user buho | Hace 10 meses

Como en Cuba y Corea del Norte o Nicaragua , Venezuela,, no hay especulación inmobiliaria,,,eso sí hay mucha miseris

Un Menorquín Un Menorquín | Hace 10 meses

Y ya que piden.... El fin del hambre en el mundo, fin de guerras...etc, dicen cómo lo van a hacer?? O sólo es un titular de prensa? Por suerte, cada vez engañan a menos gente.

user Xec de Son Tica | Hace 10 meses

A tu ses okupacions no et preocupen gens perquè tens es mateix problema que tots es comunistes: que només ets comunista amb ses coses i ses cases des altres. Mai amb lo teu.

user fotut | Hace 10 meses

Nunca ha subido más el precio del alquiler como cuando ellos han estado en el gobierno. Solo tienen medidas que hacen subir el precio.

user ciutadaciutadella | Hace 10 meses

Aquests són es de ses falses promeses de donar 20.000 euros des doblers des contribuents a tots es que facin 18 anys... ja han perdut sa poca credibilitat que poguessin tenir. Que vos votin M.Maria, Otegui i Txapote.

user ciutadaciutadella | Hace 10 meses

I que diuen des 1.300 violadors, abusadors i pederastes als que en reduit condemnes i amollat? Yolanda Díaz va votar a favor de sa llei nyap com Montero i Belarra i es va negar a rectificar com Montero i Belarra. I des seu vot a favor de sa rebaixa de condemnes a politics corruptes? I d'afavorir encara més als lladres de cases okupes com han plasmat a sa llei de "vivienda"?

user Blas de Lezo | Hace 10 meses

baixamanerEts únics "delinqüents ideològics" sou es que teniu sa ideològia comunista responsable de més de cent milions (més de 100.000.000) d'assassinats i es robo de bilions de propietats privades a tot el mon.

user Blas de Lezo | Hace 10 meses

baixamanerS'única ideologia que predica s'odi i salluita de classes i fins i tot s'extermini de classes socials senceres sense tenir en consideració ni tan sols s'edat i circumstàncies personals des seus membres és sa comunista a sa que tans propers sou s'extrema esquerra. I a veure si et lleves aquest tic teu estalinista d'intentar anatematitzar en s'estigma de "feixistes" a tots es que no pensam com tu i a tots es dissidents des teu pensament únic d'ultraesquerra.

El Tala El Tala | Hace 10 meses

baixamanerM'encantaría que un día arribessis a ca teva i te trovessis sa casa okupada, a verure que et semblaría per uns vergants que no volen fotre pelada. Com a bon comunista, quin hipòcrita estàs fet!!

user baixamaner | Hace 10 meses

Veig que l'okupa preokupa a molts aqui, segur que ells tenen la "solucion final" al fenomeno okupa, peró també veig que curiosament, els okupes van desapareixer de Menorca el dia despres de les eleccions i no hi veig com ho han pogut fer. Mira que son llestos aquests okupes.