user De Menorca | Hace 11 meses

eutxiucaunA Es Castell, molts som Castellencs. Alaurencs. Mercadelencs. Ferreriencs.Ciutadellencs. Abraçades

user Burruru | Hace 11 meses

TururuEs maonesos de sempre? Els coneixes? Perque jo no en conec a cap que es prengui sa molestia d'anar a una manifestació a s'altra punta de s'illa per un tema que no va amb noltros. Estàs pudrit d'odi i d'enveja. Res mes.

user eutxiucaun | Hace 11 meses

@Tururu,Estas obsesionado con los Maoneses,todos tus comentarios van en la misma dirección, te voy a explicar cuatro cosas,en primer lugar en el Llevant hay un gran pueblo con tres municipios que sumando sus vecinos doblan a la bella ciutadella,es notorio que Mahoneses,Castellanos,Lluisers,Sant Climentes y llumasanencs estamos entrelazados por motivos de sangre,en mi caso particular todos los pueblos estan representados,nadie comenta nunca nada de Ciutadella la respetamos y mas de una vez la visitamos los abuelos suelen ir bastante al sagitario y los jovenes a dar un paseo quedandonos a comer muchas veces,hace bastantes años cuando no habia tanta comunicación la gente como tu decia que Menorca acababa en es pont de san granot de Es Mercadal hasta es Castell eramos otra cosa,la verdad es que la gente de llevant cuando escuchamos hablar a la gente de ciutadella notamos un gran parecido con la gente Mallorca que no es nada malo simplemente una realidad.

user Marti Pascual | Hace 11 meses

MenorquinaSi sa ralla malament de alguna persona hauries de dona sa cara Aso vol dir nom i llinatge Mal dament sabem de quin peu botes

user BERNAT | Hace 11 meses

Tinguent en compte lo que ha vingut pactant el PP amb VOX per mandat de Palma/Madrid perquè VOX s'incorpori al govern des Consell, amb s'entrada de Carla Gener a l'Ajuntament, ja seria l'hora de què ses esquerres es posin d'acord per fer fora de la batlia a Juana Mary.

user Postalaiotic | Hace 11 meses

Em sap greu, en Sebastià es molt bona persona , intel·ligent, , i de bon tracte, haguès estat un bon Batle per Ciutadella !!

user Menorquina | Hace 11 meses

Per ser senyoreta Carla, per es comentaris que es poden veure, NINGÚ te vol a s'ajuntament 🤣🤣🤣🤣🤣

user Ciutadellenc emprenyat | Hace 11 meses

Me sap greu per ell, es una bona persona. I me sap greu per Ciutadella, mus pensavem que haviem perdut de vista a la Sr. Gener.

user Tocatoca | Hace 11 meses

En servera es una bona persona , s 'ex regidora supos que renunciara perque trop que es sa que va penja sa pancarta a s'ajuntament es dia de sant joan i se soposa que deu esta denunciada per sa policía , . Si uns han dimitit etsaltres tambe aixo es igualtat

user Sirius Black | Hace 11 meses

De sa nit, a nes dia. En Sebastià, una persona normal que hi estaràs d’acord o no, però es fa respetar. Ara tot el contrari. Tenir 4 anys a na Carla en aquesta agrupació, vol dir la desaparició d’aquest partit polític en les properes eleccion perquè és un perfil que no t’inspira ni confiança ni professionalitat.