user Troll Ebus | Hace 11 meses

Toni HuguetNo només açò. Quin és el municipi que ha crescut més urbanísticament en els últims 30 anys, tant el poble com les urbanitzacions? Una pista: és l'únic municipi de Menorca on mai ha governat la dreta. Com deia un amic que abans era del GOB i va marxar-ne perquè estava cremat, "sort que a vegades guanya el PP, perquè a ells els hi aturam TOT: quan governa l'"esquerra", fan el que volen i no diem res".

user Pau | Hace 11 meses

A s,hora de sa veritat,quan te diuen lo que guanyaras i lo que hauras de fer, ho medites i t,en dones compte que no val la pena. i menos quan saps que no estas prou capacitat per es repte! Xerrar i sortir a ses fotos ,bla bla ho sap fer tothom! Agafes i aplegues sensa escrupuls.aso es simple i llanament lo que ha passat!

user Miquel | Hace 11 meses

I aquests "renunciants" no sabìan que no podrìan ocupar els carrecs antes de ses eleccions?. O es tracta de una nova chapussa, per col-locar als mes "professionals"?.

user Menorca vella | Hace 11 meses

Toni HuguetSr. Huguet, les carreteres són necessàries per a tots, per tant aquesta rotonda consta del seu corresponent interés general. Les obres a un ANEI no estan prohibides, però sí que han de ser pel bé comú de tots. Podrà entendre, si es treu la seva màscara, que unes obres ilegals amb un interés particular a un ANEI res tenen a veure amb unes obres d'interés públic... però ja veig per on van els tirs els proper 4 anys, a negar les evidències.

user Manolo Mercadal | Hace 11 meses

Pues no veo el problema. Las listas siempre pueden sufrir ajustes y modificaciones. No se trata del ejército. Son simplemente ciudadanos que puntualmente van a ser políticos. Tienen buen equipo y van a gestionar bien el Consell Insular.

user lucreciadeborgia | Hace 11 meses

HeuraNo sé pq calificas de culebrón la renuncia de estas 2 pero más. En el Ayuntamiento de Ciutadella, en estos 8 años de Gobierno de izquierdas ha habido deserciones en los 3 paridos. Y no una ni dos. Bastantes. Según salían puestos de trabajo. Estas dos personas q renuncian ya tienen el suyo, no tienen q esperar a ser consellers para conseguir uno

user lucreciadeborgia | Hace 11 meses

Creo que no hay que buscar 3 pies al gato. La renuncia es fácil de explicar, son trabajadores que no tienen plaza fija, y por lo tanto no tienen derecho a excedencia. Por lo tanto la decisión de la renuncia es comprensible. No tanto que hayan aceptado ir en las lista en los puestos que iban. Un poco de coherencia no está mal.

user Toni Huguet | Hace 11 meses

Menorca vellaEls únics que us passau pes forro els ANEI de Menorca sou voltros. On ereu quan PSOE i PSM van construir sa ROTONDA MÉS GROSSA de tota s’illa, foradant un ANEI a Ferreries per fer un túnel ?? Quanta hipocresia , quan s’esquerra sou es primers que us heu carregat Menorca.

user Hasta aquí | Hace 11 meses

Poco currículum el del conseller de educación: interino (por no tener no tiene ni oposiciones) y presumiendo de haber publicado un libro que se ha pagado él mismo. Esperaba mucho más...

user Jose | Hace 11 meses

Airnb i conselleria no es compatible...millor una retirada