user ciutadaciutadella | Hace 11 meses

baixamanerLo que és ben curiós és que encara treguis pit quan sa teua idolatrada extrema esquerra de Podemos-Sumar va donar suport a s'esquerra extrema de Sánchez per rebaixar ses condemnes pel delicte de corrupió per antonomàsia: sa malversaciò.

user Jose Cavaller | Hace 11 meses

baixamanerI una altra cosa, lo que és "ben curios" es que sa teoria i sa praxis que més ha robat amb molta diferència en tota sa història de sa humanitat és sa comunista (amb totes ses seues variants d'extrema esquerra). Bilions de robos de propietas privades ho avalen.

user Jose Cavaller | Hace 11 meses

baixamanerEscolta, jo sempre he condemnat sa corrupció del PP i no l'he votat mai. Però (i és una gran diferència amb tu!) també he condemnat es caciquisme al IME amb ses adjudicacions a dit (80% des total!), es frau a Milà facturant com incinerades a més de 800 euros/t un munt de tones que en realitat van ser abocades (tarifa de menos de 40 euros/t), per exemple. Al PSOE van ben servits des de Roldán, Barrionuevo, Vera, passant per Filesa i Chávez i Griñán, fins el Tito Berni... I amb sa condemna per haver defraudat més de 679 milions del cas ERE ni Chaves ni Griñán han anat a sa presó. Al PP un temps anaven ben servits amb Matas, Rodrigo de Santos, Josep Joan Cardona, Rato, Bárcenas, cas Gürtel... Es que va robar més amb ses tarjetes "black" era Moral Santín de Izquierda Unida (partit que hara va amb es teus de "Sumar"). I es que legislen per protegir als lladres okupes i posar al carrer i rebaixar condemnes a corruptes, violadors i pederastes són es comunistes de Podemos (uns altres que van amb "Sumar").

user baixamaner | Hace 11 meses

Jose CavallerEs ben curiós q els comentaris critiquin el tema econòmic pero votin al partit q mes ens ha robat. Podrian demanar q ens tornessin el q han robat, al manco es faria justícia.

user CIUTADELLENC | Hace 11 meses

Ah! Que sí es del PSM deMés a Menorca van dir que no, després d'acceptar endolls i que varis regidors tinguessin sou de batle va ser "porque conducía a un gobierno en minoría", lo de menys era fer-nos pagar a tots es ciutadellencs ets endolls i pujes de sous. I ara ja no és hora de plorar per sa cadira senyora Bagur, no plorava quan votava en contra de reclamar al Consell es doblers cobrats de més a tots es ciutadellencs pel frau a Milà de cobrar a més de 800 euros, com si s'hagessin cremat al forn, un munt de tones que realment es van abocar, ni plorava quan governaven amb prepotència i amiguisme a Ciutadella i al Consell tirant es doblers des ciutadans amb contractacions a dit al IME (80 %) o perdien "només" 22 milions des conveni de carreteres. Antes, antes, va dir en Canyot!!

user Josep Pons | Hace 11 meses

Moltíssimes gràcies PSOE, PSM deMés a Menorca i Endevant Ciutadella-"Sumar". Moltes gràcies Maria Jesús Bagur, Carol Cerdà, Sebastià Servera i demés candidats, per ensenyar-nos i mostrar-nos tan clarament es vertader programa de s'esquerra. PROGRAMA DE PSOE, PSM deMés a Menorca i Endavant Ciutadella-"Sumar" Punt 1. Cadires, cadires, cadires, cadires, cadires, cadires, cadires, cadires, cadires, cadires.............................. cadires...........i...... Més cadires... Punt 2. Pujar sous, pujar sous, pujar sous...

user Spartan | Hace 11 meses

Aquests son els hooligans de sa politica a Balears. Apart de adoctrinar, posar pals a les rodes i inventar problemes, poca cosa fan de bo. Apart, son una verdadera "casta" de funcionaris que només aspiren a tenir poder, i sobretot, pasta.

