user Hasta aquí | Hace 11 meses

OlivesEl to del teu comentari deixa entendre que tot i haver perdut les eleccions teniu raó perquè el que ha passat és que els vostres no han anat a votar. Però, com tots els teus, no us demanau perquè no han anat a votar, l'únic que sou capaços d'insinuar és que el resultat és degut a que la gent no ha anat a votar (quina gent? Perquè les urnes no estaven buides). Però, per què ha passat això? No t'ho demanes? A més, dir que hi haurà canvis que no agradaran és molt presumptuós també... que no agradaran a qui?

user Pregonda | Hace 11 meses

Acciones típicas de la extrema izquierda radical, antisocial y siempre violenta, que luego se llena la boca con palabras como Libertad, Democracia, Derechos, etc. etc... Los vemos actuar por toda España, especialmente en Cataluña. Atacan y agreden continuamente a los candidatos y afiliados a VOX, ya sea en mítines o en simples paradas informativas a pie de calle, que a menudo también son objeto de su ira y su violencia desatada. Pintarrajean o revientan sedes del Partido Popular. En fin, lo usual tratándose de gente sectaria que está claramente contra la libertad y la democracia, aunque falsamente quieran aparentar lo contrario, Eso ya lo inventó Lenin y se denominó Agit-Prop (agitación y propaganda). También fue Lenin quien acuñó aquella magnífica frase característica del extremismo comunista: "LA MENTIRA es una excelente arma revolucionaria". Cosas estas que la izquierda sabe manejar con suma maestría.

Olives Olives | Hace 11 meses

Aço no hauria de passar, no es necessari. Es moment d'expressar-se es quan tenim ses eleccions, jo vaig votar, no com una gran majoria..., per aço tenim el que tenim, es moment d'expressar-se, ja va passar... Esper que aquest 23 de Juliol, més gent vagi a votar..., sino vindran canvis que no agradaran...

user Heura | Hace 11 meses

un comunicat de premsa de repulsa dels altres partits democràtics contra aquestes pintades no hi hagués sobrat gens, perquè el PP té personal que no són "feixistas", tan sols són de dretes o de centre, i defensen els seus interessos, i prou...

Sgto. Pedro Marqués Sgto. Pedro Marqués | Hace 11 meses

Veig que ja han arribat es catalanets tolerants i democràtics. Ja deuen fer vacacions a n'es parvulari.

Esglaiada Esglaiada | Hace 11 meses

Vuestros actos, eslogans patriarcales, formas e ira, a los dubitativos nos vira a estribor. A los resultados me remito.

user EricClapton | Hace 11 meses

Y si lo hacen contra VOX, ya ni se esconden, porque sienten que tienen el derecho a hacerlo.

user TotPotSer | Hace 11 meses

Un exemple més de s'intolerància de s'extrema esquerra matxista

user Ciutadellenc emprenyat | Hace 11 meses

Qui es mes faixiste?, es que reb sa pintada o es que la fa?,. Es que no assumeix sa derrota a les urnes, no es democrata. Hi ha que saber guanyar, pero tambe s'ha de saber perdre, i es que ha pintat sa portalada, de democrata res de res. Es Sr. Jutge, l'hauria de condemnar a fer net totes ses pintades de Ciutadella, haviam si n'hapren.

user J | Hace 11 meses

Richard KaneClaro que sí... Madre mía, que nivel