user neocrisis | Hace 11 meses

enhorabuena a todos los votantes de esta pandi, vamos a triunfar con estos elementos

user Sal | Hace 11 meses

Mei MÉS … quin panorama a Ciutadella 🤦🏼‍♂️

user Pepitogrillo | Hace 11 meses

Quatre anys mes de fer poc o res, quatre anys mes de no gaudir de fibra optica dins es casc antic, quatre anys mes, però lo importat es qui seu a la trona.

user Mariaco | Hace 11 meses

Es que no comprenden estos inútiles q queremos una solución para Ciutadella y esta solución es no pasar por sus manos de izquierdas q nada han hecho en estos 8años de su gobierno

user Kapak | Hace 11 meses

¿Qué mas da quien sea el alcalde? Quedemos un proyecto de ciudad, no una foto con la vara de mando. Preocúpense por Ciutadella y no por quien se sienta en la silla, que es lo de menos. Da pena el espectáculo de egos, la verdad. A ver quien mea mas lejos. "Si yo no puedo ser alcaldesa, tu tampoco". Parecen niñas de primaria.

user Marti Pascual | Hace 11 meses

Un trist espectacle que valorin més s'alcaldia i no un projecte de poble Aso només fa que sa dreta es fagi més forta

user Sirius Black | Hace 11 meses

Es paperot de la Sra. Bagur és per passar a s’història…

user Jose Cavaller | Hace 11 meses

MandiLo que hem tingut fins ara ha sigut un govern municipal d'ultraesquerra amb comunistes podemites, però sobre tot molt incompetent i farsant, en 8 anyets volien posar jardineres pper peatonalitzar part des Born sa setmana de ses eleccions. Es (des)govern des nyaps.

user Mandi | Hace 11 meses

Avam si el PSOE s'espabila i pacta que sinó tindrem un govern municipal de ultradreta

user Xec de Son Tica | Hace 11 meses

A veure si quan acabin de jugar amb sa cadira ens expliquen a tots es ciutadellencs ses seues relacions amb Bildu. Miquel Maria que anava de nombre 3 al Parlament pel PSM-deMés a Menorca i per sort no va sortir elegit, va anar a donar suport a Bildu, es partit des 44 terroristes a ses seues llistes. En es seu partit callen com a morts sobre aquest suport als bilduetarres. Vodria saber que en pensen, perquè em sembla que tractant-se d'un càrrec públic que com a conseller en funcions encara avui pagam tots es menorquins, tenim dret a saber-ho. Em sembla políticament molt condemnable que qui va anar de nombre 3 de deMés al Parlament i encara és conseller en funcions, ben conegut per ses irregularitats i caciquisme al IME on ha adjudicat es 80 % de contractes a dit, vagi anar a donar suport presencial a sa presentació de sa candidatura de Bildu a Portugalete, quan Bildu ha posat a 44 terroristes de ETA i fins i tot a 7 assassins a ses seues llistes.