user Sirius Black | Hace 11 meses

MazingerQuan tu hagis cavat tot lo que jo he cavat, ja donaràs lliçons de lo que és suar entre es torrossos de la mare terra… ni per açò és capaç de fer un bon comentari

user Troll Ebus | Hace 11 meses

UrpallutPretens ser irònic? Perquè no tenc res en contra d'allò que dius. Igual que si es caixer casat és gai, o és caixera casada i lesbiana. Tant hauria de ser. Per cert, xerrau de tradicions medievals i no sé què, però es gin és del segle XVIII, i no el llevau, de ses festes, eh? Hi ha tradicions més sagrades que d'altres.

user Il·lús | Hace 11 meses

Massa persones que ni estimen ni volen entendre, ni els importa la festa, i el que és pitjor: ganes de provocar enfrontaments que no duen a cap lloc més que a l'odi i la violència verbal. Aquesta supremacía moral de la que fan gala mirant per damunt l'espatlla als altres, no és més que la impotència que han de sentir al no ser capaços de gaudir de la senzillesa d'una festa que agrada a la immensa majoria tal com és. Són ganes de mesclar-hi fantasmes que no existeixen ni mai han existit. Som de l'opinió que complicar les coses amb tanta mala fe, no és cosa pròpia de bona gent.

Mazinger Mazinger | Hace 11 meses

Sirius BlackSa qüestió és plorar. ¿Vols que et deixi un cavec?

user Pregonda | Hace 11 meses

Anacronismo aldeano propio de gentes de pocas luces, que en pleno siglo XXI se siguen sintiendo incomprensiblemente súbditos de unas personas que ellos consideran "de rango superior", por el simple hecho de que ostentan un título nobiliario de medio pelo. Todo ello aderezado con un claro componente misógino antropológico, muy arraigado también en épocas remotas. Siempre presumiendo mucho de obedecer a unos supuestos protocolos ancestrales, que resulta que en realidad no existen. Únicamente existe un compendio de ciertas normas o costumbres recogidas verbalmente aquí y allá y publicadas en un folleto en 1977, o sea, hace apenas 50 años. Esta es la realidad de esos protocolos supuestamente ancestrales.

user Sirius Black | Hace 11 meses

MazingerPerquè no volem no, (no vivim a l’època Talaiotica perquè tots fem de pagesos), no podem perquè no seguim ses condicions que obliga a sortir per Sant Joan i es lo que no enteneu voltrus. A la resta de pobles, pot sortir tothom que estigui censat al poble. A Ciutadella, hi ha moltes altres condicions que fa que discrimini el 98% també dels homes. I com a Home, estic molt orgullós que no me deixin sortir per ser home que no fa feina al camp. I açò, a tots els feministes de despatx, vos reventa perquè quedau sense l’argument fàcil i demagògic de homes si, dones no, perquè no és cert.

user Marti Pascual | Hace 11 meses

Hi trobau que Aso es una gran noticia

user Vecino | Hace 11 meses

Troll EbusEnhorabona per voltrus Ahh i que duriiii Avam si arribau a 100 a 0

Mazinger Mazinger | Hace 11 meses

Sirius Black"Només el 2% dels homes poden sortir a Sant Joan, perquè s’altre 98% no podem." No es veritat, perque no podeu no, perque no voleu. Si tantes ganes teniu de sortit a qualcar canviau de feina i ja està. ¿Que es lo que diuen, "sarna con gusto no pica"? Idò...

user Angelita la cantaora | Hace 11 meses

¡¡¡¡¡Enhorabuena !!!!!