user Josep Pons | Hace 11 meses

Premi per la prepotència de Joana Gomila, Maria Jesús Bagur, Bep Juaneda, Miquel Maria, Sandra Moll, Susana Mora, Carla Gener...... I no es que pensi que sigui gaire bona Juana Maria Pons Torres, ni sa seua llista amb una o dues excepcions tampoc, però el que està molt clar és que PSM deMés a Menorca-PSOE-Ciutadella Endavant s'han enduit es premi a sa seua prepotència, a tantes coses mal fetes, a tapar al Consell en perjudici de tots es ciutadellencs amb es frau de Milà facturant a preu d'incinerar (més de 800 euros/tona) un munt de tones que en realitat van abocar (tarifa de menys de 40 euros/tona), premi al pèssim exemple del Consell amb es descarat caciquisme al IME des 80 % d'adjudicacions a dit, sa negligència de perdre es 22 milions des conveni de carreteres... Premi per un equip de govern municipal PSM deMés a Menorca-PSOE-Podem que no ha pogut anar, que lo primer que van fer va ser afavorir-se a ells mateixos i pujar-se es sous un 40 % (sense dir-ho abans a cap programa elcectoral) amb es vist i plau del PP. Un equip de govern que ha estat fent i permetent tot el que criticaven des de la oposició. Tirar doblers. Pagar viatges per caprici a polítics i funcionaris afins de sis en sis. Contractar a dit i endollar a amiguetes i amiguets. Passar dels requisits que marca la llei de contractes. No aplicar una relació de llocs de treball que van fer fer i hem pagat els contribuents, tenir tot es poble i urbanitzacions fetes un oi. Polititzar Sant Joan. Abandonar la gestió i emprar l'ajuntament per fer propaganda i política partidista, tenir-ho tot paralitzat, ser incapaços de peatonalitzar una part des Born i voler fer-ho a darrera hora amb jardineres, tapar el desgavell a Milà i votar en contra de recuperar es parell de milions de tots es ciutadellencs tirats pels preus abusius d'incinerar, ses baralles entre ells mateixos i deixar ben clar davant tot es poble l'immens egoisme que duen damunt i que per ells només importa la cadira...

Tururu Tururu | Hace 11 meses

Nomes es fet de que, entre projecte i programa de cap dels dos partidets no hi hagi RES de SANIDAT es vergonyos i INDECENT. Basta recordar que a Ciutadella, primera població en habitants i en turistes, hi ha 2 ecógrafos a sa sanidat pública. A Mao, 4 a centres de salut ( dos ambulatoris - amb 2 ecógrafos a cadascun- , amb manco població, i ja en demanden un tercer ), mes altres tanta a es Mateu Orfila. A Ponent PSOE i MES nomes han sembrat maltracte i discriminacio en sanidat-serveis-pisos socials- educacio-inversions- etc. Fa falta un petit HOSITAL COMARCAL que no depengui dels poderes fáctics de sa segona poblacio, que nomes mos empenyen a sa privada ( 2.8 millons a d'acord rec nt amb sa clínica Juaneda, per no invertir res a sa pública ) Els especialistes-pediatres-etc des Mateu Orfila son assignats sempre allá i veuen hacer de venir con un castig, Mentres els companys fan feina allá ont viuen. Xerren de mobiliati sostenibilidad nomes per postureo, ja qué encara no hi ha una estació de bus céntrica ni decent. Tot a¢o son dades contrastables, senyorets de MES i PSOE. Lo de vostes, es fum de formatjades des seu xiringuito, Son Poltrona. Es poble els importa un pito, ven clar. Res mes.

user Jose Cavaller | Hace 11 meses

En es capitol d'ahir des culebrón va quedar ben clar que el PSM i Ciutadella Endavant-Podemos-Sumar. d'açò van dir que sí: "...el PSOE expuso sus requisitos para aceptar el 2+2 en la alcaldía: tener la primera tenencia de alcaldía los cuatro años, aumentar una dedicación exclusiva más, hasta nueve, un técnico de confianza en Urbanismo, que los tenientes de alcalde cobraran lo mismo que la alcaldesa y que cada grupo debía coordinar una comisión informativa, expone Baradad. «Pese a no estar en nuestro programa aceptamos firmar el documento por el que los tres grupos entrábamos en el gobierno»..." Així s'en enfoten des poble de Ciutadella i manejen es doblers des nostros impostos!!