user Tomas Camps | Hace 11 meses

Lo que ensucia la legislatura es que procatalanistas esteis en el parlament Balear.

user Menorquina | Hace 11 meses

Vosotros si que lo ensuciais. 🤡🤡

Aurelio Aurelio | Hace 11 meses

Mes, de lo que han degradad ells sa nostra societat?…

user Phill | Hace 11 meses

Que mal perder tienen estos 🤣😂

user Josep Pons | Hace 11 meses

Lo que "embruta" al PSM deMés a Menorca es sa vostra prepotència, i tantes coses mal fetes, com per exemple, Joana Gomila, tapar al Consell en perjudici de tots es ciutadellencs amb es frau de Milà, quan es va demostrar que allà havien facturat a preu d'incinerar (més de 800 euros/tona) un munt de tones que en realitat van abocar (tarifa de menys de 40 euros/tona) i damunt votar en contra de que es ciutadellencs recuperem es doblers defraudats, "embruta" es pèssim exemple del Consell amb es descarat caciquisme al IME des 80 % d'adjudicacions a dit... "Embruta" donar suport a Bildu es partit des terroristes a ses llistes i anar a ses eleccions amb Yolanda Díaz que va donar suport a sa llei que ha rebaixat condemnes i tret de la preesó a delincuents sexuals, i embruta votar a favor de davallar ses penes als corruptes com van fer Yolanda Díaz i Podemos que va amb ella i amb deMés a Menorca dins "Sumar".

user Xec de Son Tica | Hace 11 meses

I lo més vergonyós Gomila es donar suport a Bildu com va fer Miquel Maria que anava de nombre 3 al Parlament pel PSM-deMés a Menorca i per sort no va sortir elegit. M. Maria va anar a donar suport a Bildu, es partit des 44 terroristes a ses seues llistes. I en es seu partit callau com a morts sobre aquest suport als bilduetarres. Vodria saber que en pensau, perquè em sembla que tractant-se d'un càrrec públic que com a conseller en funcions encara avui pagam tots es menorquins, tenim dret a saber-ho. Em sembla políticament molt condemnable que qui va anar de nombre 3 de deMés al Parlament i encara és conseller en funcions, ben conegut per ses irregularitats i caciquisme al IME on ha adjudicat es 80 % de contractes a dit, vagi anar a donar suport presencial a sa presentació de sa candidatura de Bildu a Portugalete, quan Bildu ha posat a dotzenes de terroristes de ETA i fins i tot a assassins a ses seues llistes.

user Xec de Son Tica | Hace 11 meses

Tu de lo que hauries de xerrar primer de tot, Gomila, és de s'empasta que has deixat per Ciutadella amb sa baralla per ses cadires mentre tu t'has preocupat només de'agafan-ne una altra d'encara millor. I voltros que anau amb es comunistes de "Sumar" que heu fet per ses dones? Perquè Yolanda Díaz va votar exactament igual que Montero a favor de sa llei nyap que ja ha servit (de moment) per amollar i rebaixar condemnes a més de 1.200 violadors abusadors i pederastes, mentre Vox demana "cadena perpetua" per violadors i pederastes.

user Zaskaman | Hace 11 meses

Los de MES hablando de limpieza.Cree el ladron que son todos de su condicion

user Bep Bo | Hace 11 meses

Mes bruts que voltros anant amb es comunistes de "Sumar" i donant suport al partit des terroristes impossible.

user Roberto Coll | Hace 11 meses

No es por poner al mismo nivel ambas contingencias, pero que Joana tire del argumentario facilón generalizando sobre un episodio en la investidura de Valencia sobre la violencia machista, habiendo visto pasar desde la barrera durante 8 años como alcaldesa la marginación continuada y reiterada de la mujer en su libre participación en igualdad de condiciones en unas fiestas patronales en nombre de una tradición catolico-machista... esperaba mas de ella. Tal vez su número 1 le esta dando un curso acelerado para que no se salga de lo que han sido sus nefastos últimos cuatro años en el parlament. Venga Joana, eres demasiado inteligente como para usar estos argumentos, muchas y muchos sabemos que respecto al 1 estas por encima de sus inercias y limitaciones retroalimentadas por egos de manual de buen politico de provincias. No basta con estar, hay que ser. Y por favor, no te alejes de la calle, ahí estamos los que te hemos votado.