user Heura | Hace 10 meses

UNA auditoria a temps mai pot fer mal.

Aurelio Aurelio | Hace 10 meses

Deixem-nos de romanços i ideologismes d’es segle IXX. Faguem s’IME per es Menorquins i no com arma per adoctrina es Menorquins com fins ara. A mes de repartir-se es doblers d’es Ciutadà entre es seus amiguets a través de contractes legislats perquè no puguin tenir Seguiment. Menorquí per Menorca i Català a Catlunya, cada un a casa seva i prou de imposar!

user Bep Bo | Hace 10 meses

Hasta aquíNo haces más que repetir lo mismo. Mira lo que tenéis que hacer es dejar a los niños en paz y libres de influencias del lobby LGTBI y de cualquier otra y respetar su inocencia, en vez de Incluir contenidos LGTBI en películas infantiles.

user Josep Pons | Hace 10 meses

Hasta aquíEs que et creus llest i no ets més que un prepotent, manipulador i fanàtic ets tu. I per molt que ho provis no enganyes a ningú que tengui dos dits de front. Una xorrada com una catedral és que quan vos diuen que amb es vostros al Consell s'infringia sa llei amb es 80 per cent des contractes que s'adjudicaven a dit al IME i a més amb fraccionaments il·legals, contesteu que a Borriana van donar de baixa unes subscripcions, Donar de baixa unes subscripcions està dins ses competències des que governen (que ja no sou voltros), és legal, en canvi lo que prohibeix sa llei es contractar a dit i fraccionar contractes i mentre magnificau xorrades, tapau il·legalitats manifestes. Ara açò sí, ja no enganyau a ningú amb tanta doble vara de midar, doble moral i hipocresia. Per açò vau perdre ses darreres eleccions.

user Starlight | Hace 10 meses

@Hasta aquí, saps que passa? Que jo a diferència de persones com tú sóc respectuós amb sa presumpció d'inocència. No com fas tú i els teus amics d'esquerres que acusau, difamau i insultau a ses persones que no pensen com voltros. Sou uns sectaris prepotents i maleducats.

user Hasta aquí | Hace 10 meses

Josep PonsManipular i tergiversar JAJAJA. Us creis més llestos del que sou. Tu creus que per molt que juguis amb les paraules enganyes a ningú? Ara també pots dir que l'altre dia tampoc van censurar la pel·lícula infantil Buzzlightyear simplement la van canviar per una altra pel·lícula. JAJAJA. Et creus que enganyes a algú amb aquestes xorrades? A veure si llegeixes una mica (el diccionari et serà suficient) i arribes a entendre que censurar no és només eliminar parts d'una obra. Pobrets, us ho han d'explicar tot. No deixau de fer el ridícul per res del món. JAJAJA

user Josep Pons | Hace 10 meses

Hasta aquíA s'extrema esquerra i al sanchisme lo que vos agrada molt és manipular i mentir directament dient mentides com que el PIB s'ha multiplicat per 4 en lo que duim d'any. Ses suscripcions no són obligatories i censurar una revista es eliminar una part o tot el contingut, res a veure amb anular una suscripció. Jo estava suscrit a un setmanari i vaig anular sa suscripció, sense censurar res. Ja està bé de mentir, manipular i tergiversar.

Menorquí empipat Menorquí empipat | Hace 10 meses

Ara m'agrada més açò. L'any 2020 Hi havien molts de negacionistes antivacuna, per tant, no me fa cap por. I aquest senyor. Ho va dir ben clar, jo només som un defensor des menorquí que es lo que tot bon menorquí hauria de defensar. Ara m'agradaria saber tot es bordell que hi havia de per darrere amb el IEC Català aquí a Menorca. També dir-li a n'en Miquel Angel Maria que es capellà que robar es pecat.

user Hasta aquí | Hace 10 meses

Josep PonsNo jugueu amb les paraules i amb els termes que això als d'extrema dreta us agrada molt (no és violència masclista és violència intrafamiliar i altres xorrades). Acabar d'arribar i anul·lar les subscripcions és exactament el mateix que censurar.

Esparrall Esparrall | Hace 10 meses

Manolo Mercadal"IME ha estat fins ara un chiringuito polític."..i es que posan devan es carro qui es????' ets un iluminatis!!!!!...que mos agafin confesats amb es "personatge" aquet!!!!