user Blas de Lezo | Hace 11 meses

Pere PonsA un des teus comentaris dones suport aquests quatre moixos que protesten i segons sa notícia estan a favor des lladres de cases okupes i en contra de "una norma que permita el desalojo de okupas en 24 horas". Ets únics que han afavorit als lladres de cases okupes son la esquerra extrema de Sánchez (mai cap partit socialdemòcrata) y sobre tot sa extrema esquerra podemita. Així que com hi ha llibertat d'expressió explic lo que vull i ve a cuento. Per descomptat que empatitzo amb qualsevol persona "que no arriba a final de més després de fer 8 o 10 hores de feina diaries", però açò no dona dret a ningú a robar ni a delinquir.

user Pere Pons | Hace 11 meses

Blas de LezoEn cap moment m’he posicionat en cap ideología Politica així que no fa falta que m’Expliquis que si N’Stalin,que si es Xinos que si es Gulags i altres Històries… He entrat a comentar una noticia de sa trista realitat que vivim a Menorca,que es que lo car que està tot i que puc empatitzar amb sa gent que es queixa. Qualsevol Falangista Autentic o Feixista de veritat també empatitza amb una persona que no arriba a final de més després de fer 8 o 10 hores de feina diaries,perque una persona que te un contracte laboral de 40 hores setmanals es mereix tenir una vida digna,es a dir: Poder tenir una casa ,tenir fills,gaudir d’oci,poder menjar i no anar ofegat a final de mes. Un oportunista es més complicat que empatitzi aixi que donar una volta per Càrites o rellar amb es voluntaris que hi fan feina de vegades no va malament per veure que el luxe que s’ha convertit Menorca a desbordat es banc d’aliments.

user borja | Hace 11 meses

La única solución para conseguir viviendas dignas y asequibles (la Constitución lo recoge como derecho de todos los españoles, aunque programático, para que no sirva de nada) es liberalizar el suelo. El problema es que todas las administraciones (nacional, autonómica, insular y municipal) crean ingente cantidad de normativa de todo tipo y color para que todos tengamos que estar y pasar por sus diferentes restricciones y planes urbanísticos (cómo se van a enriquecer nuestros queridos político -de todo signo- si no existieran las recalificaciones de suelo). Esta solución, que en la península es totalmente viable, puede ser mas difícil de implantar en Menorca, sobre todo en el litoral por aquello de la masificación, pero sinceramente me cuesta creer que en el interior de la isla no existan predios (ya sin ganado) que puedan ser destinados a construir viviendas asequibles a todos los ciudadanos. El único problema, es que se les acabaría el chollo.

user Blas de Lezo | Hace 11 meses

baixamanerPer molta demagogia barata que facis, s'esquerra extrema sanchista i s'extrema esquerra podemita comunista han governat 8 anys i agreujat moltíssim es problema. Típicament sanchista-podemita açò d'agreujar moltíssim un problema i després demanar solucions als altres, com fas. Per començar hi ha que saber reconeixer es vostros fracasos i rectificar, et recomano que lligis aquesta entrada "Suecia, otro ejemplo del desastre de la regulación del alquiler que defienden PSOE y Podemos" I així sabràs de lo que ralles i sa realitat d'experiments com es que fa s'esquerra i aprendràs coses com aquestes: "El país escandinavo también acumula décadas de fracasos por adoptar este tipo de medidas, al igual que ha sucedido en Berlín o París." "La escasez de oferta hace que existan listas de espera de hasta 13 años en las que está inscrito casi el 10% de la población". Ara bé, cap solució passa per robar, ni per fer apologia o disculpar delictes com robar. Per açò, per protegir als lladres de cases okupes i amollar o rebaixar penes a violadors, pederastes i polítics corruptes es poble ja vos ha donat una bona lliçó i prest vos donarà un altre bon repàs.

