user Heura | Hace 10 meses

JaumeNOMÉS dir-te que "deports" és més català que no "esports", consulta qualque diccionari i ho veuràs clar.

user Hasta aquí | Hace 10 meses

JaumeTotalment d'acord i el problema més gran és que aquest senyor es profe d'institut.

user Jose | Hace 10 meses

Es covid no existeix..ses vacunes son una estafa....la terra es plana.??...trobau que això es serio? Venga, va!!!!!

user Jaume | Hace 10 meses

Deports, servilleta, juerga, fetxes... Tots són barbarismes, castellanismes, i açò no és defensar sa variant menorquina, és rallar malament. Tothom que hagi fer batxiller arriba a comprendre-ho.

user Jordi Sintes | Hace 10 meses

Efecticament pared seca i Newton...este personaje Joan Pons segun dicen ha borrat tots els seus twitters. del seu pasat. No tinc cap dubdta Newton que sera molt aviat que surtira del consell com un cohet I que el Senyor Vilafranaca es donara compte del seu mayuscul error al nombrar a aquesta persona que no dona la talla per res. Efectivament senyor pared seca de Menorca, hian captures de pantalla de els seus tiwters que no podra negar. Es felici-.to de vritat. No volem al consell personas que vagin en contra de la llengua e idioma del catala. No pos en dutbe que sortira avans que es fa i neix una criatura

Barntstin Barntstin | Hace 10 meses

ParedSecaQuines ganes de veure es disbarats que deu haver escrit en xarxes. No arriba a final de legislatura aquest personatge, infiltrat de VOX

Hans Isabel de Villena | Hace 10 meses

Tan malament van en cultura que han posat aquest al·lot? Però no era dels negacionistes (en tot) ?

Newton Newton | Hace 10 meses

En Joan Pons Torres surtirà en coet. Al temps…. 🫵🏻

user ParedSeca | Hace 10 meses

Lo primer que va fer en Joan Pons, va ser borrar tot es seu Twitter. Però es que hem tingut "contacte" amb ell per ses xerxes, tenim captures de pantalla d'algunes de ses seves "perles". Lo que riurem quan negui es seu passat a ses xerxes!

user Jordi Sintes | Hace 10 meses

Sr Vilafranca este personaje ha de ir fuera de inmediato del cargo de conseller de cultura. por muchos motivos. No tiene altura para ocupar un cargo tan importante como este una persona que critica el idioma catalan que es nuestra lengua e idioma lo quiera o no lo quiera esta persona. Conozco su trayectoria desde hace muchos años quizas 30 quizas 20 y no me merece para nada.este persona Sr Vilafranca. Cuando me entere que vd le daba este cargo lo primero que me vino a la memoria fue..Que Dios nos coja confesados. Adios patrimonio cultural de Menorca. Se a equivocado vd totalmente Sr Vilafranca.Y este señor me va a abonar los 700 euros que me debe todavia el Consell desde 2021 a traves de la conselleria de cultura y mas despues de estas declaraciones Sr Vilafranca. ????? No le extrañe a vd tantas voces en contra de este cargo y los que le van a llegar a vd., Sr Vilafranca esto solamente hace que empezar. Preparese vd. No toleraremos para nada ni a este personaje ni a nadie que vaya contra el idioma catalan. Lo avasallaremos y lo atacaremos con todas nuestras fuerzas. Si quiere que hablemos el castellano esta listo esta persona. Tendra que marcharse a Madrizzz. Aqui en Menorca no se toca Sr Vilafranca el catalan.para nada. y por nadie.