user Xec de Son Tica | Hace 11 meses

EsparrallFa gràcia i tot veure tanta rabia i rebequeries de s'extrema esquerra contra Vox. Ells que s'han aliat amb es partit des terroristes han fet una llei que ja ha servit per rebaixar condemnes i treure de sa presó a més de 1.100 violadors, pederastes i abusadors, i també han legislat a favor de sediciosos, lladres de cases "okupes" i es que cometen malversació (corruptes). I a Menorca s'han lluït amb es escandols al IME i a Milà i perdent es 22 milions des conveni de carreteres amb s'Estat.

Tururu Tururu | Hace 11 meses

De que RIUEN a sa foto amb sa merda de estació de fons???? BEN CLAR: de sa discriminacio patida durant 8 anys per aquest poble en sanidat, serveis, inversions, transport, vivendes i prestacions socials i a gent major, administració, educació, etc etc etc I ara, es plan es fer lo mateix i no reclamar cap dret ni prestación. Au Sussaneta, avam si tens un poc de dignidat i deixes de venir después de tot lo que has maltractat i discriminant. Ja vindran els palmeros ciutadellencs des tu partidet a Mahon, sa capital des despilfarro i es FORAT NEGRE, i podreu xalar des mamotretos pictórics o des básquet des primer moros de s''illa ( segons es llistat de hisenda ). Res mes, senyoreta.

Esparrall Esparrall | Hace 11 meses

Guiem BoschPues NO pacteu amb VOX.......es pactà es sa part MES democratica de sa politica!!!!!!! ..i te consideras "democrata"????? au ves a pasta!!!!

user Adam LEDANCA RIÑO | Hace 11 meses

Vamos a partir de la base que el PSOE lleva mucho tiempo diciendo que debe gobernar la lista mas votada (cuando ellos eran los más votados, cuando ellos han pensado que serían los más votados y ahora también lo piden sin serlo). Pero se sirven casi de un fraude de ley para quitar a la lista más votada en Ciutadella (PP) conjuntándose todos los partidos de izquierdas para formar una fuerza única; cosa que es legal, aunque en el caso que nos atañe “inmoral”, según describo. Ahora bien, de esa amalgama de partidos, aparece uno (PSOE) como resurgiendo de las cenizas del ave Fénix, y proclama que como ellos son el partido más votado de los de Izquierdas, le corresponde la alcaldía, y ello es así, porque nada más ellos, de forma unilateral, determinan que así sea. Es algo impensable, increíble y objeto de cualquier otro calificativo que queramos emplear, el hecho de que el PSOE esté actuando de esta forma. No mantiene un criterio serio ni homogéneo, y como es natural y también propio de dicho partido, imitan a su líder el señor Sánchez, y promulgan el tan entredicho “Sanchismo” cuando dijo: no a Pablo Iglesias (que terminó siendo sí); no a pactar con PODEMOS (que terminó siendo sí); no al independentismo (que terminó siendo sí); no a ETA (que terminó siendo sí); no a la responsabilidad de las residencias de ancianos durante el COVID (que terminó siendo sí); sí daremos ayudas a las inundaciones de Mallorca y al resto de catástrofes naturales (que terminó siendo sí a medias); somos el partido que mejor gestión ha hecho para España (cuando realmente es uno de los que peor ha hecho, si no el que peor); y así una gestión detrás de otra...el Falcon, el Puma, caso Berni, etc...Que “Dios nos coja confesados” estos cuatro años.

user Miquel Salord | Hace 11 meses

I perqué no un pacte PP, PSOE,amb lu d`es BORN es va posar d´acord.

user Mariaco | Hace 11 meses

Pero es q no os dais cuenta q en Ciutadella ya hemos tenido estos 8 años de gobierno de izquierdas y la experiencia a sido nefasta ? No os queremos más.

user CIUTADELLENC | Hace 11 meses

baixamanerEn quan a robar, sa ideològia i ses pràctiques lladres per naturalesa són ses de s'extrema esquerra en general i ses comunistes en particular. Bilions de robos de propietats privades a tot el mon perpetrats pels comunistes ho avalen. Amb "la Mafia que ens van robar els doblers de la caixa" la esquerra hi va conviure prou anys sense massa problemes, amb aquesta mala influència a s'ajuntament qui hi va acabar va ser UPCM. Que cada un tengui lo que es seu.

user Jose Cavaller | Hace 11 meses

baixamaner"Com mostres es llautó d'extrema esquerra. Encara emprau es comunistes i extremistes d'esquerres sa vella tàctica stalinista d'estigmatitzar com a "feixistes" a tots es disidents a tothom que no pensa com voltros. En ses seues dèries, Stalin, fins i tot etiquetava com a feixista a Trotsky, un altre comunista quasi tan genocida com ell mateix."

user Guiem Bosch | Hace 11 meses

Lo que heu de fer és respectar sa voluntat dels ciutadellencs i deixar governar el PP en minoria, que ha estat sa llista més votada. PROU PACTES ENTRE PERDEDORS !!

user Mandi | Hace 11 meses

A Ciutadella hi ha més feina que mai, i activitat turística a tope, feina per tothom que en vol, per tant tant malament no ho han fet els darrers 8 anys. Jo crec que s'haurien de posar d'acord PSOE i PSM.