user carlos | Hace 10 meses

Pocas sorpresas, más de lo mismo, quítate tu para ponerme yo

user Uno de Mahón | Hace 10 meses

Todo muy en la linea del Psoe nombrado funcionarios sin contacto con la vida real para cualquier cargo…

menorquina menorquina | Hace 10 meses

Enhorabona Sandra, sé que feràs una gran feina juntament amb sa consellera, per es bé del camp de Menorca, tú ja saps com van ses coses després de tants d'anys fent feina (al frente) dins sa Conselleria, però, ara toca ajudar i aconseguir

user Josep Pons | Hace 10 meses

Açò d'endollar a amistats no està gens bé Dolfo. I no ho dic per la senyora Adah García sobradament preparada, sino per sa vostra amiga administrativa o auxiliar a sa que no es coneix cap altre mèrit per ser directora insular que sa relació d'amistat amb tu i es teu entorn més próxim.

Anda, alegrame el día! Capitan Trueno | Hace 10 meses

A los que criticais creo que ya no recordáis que Montse Morla fue consellera de movilidad y al conseller de las galaxias Javier Ares de medio ambiente, exigis a los demás profesionalidad y vosotros mezclais la velocidad con el tocino

user MGM | Hace 10 meses

A ver ...a los que criticais sin conocer a esta persona por su edad y procedència ..cuantos con 24 años teneis dos ingenierias y un máster y buenas capacidades para un puesto de responsabilidad?En este pais,hay gente joven bien preparada y con la cabeza bien amueblada,cosa que genera envidias y mal perder a quien quiere vivir sin pegar palo al agua y con el mínimo esfuerzo. Enhorabuena a las dos personas nombradas y adelante.

user Favaritx | Hace 10 meses

Si be tenim de donar un marge de confiança amb la gent que regentarà el CIM. Val la pena fer una reflexió en positiu. Així: En las formes ja comencem a fallar. I por en fa que també en el fons, que es el més important. P.e. Amb els nomenaments dels Directors/es Insulars es veu un poc la forma de governar d’aquest nou CIM. El President vol acaparà massa. No fa equip. ¿Perquè en els nomenaments no hi ha la Conseller/a de turno que li pertoca el Director/a Insular que jura el càrrec? En les eleccions concretes de les persones no opinaré encara que me ha arribat que gent preparada i amb experiència ha estat rebutjada. Sembla que tenir “carnet” o no ha sigut molt valorat per damunt de altres fets. En tots els respectes veig en Dolfo que vol acaparar massa. Se li han pujat els fumets. Transmet una mica de despotisme. Un consell: delega, fer equip, tot anirà millor.

user Pasen y vean | Hace 10 meses

Cada vez que veo una foto de un despacho del Consell me acuerdo de que ese perchero (Sciangai Zanotta) cuesta casi 900€. Ahí lo dejo.

user xinoxano | Hace 10 meses

I no poden ser menorquins/es que ha d’anar a cercar a gent de fora?

Artur Millan | Hace 10 meses

Dolfo!!! Amiguitos NOOOO primera decepción 😞😔😔