Bili Des Fasser Bili Des Fasser | Hace 10 meses

G. SintesMe podrías decir en que página del programa está lo de abrir Es Cos, tengo el del PP en la mano, y no lo veo!!!!

Bili Des Fasser Bili Des Fasser | Hace 10 meses

SantlluïserNo estic del tot d'acord, estic segur que per mig des poble en passen menys amb Es Cos tancat, jo som un d'aquests, si sé que està tancat, vaig per s'Avinguda de sa Pau, De totes maneres, jo no he dit res de què millori/empitjori sa contaminació, tan sols volia fer veure que es carrer amb més terrasses de bars o restaurants és Es Cos, i que es cotxos et passen a dos pams, o no?. I sí, sa meva opinió és interessada, m'agradava poder anar per Es Cos caminant sense cotxos, i fins i tot, amb fiets jugant a la pilota. Enveja em fan tots els altres pobles que tenen zones 100% peatonals...

user J. Marroc | Hace 10 meses

Es Cos hauria d’estar sempre obert. El que s’hauria de fer és concenciar a sa gent perquè no empri es cotxe per trajectes tant curts. Encara hi ha gent des poble que empra es cotxe per moure’s d’una banda a una altre

user Pregonda | Hace 10 meses

Pues naturalmente que no tienen que recular. ¿Acaso recula alguna vez la izquierda en algún sitio después de tomar cualquier decisión que le apetezca? Pues eso.

user Santlluïser | Hace 10 meses

Bili Des FasserEs número de cotxes circulant pes poble és es mateix amb es Cos obert que tancat, el que passa és que van per altres carrers i, si a cas, contaminen un poc més perquè han de donar més voltes. Ses molèsties que no volen alguns residents a nes Cos tampoc les volen es residents d’altres carrers. Quina millora hi veus en termes de contaminació? Tot són opinions interessades.

Bili Des Fasser Bili Des Fasser | Hace 10 meses

Bé, he rellegit es programa de govern del PP de Sant Lluís i no veig lo des canvi d'horari de tancament d'Es Cos. Tampoc veig que sa primera cosa que farien seria pujar sa retribució de sa batlessa un 16,6%, que curiós, no? Es programa de "junts..." no el tenc, lo que sí que tinc, i clar, és que sa premissa des seu representant és viure de lo públic. I per acabar, m'entristeix que es pobla de Sant Lluís sigui s'únic de s'illa que no tingui un bon espai central lliure de vehicles a motor, però, que hi farem, continuarem fent es cafè a La Bolla amb es cotxos passant a dos pams de sa cara, emetin es seus gasos contaminants, fantàstic!

G. Sintes G. Sintes | Hace 10 meses

Yo creo que algunos políticos no se han dado cuenta de que ya no gobiernan!!. En el programa de los dos partidos que tienen, ahora, el gobierno, entre otras cosas iba lo de la apertura del Cos que, creo yo, ha ganado mucho. Los comerciantes están contentos, la gente, en general, también. Los visitantes lo mismo. La izquierda, no sabe perder. Los demás hemos aguantado ocho años de política de izquierdas, no han hecho caso de las firmas que querían el cos abierto, ni de los comerciantes, ahora las cosas han cambiado. Esto se llama democracia!!!!

user Cabot | Hace 10 meses

Són 4 jans i un boi es qui remuguen. Si volen es Cos tancat, que també tanquin Lannion, D’Allemand i Son Perruquet. O és que es des Cos són més guapus que es altres?

user Esparrall | Hace 10 meses

Som resident a nes Cos i no me sembla gens bé que alguns pares espavilats es capvespre treguin sa canasta de bàsquet enmig des carrer perquè es seus fills juguin allà o juguin a futbol enmig des carrer. Des Cos a sa zona esportiva hi ha 3 minuts caminant. Sa gent que passeja ha d’anar esquivant pilotades i fiets descontrolats o pilotades a portes i finestres. Un poc de control de sa Policia i multes per envair un espai públic si pertoca.

Bili Des Fasser Bili Des Fasser | Hace 10 meses

Bé, he rellegit es programa de govern del PP de Sant Lluís i no veig lo des canvi d'horari de tancament d'Es Cos. Tampoc veig que sa primera cosa que farien seria pujar sa retribució de sa batlessa quasi un 16,6%, que curiós, no? Per altra banda, trop molt trist que un vividor de lo públic, com aquest de Per Balears, (el conec d'abans d'entrar a xuclar de s'ajuntament) tingui cap mena de poder de dedicació a dalt la sala. I per acabar, m'entristeix que es pobla de Sant Lluís sigui s'únic de s'illa que no tingui un bon espai central lliure de vehicles a motor, però, que hi farem, continuarem fent es cafè a La Bolla amb es cotxos passant a dos pams de sa cara, emetin es seus gasos contaminants, fantàstic!