user Franc1979 | Hace 10 meses

Ara tindrem de consellera de habitatge, a una aristòcrata, que creu que tots a casa tenim piscina climatitzada i pista de tennis. Que farà quan li diguin que hi ha families que pagan 700 € de lloguer per un pis de 40 metres? ¿Donde ponen la piscina y el campo de tenis en un sitio tan pequeño?

user Jose Cavaller | Hace 10 meses

Franc1979Quina gràcia que fas, enfocant-ho com ho fas tu, Josep Juaneda per exemple seria burgès i terratinent que viu a ses cases de un lloc en tost de lo que principalment és, llicenciat en Ciències de l'Activitat Física i l’Esport.

user Jose Cavaller | Hace 10 meses

Franc1979Sa Consellera (que no "candidata" que ses eleccions han passat fa més d'un mes i va sortir elegida a diferència de sa excandidata de Podemos) de Vox és arquitecta experta en Patrimoni de Menorca i també "profesora universitaria en la ETSAM, Escuela Técnica Superior de Arquitectura de Madrid, de la UPM (Universidad Politécnica de Madrid) y otras, de Historia de la Arquitectura, Historia del Arte, Historia del Urbanismo y Composición Arquitectónica..." En quant a "palaus" i altres fantasies teues si t'informessis antes de escriure faries menos es ridicul.

Radames Radames | Hace 10 meses

Des de que a Palma van decidir com i quan els menorquins hem de fer les coses perquè ells, els eterns mallorquins de dretes, sempre hi surtin guanyant, la moral no pot estar més avall. Ni en Villafranca ho volia, ni la majoria de votants del PP tampoc. Però ara diuen que ve de Madrid la norma, però a Madrid diu que és decisió de Prohens. I mentre a desfer el que és ara Menorca, l'enveja de totes les Balears en tot. En ecologia a pesar de la reforma del Melià, en llocs de feina, en encant... L'enveja del PP mallorquí no ho pot permetre...

Maósoleum Maósoleum | Hace 10 meses

Bonu així entenc que aquesta senyoreta lluitarà perque tots es menorquins visquem com ella a viscut sempre, no? A un palacet com diu @Franc1979 O bonu, com a mínim lluitarà per lo que posa a sa Constitució, no? dret a una vivienda digne i accesible per tots es espanyols i aquestes coses, ells que s’inflen tant sa boca que son es més constitucionalistes, i aquestes coses… O només l’han colocada allà per tenir un cap de turc a qui culpar des problemes de gentrificació des illencs que vindran a partir de ses noves politiques: “model JuanmaMoreno” que tant vol promoure nuestra sra la Presi-Pohens sense que esquitxi a nes seu propi partit?

user Franc1979 | Hace 10 meses

Conselleria d'habitatge a vox? però si la seva candidata és una aristòcrata que sempre ha viscut dins d'un palau. Això és una broma, no?

user Esripo | Hace 10 meses

baixamanerLos resultados son la consecuencia de la normalización de la izquierda radical actual y el blanqueo etarra vergonzoso. Es la reacción a la acción sanchista

joan ciutadella joan ciutadella | Hace 10 meses

No se que tant de nirvis, ara ja podeu començar a fer pancartes, planxar se camisetes verdes, anar a fer manis i berenetes devall ses rotondes inacabades, es a dir tornar a renegar, que es lo vostro, es altres ja anirem a fer feina que hi ha que mantenir 10 millons de politics i funcionaris. Pero voltrus a lo vostro...

user Troll Ebus | Hace 10 meses

Cuando se creó la dirección insular de Vivienda en 2007, el PP se quejó (con razón) porque el Consell no tenía competencias. Ahora, como les han impuesto desde Palma que VOX entre en el Consell y no saben qué darle, se van a inventar la Conselleria, para darle un despacho donde no moleste demasiado.

user ciutadaciutadella | Hace 10 meses

baixamanerA la ultraizquierda comunista y al partido de los terroristas hace tiempo que los blanquearon los de la izquierda extrema sanchista. Y tu sin rechistar, eh!