user Blas de Lezo | Hace 11 meses

Lo caspós es mesclar lo de "'orgull" aquest amb un atac contra més de la meitat de sa societat menorquina que s'altra dia va votar. Lo més caspós es viure de subvencions i mantenir privilegis casposos es colectiu aquest. D'acord de sa primera fins sa darrera paraula amb que "hi ha col·lectius que viviu de subvencions i a més teniu privilegis normatius que arriben fins i tot al codi penal, sa violència contra qualsevol persona és totalment condemnable, però si és contra es vostro col·lectiu es penalitza més, quan s'hauria de penalitzar exactament igual que contra qualsevol altre. I no ens rallis de respecte quan es teus favorits de sa esquerra extrema i sa extrema esquerra han amollat i rebaixat condemnes a més de 1.100 violadors, abusadors i pederastes. Au ves a Cuba, Russia, Nicaragua, Corea del Nord... a fer propaganda i veuràs que es repressió de ver." Anau-vos acostumant a escoltar sa veritat!!

Menorquinet Menorquinet | Hace 11 meses

Jose CavallerNo xerr de política, si nos de drets, i mentalitats que en aquest post d'es Menorca info queden tots reflectits per les mentalitats retrògrades, i homòfobes que imperen a Menorca, eliminant la part política de les crítiques als comentaris es respira un ambient caspós molt trist per l'època en la que estem.

user Jose Cavaller | Hace 11 meses

MenorquinetEs veu que acostumat a tot tipus de privilegis i a viure de subvencions, fins i tot trobes "molt trist" que hi hagi més gent que voltros exercint sa seua llibertat d'expressió. Lo que sí que és "molt trist" es que uns representants d'un colectiu que viu des doblers de tots, facin campanya i propaganda política a favor de s'esquerra extrema i s'extrema esquerra quan no tots es membres d'aquest col·lectiu, ni molt menys, pensen com ells.

Menorquinet Menorquinet | Hace 11 meses

Em sembla molt trist haver de llegir comentaris d’índole homòfoba darrere d’un pseudònim en un diari com el Menorca Info. Els comentaris homòfobs i les mentalitats retrògrades que s'han expressat a la illa de Menorca davant la celebració del Dia de l'Orgull són una mostra de la intolerància i el desconeixement que encara persisteixen en una part de la societat. És lamentable que en el segle XXI hi hagi persones que neguin els drets i la dignitat de les persones LGTBIQ+ i que vulguin imposar la seva visió reduccionista i discriminatoria de la sexualitat i el gènere. Menorca és una illa amb una història rica i diversa, que ha estat habitada per diferents cultures i pobles des de l'època fenícia i púnica, i que ha patit les conseqüències de les guerres i els canvis polítics. Per això, no té sentit que es vulgui excloure o marginar a una part de la seva població per la seva orientació sexual o identitat de gènere, quan el que cal és respecte i convivència. El Dia de l'Orgull és una jornada de reivindicació i celebració de la diversitat afectiva, sexual i de gènere, que recorda la lluita històrica del col·lectiu LGTBIQ+ per aconseguir la igualtat legal i social. A Menorca, com a la resta del món, hi ha persones LGTBIQ+ que mereixen viure lliurement i sense por, sense haver d'amagar-se o renunciar a la seva identitat. Per això, cal rebutjar els comentaris homòfobs i les mentalitats retrògrades que atempten contra els seus drets humans i la seva felicitat.

user Llorenc Pons pons | Hace 11 meses

Andrés ArmengolMe sembla que vos agrada massa victimitzar-vos. I ara, amb es camvi de govern, ho podreu fer més que mai. Heu de tenir els mateixos drets que els heteros, però no més.

Lolita Vatuadell cent llamps! | Hace 11 meses

Muy orgullosos o sentimos de tí

user Blas de Lezo | Hace 11 meses

Andrés ArmengolEvidentment hi ha col·lectius que viviu de subvencions i a més teniu privilegis normatius que arriben fins i tot al codi penal, sa violència contra qualsevol persona és totalment condemnable, però si és contra es vostro col·lectiu es penalitza més, quan s'hauria de penalitzar exactament igual que contra qualsevol altre. I no ens rallis de respecte quan es teus favorits de sa esquerra extrema i sa extrema esquerra han amollat i rebaixat condemnes a més de 1.100 violadors, abusadors i pederastes. Au ves a Cuba, Russia, Nicaragua, Corea del Nord... a fer propaganda i veuràs que es repressió de ver.

user Andrés Armengol | Hace 11 meses

Gràcies per corroborar que, efectivament, hem escollit la temàtica, lema i activitats adequats. Llegir tots aquests comentaris palesa fins a quin punt cal seguir combatent les conductes i discursos LGTBIQfòbics. Com a docent, dins comissions de Coeducació i Convivència, us puc dir, amb dades que es poden consultar al portal Convivèxit de la Conselleria d'Educació, que els principals motius per assetjament escolar als instituts tenen a veure amb agressions dirigides a orientacions sexuals no heterosexuals, així com expressions i identitats de gènere no heteronormatives. Seguim atenent alumnat que és rebutjat per la família en manifestar la seva identitat de gènere i orientació sexual si no es correspon a expectatives heteronormatives, com ens trobem a moltes tutories. Al seu torn, en dades consultables al Consell General del Poder Judicial, agressions físiques, verbals i discursos d'odi han augmentat un 70 % en el darrer any, tal i com ho recullen les denúncies. Per la persona que nega que s'hagi posat sobre la taula la possibilitat de tombar la llei del matrimoni igualitari: vagi a l'hemeroteca i consulti el programa electoral de la ultradreta. Al seu torn, a comunitats autònomes com Madrid es va pactar anul·lar legislacions punteres que blinden drets fonamentals per a les persones LGTBIQA+, anant en contra de recomanacions internacionals de l'ONU. Recordo, alhora, que tan sols a 14 països les unions homosexuals estan legalment reconegudes i també la possibilitat de filiació. A la vegada, l'homosexualitat comporta pena de mort a 11 països i és penada amb presó a 80 d'altres, fet que explica que sigui un dels motius més comuns de sol·licitud d'asil polític. Convido, també, a escoltar les declaracions irrespectuoses del senyor Feijóo sobre la Llei per a la Igualtat Efectiva de les persones Trans* i LGTBI, on demostra una absoluta ignorància sobre les seves bases i articles legals, així com els comentaris d'odi que s'han vessat per xarxes i al Congrés dels Diputats. Dit açò, tant de bo vingueu a les activitats i, així, desfeu estereotips i creences infundades. Rebeu la meva més cordial salutació i sapigueu que no pararem fins a erradicar tota forma de LGTBIQfòbia. P. D. : L'ús de les lletres és fruit de les reivindicacions polítiques contra la patologització de les sexualitats no heterosexuals i la lluita política per tenir els mateixos drets com a ciutadanes i ciutadans. Sempre convé llegir història per saber-ne el perquè.

user buho | Hace 11 meses

¿y quien paga la fiesta?

user tramontanita | Hace 11 meses

Esta lucha no tiene sentido, ya que en toda España no está mal visto la homosexualidad ni nada que tenga que ser con este colectivo. Esta lucha esta bien para otros países donde este colectivo está mal visto, se les persigue, se les niegan derechos etc, es ahí donde se ha de luchar y reivindicar derechos pero no aquí, es ridículo, sólo postureo.