user Josep Pons | Hace 11 meses

MazingerEs que no "t'enteres" de res ets tu. Es meu darrer comentari contestava al teu "¿i?" perquè es penúltim comentari teu encara no estava publicat. Mira jo no som "feixista" i només contest i qualific com a comunistes als que em tracten com a "feixista" o tracten com a tals als dissidents que no combregam amb ses seues idees (cas de baixamaner) o als que donen suport als que estigmatitzen com a feixistes als que no pensam com ells (com fas tu a vegades donant suport baixamaner). Amb lo d'Anguita estem básicament d'acord, independentment de ses seues idees era una persona íntegra. I un polític admirable que no estigmatitzava a ningú: "«Lo único que os pido, que midáis a los políticos por lo que hacen, por el ejemplo. Y aunque sea de la extrema derecha, si es un hombre decente y los otros son nos ladrones, ¡votad al de la extrema derecha!» Idò apren a fer com ell i no com baixamaner que és lo fàcil i demagógic. Bona nit i salut!!

Mazinger Mazinger | Hace 11 meses

Josep PonsTiu, no t'ets enterat de res. ¿Tu entens lo que llegeixes?

user Josep Pons | Hace 11 meses

I sa petita minoria de comunistes i extremistes d'esquerres sempre amagant que ho sou i estigmatizant a tota sa gent que no pensa com voltros.

Mazinger Mazinger | Hace 11 meses

¿i? Sa tàctica que dius tu d'estigmatitzar al contrari com "tu ets..." no es exclusiva dels comunistes, es inherent a tots els "-istes" (posa davant es nom que vulguis). Però bé, defensant una postura o una altre, tots sabem per aquí més o manco a quina banda ens trobam. Jo personalment aquí no he anomenat a ningú ets tal cosa o ets tal altre. Si que ho he fet com a grup ideològic i qui és vulgui sentir representat es lliure de fer-ho. Si hi ha polítics que s'han declarat comunistes, allà ells, a jo ni me và ni me vé. I si em vols posar referents polítics s'únic que t'acceptaria es n'Anguita. Si, n'Anguita havia pertenyit al partit comunista. Tenia un discurs sense demagògia, analític i amb propostes. Era un mt bon polític i millor persona. No hi ha cap polític avui en dia, de cap color, que ni tant sols se li atraqui.¿Vol dir açò que sóc comunista? No. Com ja vaig dir per aquí, es comunisme avui en dia ja no existeix, ni tant sols es països que posau sempre d'exemple ho són.

Mazinger Mazinger | Hace 11 meses

Josep Pons¿i?

user Josep Pons | Hace 11 meses

MazingerMira tu has donat suport a vegades a qui, com "baixamaner", estigmatitza com a "feixistes" a tothom que no pensa com ell i açò es un tret tòpic de s'extrema esquerra comunista i, històricament un tic estalinista. Així que queda molt clar qui són ets aficionats a posar etiquetes i repartir desqualificacions. Comunista a vegades només és una definició. Es fundador de Podemos, Iglesías, Yolanda Díaz, Alberto Garzón i altres han reconegut obertament en diferents moments ser comunistes i Enrique Santiago, secretari general del PCE, va ser nombre 3 de ses llistes de Podemos a Madrid a ses darreres eleccions generals i ara dona suport a "Sumar".

user Xec de Son Tica | Hace 11 meses

MazingerMoltíssima gent, però no és es cas teu, ni de baixamaner, ni de la senyora de la Concha. Lo dit: Així sou es comunistes, casta pura i dura, més casta que ningú!!

Mazinger Mazinger | Hace 11 meses

Xec de Son Tica¿A part de n'Abascal (i no n'estic segur del tot) conèixer a colqueú que no sigui comunista?

user buho | Hace 11 meses

Hay que pasar el aspirador por las alfombras

user Xec de Son Tica | Hace 11 meses

baixamanerFins ara no ha fet res més que omplir-se ses butxaques i remugar que no arribava a fi de més amb 82.000 euros de sou a l'any, uns 7.000 euros al mes. Així sou es comunistes, casta pura i dura, més casta que ningú!!