente me alegraré mucho el día que los desalojen del consell para q entren los nuevos inquilinos.seguro q lo harán mejor

user Burruru | Hace 11 meses

TururuTeniu ses platjes infestades de gent i d'embarcacions de lloguer, així que llliçons d'ecologisme a sa resta de menoquins cap ni una.