user Jose Cavaller | Hace 11 meses

baixamanerI no et canses mai de dir mentides? Sa darrera és ja massa gran i massa evident quan dius que es podemites de Ciutadella Endavant "fugen de les directrius dels partits politics" i "sense lligams ideologics",, quan molt bé ja t'han puntualitzat un parell de vegades que "Sebastià Servera es nombre 1 de "Ciutadella Endavant" a s'Ajuntament, també anava de nombre 8 a sa llista de "Unidas Podemos" al Parlament i sa nombre 2 de sa llista de "Ciutadella Endavant", Carla Gener, anava de nombre 3 de sa llista de "Unidas Podemos" al Consell i també de nombre 11 de sa llista de "Unidas Podemos" al Parlament." Lliçons de mentir compulsivament pots donar tu. Hauries d'estar empegueit!!

user Jose Cavaller | Hace 11 meses

GxC, Podem, Ciutadella endavant... 3 regidors, 2, 1............................................................................. 0 (zero). Es poble vos té ben calats.

joan joan | Hace 11 meses

tota ciutadella sap que ciutadella endevant es Podemos......ja sabem que encara que es tiren es trastos pes cap durant ses eleccions despres tot son "besos y abrazos" si tenen lo que han de tenir PP PSOE ajuntin es programes i a fer feine que sa gent no vol ni MES ni manco..........Podem fiarnos de s'esquerra?

user Il·lús | Hace 11 meses

Algú sap si es trasmet el Ple en directe per la web? Segur que seria el nº 1 del ranking

user CIUTADELLENC | Hace 11 meses

David MartinezEns preneu per ximplets a tots quan es ximplets sou voltros. Sebastià Cervera nombre 1 de "Ciutadella Endavant" tambè anava de nombre 8 a sa llista de "Unidas Podemos" al Parlament Balear i Carla Gener sa nombre 2 de "Ciutadella Endavant" anava de nombre 3 a sa llista de "Unidas Podemos" al Consell i també anava de nombre 11 a sa llista de "Unidas Podemos" al Parlament. Aixi que dir que "Ciutadella Endavant és una agrupació d'electors totalment desvinculat de Podem" fa ganes de riure i tot de tan evident com és sa fal·làcia.

Margaritera Margaritera | Hace 11 meses

los del Psm pesan muy poco , no te preocupes Servera que votaran al psoe, y tu también.

Aldina Fum Aldina Fum | Hace 11 meses

Visto lo visto, la señora Cerdà, si tiene algo de dignidad y altura de mira, debería: 1) dejar las negociaciones con PSM (en campaña le recordó a ellos y a nosotros, lo mal que gestionaron sus áreas) 2) apoyar al PP, la fuerza más votada (e intentar acuerdos importantes para la ciudad y su pueblo, como ya consiguieron con el Born) 3) por el bien y amor a Ciutadella y sus residentes, nada de aferrarse a la poltrona!! Si no se ha enterado aún, la gente está harta, quiere que el equipo de gobierno trabaje, no pelee!! 📢📢

user CIUTADELLENC | Hace 11 meses

Hi ha que demanar a aquests filopodemites que diuen des lladres de cases? Pensen rectificar? Ses simpaties des podemites cap ets delinqüents okupes són evidents, hi ha molts exemples de diferents dirigents podemites com Ada Colau i , fins i tot Iglesias quan era vicepresident del Govern va pagar més de 17.000 euros per un informe encomanat a dit que recomanava "no penalizar ni perseguir la okupación". Així que un zero a s'esquerra i sobre tot als podemites i sanchistes per mantenir unes lleis injustes que afavoreixen als lladres i perjudiquen als ciutadans honrats.

user Xec de Son Tica | Hace 11 meses

baixamanerNo nos vengas con el "coco" de Vox, el "coco" si acaso son los que favorecen directamente a los delincuentes, son los que se dedican a soltar y rebajar condenas a violadores, pederastas y abusadores y favorecer con sus leyes a corruptos, sediciosos y okupas. No te preocupes que esos toda España sabe quienes son. Y los que han pactado con el partido Bildu que ha puesto a más de 40 terroristas y asesinos en sus listas también se sabe de sobra quienes son. Esos que están favoreciendo a miles de delincuentes rebajando condenas y sacándolos de la cárcel antes de que cumplan sus condenas son PSOE, Podemos y "Sumar".

user Xec de Son Tica | Hace 11 meses

David MartinezEs clar que sí, tant " totalment desvinculada de Podem" està "Ciutadella Endevant", que, Sebastià Servera es nombre 1 de "Ciutadella Endavant" a s'Ajuntament, també anava de nombre 8 a sa llista de "Unidas Podemos" al Parlament i sa nombre 2 de sa llista de "Ciutadella Endavant" Carla Gener, anava de nombre 3 de sa llista de "Unidas Podemos" al Consell i també de nombre 11 de sa llista de "Unidas Podemos" al Parlament. Au, a seguir fent comèdia i contant rondalles.