user Blas de Lezo | Hace 11 meses

baixamanerDius sobre ets lladres de cases okupes: "si okupessin la meva cridaria a la policia, aixó esta clar", però quan ses cases que okupen no son teues ets de disculpes als lladres de cases, açò te dos noms: incoherència i hipocresia. Mira "ets joves (normals i corrents) tenen un problema amb la vivenda" però no roben ses cases des altres, açò només ho fa una petita minoria de delinqüents que hi ha que legislar que els treguin tot d'una, paguin tots es desperfectes causats i si han fet estralls vagin directe a sa presó. Ah, i molts joves tenen problema de no tenir un cotxo i no per açò roben cotxos per exemple, ara lo extrany és que tu defensis als lladres de cases però si okupen sa teua vagis a sa policia.

user baixamaner | Hace 11 meses

Blas de LezoEls okupes okupan cases, si okupessin la meva cridaria a la policia, aixó esta clar. Els joves tenen un roblema amb la vivenda, tothom ho sap, ara podria voste donar una solució pq els joves no okupin i aqui esta el problema. Acas voste la te? O els fotria a tots a la presó? Avam diugi digui.

user Robin Luna | Hace 11 meses

Que estúpido complejo tienen los comunistas podemitas con los ricos, claro los curritos de a pie, y si no que miren a sus dirigentes que también son muy ricos. Los manejan de tal manera que se llega al extremo de la imbecilidad de pararse frente a una inmobiliaria a protestar, como si la inmobiliaria tuviera alguna responsabilidad en todo lo que está pasando, si es que está pasando algo, y los okupas a la cárcel, allí tendrán techo y comida y encima no tienen que trabajar.

user Blas de Lezo | Hace 11 meses

Y en resumidas cuentas y por muchas vueltas que le quieran dar los progres, los okupas son, lisa y llanamente, ladrones de viviendas ajenas. Hasta ahora han contado con la complicidad del Gobierno psociata (que no social) comunista ante la indignación de la inmensa mayoría de ciudadanos honrados. Es hora de parar estos atropellos y legislar la expulsión inmediata de los delincuentes de las propiedades usurpadas y proteger a sus víctimas: las personas a las que roban sus propiedades y pisotean sus derechos los delincuentes okupas.

user Blas de Lezo | Hace 11 meses

Pere PonsQuina pena veure comentaris favorables a robar i als lladres okupes. Quina pena veure comentaris fent apologia de s'extrema esquerra responsable de més de cent milions d'assassinats i bilions -amb b, o sigui milions de milions- de robos de propietats privades a tot el mon, quina pena veure que Sánchez i es comunistes fan lleis per imposar sa seua propaganda oblidant que: "Hasta bien pasada la segunda mitad del siglo XX, en la URSS los comunistas sometieron a trabajos forzados agotadores a decenas de millones de esclavos infra-alimentados, muchísimos de los cuales murieron por las escalofriantes condiciones de hambre, agotamiento y malos tratos a los que fueron sometidos. Esta esclavitud tan reciente a una escala nunca vista, fue denunciada, entre muchos otros, por el premio nobel Alexánder Solzhenitsyn cuya lectura en general recomiendo a los comunistas podemitas y especialmente las obras "Un día en la vida de Iván Denísovich" y "Archipiélago Gulag". Hoy en día todavía hay millones de personas esclavizadas por el comunismo en países como China. Y la esclavitud sigue existiendo en pleno siglo XXI, ejercida por comunistas en países como Corea del Norte." Sort que aquí, de moment, vos conformau amb intentar fer-nos més pobres i aplicar agendes globalistes... De moment...

user Pere Pons | Hace 11 meses

Quina pena veure tant de comentaris despectius per tancar els ulls devant una realitat que patim tots: Tant es qui vota a s’esquerra ,com es qui vota a sa dreta com es qui s’absten de votar,es qui vota nul o es qui vota amb blanc…etc..etc. Una persona que fa 8 hores de feina diaries i no arriba a final de més per culpa de lo car que s’ha tornat tot aqui i es veu ofegada,perd tota sa seva il-lusió i plans que pot tenir amb ment. Qui gaudeixi d’aquest patiment que s’ho faci mirar.