user CIUTADELLENC | Hace 11 meses

SkywalkerJo no he "deduït" res. He comprovat que actues com un estalinista etiquetant i intentant estigmatitzar com a "feixistes" a tots es dissidents que no pensam exactament com voltros i tenim idees diferents de ses vostres dèries.

user Blas de Lezo | Hace 11 meses

ANACREONTENo he dicho nada de "formar parte del equipo de gobierno". He dicho "pactar" y la izquierda extrema sanchista i la extrema izquierda Podemos-"Sumar" están cansados de pactar con Bildu.

user Skywalker | Hace 11 meses

CIUTADELLENCMolt bé Sherlock Holmes, ja has deduït que som comunista. Hem sap greu però no has endevinar ni una

ANACREONTE ANACREONTE | Hace 11 meses

Blas de LezoPor favor , dígame el nombre de algún ministro o director general que haya pertenecido al equipo de gobierno del Señor Sánchez y que pertenezca a Bildu , uno solo .

user Blas de Lezo | Hace 11 meses

Es infinitamente mejor votar o pactar con el partido de Ortega Lara que votar o pactar con Bildu que es el partido de Otegui y Txapote, el partido de los terroristas.

user CIUTADELLENC | Hace 11 meses

SkywalkerJa t'ha sortit es tarannà inquissitorial d'abjecte comissari polític comunista. Lo més semblant a una "policia política" que hi ha per aquí sou es des partit des "escraches", ja saps aquelles covardes intimidacions i amenaçes contra una sola persona fetes des de l'anonimat i manca de personalitat que dona diluir-se dins la massa. Sa realitat de s'extrema esquerra i es comunisme és més de cent milions (més de 100.000.000) d'assassinats i bilions de robos de propietats privades a tot el mon.

user Skywalker | Hace 11 meses

Jose CavallerComença a posar a Internet és noms de candidats i diputats i veuràs quants en surten

user Pepitogrillo | Hace 11 meses

Psoe + psm, bien. Pp + vox, mal. ¿democracia?

user Jose Cavaller | Hace 11 meses

SkywalkerA Espanya hi pot haver colque grupuscul però no hi ha cap partit que es declari feixista o neonazi. En canvi es partit comunista PCE ja ho crec que existeix i es seu President Enrique Santiago ha sigut "Candidato en el número 3 al Congreso de los Diputados por Madrid en la lista de la coalición Unidas Podemos de cara a las elecciones generales de abril de 2019, resultó elegido miembro de la cámara baja, revalidando el puesto y el escaño en las elecciones generales de noviembre del mismo año. En abril de 2021 sustituyó a Ione Belarra al frente de la Secretaría de Estado para la Agenda 2030 hasta julio de 2022, cuando Lilith Verstrynge asumió el cargo. En las próximas elecciones generales del 23J 2023 es nombrado número uno al Congreso de los Diputados por la circunscripción de Cordoba dentro de Sumar. Yolanda Díaz es va declarar obertament comunista.,, I certament aixó d'anatematitzar com a "feixista" a tota idea o persona que no pensa com voltros és un tret típicament comunista.

user Josep Pons | Hace 11 meses

Xec de Son TicaExcelente su reflexión: "Aparte de negar lo que son, el problema de los comunistas es que solo son comunistas con las casas y cosas de los demás. Nunca con lo suyo."