user CIUTADELLENC | Hace 11 meses

Teula 12Com no ho vas recordar als teus, quan van deixar perdre es 22 milions des Conveni de Carreteres amb s'Estat i tiraven munts des doblers de tots es contribuents amb ses adjudicacions a dit al IME i a Milà facturant a preu d'incinerar (més de 800 euros) lo que abocaven i per tant tenien que haver cobrat a menos de 40 euros?

user lucreciadeborgia | Hace 11 meses

NewtonI tu vas anar a votar? Si l'esquerra no vota, segons tu, es pq no vol ningú no posa cap inconvenient, aixi que podem deduir que hi han fet tan malament a han optat per quedar a casa, encara que aixo suposi,tb srgons tu, que governi el centre dreta. Un poquet de saber perdre no et vindra malament. L'analisi mes lógic es que l'esquerra,nacionalistes i extrema esquerra ho han fet tan malament que els menorquins han volgut un canci, cosa oer altra banda ben normal a la democracia.

user Blas de Lezo | Hace 11 meses

Teula 12Divertidíssima manca d'arguments, exhibició especulativa totalment gratuita sense cap fonament i rebequeria d'impotència sa teua. Amb ses mateixes proves que tu jo podria afirmar que ets un polític d'esquerres ressentit que no sap perdre.

user Teula 12 | Hace 11 meses

Molt polític camuflat hi ha per aquí, millor seria es posessin a Fer feina. Per tots, no oblidin que els hi pagam és sou els contribuents.

user Mahon_London | Hace 11 meses

Qui sou voltrus per anar donant lliçons d'humildat, eh? Si sou es primers que no vus falta temps per pactar amb lo més radical (Més per Menorca incluit), MÉS, Podemos/Sumar, Bildu, ERC, etc. RADICALS vestits de demòcrates, qui escolti sa bajenada de propostes que tenen, com sa de na Yolanda ara que vol expulsar a periodistes que ells considerin que "desinformen" emulant una llei franquista, o es president d'aquest pais acusant a sa premsa... que semblam un p. pais bananero, poc serio i molt lluny d'Europa i més proper a latinoamérica que mai... va, callau un poquet, keep calm, que no teniu cap potestat per acusar al PP de pactar amb VOX, el PSOE de moderat no té res

Gabriel M. Pons Gabriel M. Pons | Hace 11 meses

Teula 12Perdóneme le pregunto ¿que derechos fundamentales hemos perdido o vamos a perder?. El gobierno social comunista y su presidente a la cabeza tuvo los Santos bemoles para cerrar ilegalmente el congreso (según el tribunal constitucional). Ensalza una puñetera ley que suelta violadores y pederastas y luego admite los votos del pp para intentar "quedar bien". Habla usted de algunos políticos de derechas pero no debe preocuparle a usted que el comunismo se instale.

user Jose Cavaller | Hace 11 meses

Teula 12Menos en tens tu, que sembla que no recordes que qui governa es Sánchez i... "Es cierto que prometió que no pactaría con Podemos y lo ha hecho. Es cierto que dijo que con Podemos en el gobierno no podría dormir y los ha metido en el gobierno y somos el único país de Europa con comunistas en el gobierno. Es cierto que muy irresponsablemente, dijo que sobraba el ministerio de defensa y (después de recibir un baño de realidad), "cambió de opinión" y prometió fervorosamente subir el presupuesto de defensa. Es cierto que Sánchez dijo que jamás pactaría nada con Bildu y ha pactado muchas cosas con el partido de los terroristas. Es cierto que criticó al gobierno anterior por subir menos de un 8% la luz y con él la subida ha llegado a pasar del 300%. Es cierto que la renta per cápita ha bajado dos puntos. Es cierto que hemos sido el último país de toda la UE en recuperar los niveles económicos pre-covid. Es cierto que somos el país con más parados de toda Europa (1 de cada 4 parados es español). Es cierto que a pesar de las ayudas de Europa, el Gobierno sanchista-comunista ha subido la deuda en la friolera de 340.000 millones. Es cierto que se han subido impuestos incluso a la clase media y a gente que no llegamos a fin de mes.. Es cierto que ha rebajado las condenas por delito de malversación a los políticos corruptos. Es cierto que votó a favor de la chapucera ley que ha servido para reducir condenas y soltar a más de 1.300 delincuentes sexuales. Es cierto que ha legislado para favorecer a los ladrones de casas llamados okupas. Es cierto que Sánchez y su gobierno tienen más asesores enchufados que nunca. Es cierto que nunca había habido tantos ministros y ministerios..."

user Tomas Camps | Hace 11 meses

NewtonSi no m'equivocu, has dit "que la gent d'esquerres us basta en no estar d'acord amb una cosa o una idea per no anar a votar". Aixi sensa cap dubte dones sa rao quan es diu que l'esquerra es en gran part extremista per que en aquest mon fer coincidir a dues persones en totes les seves idees es pràcticament imposible, ja no diguem entre partits politics. L'esquerra demostra que, ho es fa el que ells volen o no es tot arribar a bon port. Per aixo no han arribat a acords a els ajuntaments de Menorca. Per altre banda xerres de banderes lgtbi i d'Espanya com si fossin coses incompetibles quan en realitat la bandera de Espanya es i ha de ser el paraigües on s'han de emparar les altres banderes representatives de la societat democràtica. No se si tu veus be que la bandera de l'estat espanyol onegi a tot els ajuntaments de l'estat sensa que sigui cremada. A veure qui es es radical extremista jo de centre-dreta o tú d'esquerres.

cristinalb cristinalb | Hace 11 meses

En serio!? lo dice quien ha pactado con terroristas asesinos, ha dejado libres a violadores, ha hecho más vulnerables a las mujeres a y los niños,ha permitido que okupen nuestras casas, que los empresarios estén ahogados de impuestos, que la sanidad sea un put... desastre, ha dividido un país....en serio!?

user Teula 12 | Hace 11 meses

Molts dels qui comenten tenen poca memòria, ja no recordau es saqueix que ens va fer al PP? A Balears amb en Jaume Mates, en Bauzá ect ect....i a nivell central n'Aznar, en M. Rajoi i tota se seva camarilla? Que trist tenir se memòria tan dèbil, (pel que volen) Si arriben a governar és país ens podem preparar, pobres trabaadors, gent major i es colectius que havien recobrat drets fundamentales, tot anirà a trenta anys enrere. Quina pena de votants que no tenen amb compte ni ses millores pels fills ni pels nets.