user Menorkinus | Hace 11 meses

Sandraaaaa.... ja ets dimitit???? o esperes a veure a nes pla sa siulada que te fotrem???

user Jose Cavaller | Hace 11 meses

RadamesPosar unes jardineres sa setmana de ses eleccions només era un nyap, no era "aclarir" res. Per una altra banda, hi ha que veure com han mostrat es llautó PSOE, PSM i Ciutadella Endevant-"Sumar" demostrant no tenir altre programa que ses cadires, pujar-se sous, endollar-se i endollar a la casta d'aquests partits pagats per tot es poble.

user CIUTADELLENC | Hace 11 meses

Anau a una altra banda a provar d'enganyar a sa gent, que a Ciutadella ja heu deixat claríssim que es vostros únics "ideals" són CADIRES I SOUS.

user Xec de Son Tica | Hace 11 meses

baixamanerLo que debiera de daros vergüenza es haber rebajado condenas y soltado a más de 1.200 violadores, abusadores y pederastas y rebajado penas por delito de malversación. Vox es el único partido que pide prisión permanente revisable para violadores y pederastas.

user Il·lús | Hace 11 meses

El que puc dir és el que he vist. N'Esperança avui matí amb la brigada dirigint uns arreglos que feia mesos i mesos que eren necessaris al Born. Del que no he vist no puc parlar, però que a primera hora era al pie del cañon us ho puc ben assegurar.

Radames Radames | Hace 11 meses

Potser el meu punt de vista és massa senzill, però el final del pacte va començar quan el PSOE va votar per no buidar es Born de cotxes com volien els que creien ser els seus companys. No l'han perdonat. La Mariposa que crea el Caos destruirà un futur solidari per a Ciutadella. La Mariposa no és la culpable, creu ella...Però quan es torna mirar el llombrígol veu que la va espifiar. Valia més haver dit el que diem sempre a Menorca: no passis pena, ja ho aclarirem, ja ho buidarem...

user Carlos Simó | Hace 11 meses

Todavía no ha empezado la legislatura y ya hay partidos que amenazan con una moción de censura, esto demuestra el poco nivel y poca preparación que tienen. Lo que habrían de hacer es estudiar, cooperar y proponer medidas para mejorar Ciutadella y la calidad de vida del ciudadano (transportes, limpieza, aceras, sanidad, servicios, atención al ciudadano, etc, etc.). En vez de estudiar estas medidas y proponer ideas, solo se piensa como ocupar la silla del contrario para poder mandar. Así nos va, con lo fácil que sería ponerse de acuerdo, pero no, lo que les prima es poder mandar.

user Xec de Son Tica | Hace 11 meses

baixamanerCom mostres es llautó d'extrema esquerra. Encara emprau es comunistes i extremistes d'esquerres sa vella tàctica stalinista d'estigmatitzar com a "feixistes" a tots es disidents a tothom que no pensa com voltros. En ses seues dèries, Stalin, fins i tot etiquetava com a feixista a Trotsky, un altre comunista quasi tan genocida com ell mateix.

user Ciutadellenc emprenyat | Hace 11 meses

Encara no he vist que cap partit politic dels que hi ha a l'ajuntament, hagi dit que pense amb lo que necesita es poble. Encara no han deixat fer res al nou equip de govern, i ja pensen en una mocio de censura. Es poble, ha de ser lo primer i mes important, no el repartiment de cadires o dedicacions exclusives. Faria falta que els 21 regidors fecin una volta per es poble (tot es poble, incloses les urbanitzacions i extra-radi), per copsar sa opinio del que pensen es veins, i de les necesitats reals de Ciutadella. Deixin ja de pensar com a partits politics, i comencin a pensar com Ciutadallencs.

Aficionado Aficionado | Hace 11 meses

alguien duda que después de sant Joan , verano . cuando empiece la fresca , se habrán puesto de acuerdo en el reparto de sillas y sueldos los partidos de izquierda . la moción de censura será un hecho .