user Toni2 | Hace 11 meses

anda!! habló la izquierda de la mafia globalista! aquí no hay caretas ya, señoros. sois todos un fraude, pero en especial los acólitos del totalitarismo sorosiano al que representáis.

user palmesano | Hace 11 meses

Esto no hace falta que lo publiquéis, pero me queréis decir a quien gestiona este foro de opinión quien me suplanta lo de palmesano o escribe en mi nombre , que quitáis mi comentario y sale este "palmesano" haciendo comentarios que incluso podemos coincidir pero no son míos , y si miras el primero en utilizar este seudónimo es quien te escribe desde que prácticamente se inicio hace mas de una década. Gracias....

user Xec de Son Tica | Hace 11 meses

Vox és un partit democràtic, que no dona cops d'estat, ni s'ajunta ni dona suport a colpistes separatistes com fan Podemos-"Sumar", defensa sa Constitució i es dret des ciutadans a s'habitatge i no als delinqüents contra sa propietat anomenats "okupes" com fa Podemos i als països on governen partits similars a Vox com Italia, Polonia o Hungria hi ha eleccions lliures, no com als paisos que són un modelo per Podemos i es comunistes de "sumar" com Cuba, Veneçuela, Corea del Nord... i demés tiranies d'extrema esquerra que imposen als seus infeliços pobles ses més espantoses opressió i misèria.

user Jose Cavaller | Hace 11 meses

ArrojeraTeorías aparte, la extrema izquierda lo que hace en la práctica dónde tiene suficiente fuerza, es implantar el comunismo, exterminar a todos los disidentes i a clases sociales enteras ("burgueses", "proletarios sin conciencia de clase") con independencia de la edad y circunstancias personales de sus miembros y robar las propiedades a todo el mundo, para implantar una oligarquía de los funcionarios del partido comunista de turno que viven en la opulencia, mientras "reparten" miseria, pobreza y represión a la población en general.

user Bep Bo | Hace 11 meses

Som i SeremS'esquerra ha "defensat" a ses dones rebaixant condemnes i amollant a més de 1.200 violadors, abusadors i pederastes, votat en contra de que s'ìnvestiguessin es abusos a menors tutelades, aconseguit que sa renta per capita baixi 2 punts, aconseguit que Espanya sigui es pais de la UE amb més aturats (1 de cada 4 aturats de la UE es espanyol), som s'únic pais de la UE que no ha recuperat es nivells econòmics pre-crisi, pujat impostos a tothom (classe mitja i pobres inclosos) pujat es deute públic en 340.000 milions a pesar de ses ajudes rebudes d'Europa, rebaixat ses penes als corruptes per es delicte de malversació, aumentat ministres, ministeris i alts càrrecs endollats, pactat amb es partit des terroristes ......

user Máster | Hace 11 meses

Si tan mala es la extrema derecha y vosotros, izquierda política, gobernáis por el pueblo, pactad con PP en vez de forzar la entrada de la extrema derecha en el gobierno. Vosotros os habéis quitado la careta, no gobernáis para el pueblo ni aparentemente tenéis su respaldo. Au, bon vent.

user afb | Hace 11 meses

Pues lo tendreis que aguantar! Las urnas hablaron el 28 de mayo y juzgaron las mamarrachadas que ha hecho la izquierda durante estos 8 años, Entre ellas dar prioridad a cosas que sucedieron hace 80 años antes que arreglar carreteras para proteger a los vivos de los accidentes de tráfico. Y los cartelitos que recuerdan quienes construyeron estas carreteras no salvan vidas ni mejoran el pavimento o los puntos negros... Si tan bien lo hizo el Pacte, por que no revalido una mayoría progresista?

user chimbei | Hace 11 meses

Gràcies Sra. Prohens, les seves ganes de governar a qualsevol preu ens han posat al Sr. Le Senne com a President del Parlament. Un senyor que, ell mateix, es defineix amb les seves paraules... I després parlam de Igualtat, Tolerància, Violència de gènere ... Ahhh!!! per cert, Vox no parla de fer desaparèixer les CC.AA.???? Idò què fan posant-ne un dels seus, i amb banderetes de les Illes Balears en temps de campanya electoral ?

user Mallorquin tonto | Hace 11 meses

MallorkingCorrecto, que se abstengan, se lo comuniquen al PP, y asunto arreglado ( VOX se queda fuera) , pero no sucederá porque los tuyos no son capaces de hacerlo.

Som i Serem Som i Serem | Hace 11 meses

MikiL'esquerra ha ampliat zones protegides, regulat creuers, mantingut el poder adquisitiu dels jubilats, ha pagat ertes en temps de pandèmia, ha baixat impostos als autònoms que cobren poc i als que comencen, ha apostat per la FP, per energies renovables, per la qualitat del turisme, ha defensat les dones i als colectius més desafavorits.. i més. Que feia la dreta mentrestant? Votar en contra de tot