user Ramon | Hace 6 meses

Tururet !!!!! No dius res ara ??? 10 barcus diaris , fuel -oil i tot lo demes que dius referente a nes Port de Mao ??? Ho a Ponent es barcus que arriban van amb es Vent !! Ignorant no lo de después !!! Teniu lo que eu cercat , quina llastima , que es propis Ciutadellencs tingeu que surti de Ciutadella,no ???

user sonpicard | Hace 6 meses

Pobre Sant Joan! Lo millor que poden es ciutadellencs és tancar, anar-se’n, deixar que es mallorquins i catalans facin lo seu i després tornar per fer sa festa com Déu mana. No som ciutadellenc, però me puc imaginar es sentiment de veure sa festa desnaturalitzada i feta molt mal bé per sa quantitat de gent estranya a sa mateixa que venen a fer botellon, sense importar-los significats ni protocols ni respectant res de res.

user Pere | Hace 6 meses

Ib3 i es dic d,es port, han DESTRUIT SANT JOAN!

user Lady | Hace 6 meses

La verdadEn unos años no quedará nada de la esencia de Menorca. Espero que lo "disfruten", aquí o allá, los que han contribuido y contribuyen a ello. También esos que con afán de protagonismo y tan solo por unos "likes" la han mal vendido en redes sociales. "A quien dices el secreto das tu libertad."

 La verdad La verdad | Hace 6 meses

Pobres menorquins !! Han destrosat sa illa

user Señor con tiempo | Hace 6 meses

Tradició traicionada... o morir d'èxit. Qualsevol li va bé a sa situació a sa que s'ha arribat.

user Bep | Hace 6 meses

Ja es hora que es Ciutadellencs tinguem memoria, si venen tans de barcos a Ciutadella, es culpa del PSM-Mes, que al seu dia es van baixar els calçons i van votar a favor del "DIC", despres de fer tanta campanya i dir NO,NO, No,No,...No volem es dic, idò ara Si que el volem, pués "Nyas" Dic. Hipòcrites 100 x 100 i més.

user Aturdit | Hace 6 meses

PregondaSi haguéssis tingut a n'es teu poble unes festes com ses de Sant Joan (com eren abans), no faries aquest tipus de burla.

user Aturdit | Hace 6 meses

KEMNo, a sa gran majoria no mos agrada, però tampoc mos ho demanen. S'estimen més prohibir s'accés a un grup de ciutadellencs a n'es Born o a n'es primer toc, que aturar s'arribada de vaixells. També he de dir, que hi ha molt de ciutadellenc, que es forra en 2 o 3 dies i agafa maletes i de viatget. Mos deixa/en es fandango a n'es altres.

user Pregonda | Hace 6 meses

Pues nada, disfrutad ciutadellencs un año más de ese monstruo que vosotros mismos habéis creado haciendo tanta propaganda y presumiendo tanto como sólo vosotros sabéis presumir de lo vuestro, que en vuestra mente aldeana os habéis creído siempre que es lo mejor del mundo. Os habéis cargado la esencia de una celebración ancestral, para convertirla en un gigantesco amasijo de carne humana amontonada, atontada, sudorosa y borracha que ocupa vuestra ciudad y os impide disfrutar de un Sant Joan como es debido.