user Josep Pons | Hace 11 meses

MazingerCom si tu no estiguis cansat "d'anomenar" i al·ludir a altres comentaristes i fins i tot, en es cas teu a vegades, provar de fer-ne befa sense gens de gràcia. Mira tu has donat suport a vegades a qui estigmatitza com a "feixistes" a tothom que no pensa com ell i açò es un tret tòpic de s'extrema esquerra comunista i, històricament un tic estalinista. Respecte des qui fan açò jo em "consider" i som un dissident. Així que queda molt clar qui són ets aficionats a posar "etiquetes" i repartir "determinats adjectius". Comunista a vegades només és una definició. Es fundador de Podemos, Iglesías, Yolanda Díaz, Alberto Garzón i altres han reconegut obertament en diferents moments ser comunistes i Enrique Santiago, secretari general del PCE, va ser nombre 3 de ses llistes de Podemos a Madrid a ses darreres eleccions generals i ara dona suport a "Sumar".

Mazinger Mazinger | Hace 11 meses

MazingerExtrema dreta volia dir, ¿s'entén, no? 🤔😉

Mazinger Mazinger | Hace 11 meses

Josep PonsA veure. Si en @Ciudadano Kane es un comunista i un extremista d'Esquerra (o jo, com tu m'ets anomenat a un altre comentari), llavors tu mateix, en @Bep Bo o en @Xec de son Tica ¿com vos considerau? ¿Feixistes, extrema esquerra, falangistes? Es molt bo de fer repartir adjectius sense haver, ni tans sols, intentat comprendre (que no compartir) ses raons exposades als comentaris del altres.

user buho | Hace 11 meses

Cuanto miedo a quedar fuera del pesebre Por cierto ¿que diferencia hay entre el comunismo de IU ,podemos ,sumar ,PC?

user Es gall Faver | Hace 11 meses

Venga, va, integrate. Integrate, no lo pienses mas que si no, "no rascaras bolla". Y tendras que volver a trabajar.

user Josep Pons | Hace 11 meses

Ciudadano KaneTu tampoc importa que disimulis per res que es nota tot d'una de quin peu botes. Es veu que sa veritat vos cou als comunistes i extremistes d'esquerres, hi sou al·lèrgics. Bep Bo està carregat de raó!!

Sebastià Benejam Sebastià Benejam | Hace 11 meses

Alexia muy Bueno!! Lo de éste "politico" no és sumar...noooo!!..es multiplicar. Que bien se vive de lo público....eh...eh...y lo de producir...eh...eh..."res de res". Estos en la empresa privada "pasarian més fam que es cà d'en Melis".

user Alexia | Hace 11 meses

SUmar + poDEMOS = SUDEMOS 🤮🤭

Ciudadano Kane Ciudadano Kane | Hace 11 meses

Bep BoTú no i ha cas de que disimulis perque es veu d'en fora de quin peu saltes

user Pepitogrillo | Hace 11 meses

Cualquier cosa con tal de no perder la posibilidad de pillar sillón en el futuro.