Al150 Al150 | Hace 9 meses

Perro mentiroso es muy caritativo (con nuestro dinero) el tiene su sueldo seguro, sus subidas de sueldo aseguradas y si se va tendrá una inmerecida paga vitalicia como la tienen los otros vividores que han estado antes que el. Así si se puede ser caritativo! Cómo estamos los demás? Somos tontos, tememos lo que nos merecemos.

Al150 Al150 | Hace 9 meses

Pablón de anunciosLo votas como se vota a un equipo de fútbol. Haga lo que haga me lo trago. Es mentiroso crónico, es un hecho, mira la hemeroteca.

Al150 Al150 | Hace 9 meses

baixamanerTienes razón solo dice la verdad Sánchez. Que vergüenza defenderle.

user baixamaner | Hace 9 meses

Pablón de anunciosEl PP ha seguit la mateixa estrategia que els republicans de Donald Trump, qualificar al govern central com "ilegal" es el primer pas per demanar l'asalt al Congres americà, ara a EEUU diuen que l'expresident ha estat culpable d'incitar a la població a través de mentires i mes mentires, tot hi sabent-ho, li sona a vosté aixó? Pues bé, per sort aqui a Espanya els feixistes encara no ha asaltat el Congrés dels Diputats, de moment, peró de mentires s'han dit tantes que la campanya electoral es va centrar en mentira o veritat, mai sobre les mesues socials aprobades o per aprobar, el que demostra que a Espanya es vota en contra de .... , es vota amb odi. Avui un prestigios col.laborador del Menorca diu: "Molts ciutadans veuríem amb bons ulls i aprovaríem, que tots els partits, associacions i agrupacions polítiques, tot i la seva frissera per arribar al poder, no tropissin amb la mateixa pedra i s’adonin que el diàleg i la pràctica política són una drecera i més efectius que irritar els adversaris." Pot ser paraules masa polides per a la mentalitat de molts dels que aqui escriuen, peró els peperos els hi diria que han jugat tant fort amb la mentira que ara ningú vol pactar amb ells, solaments els feixistes de VOX i es precisament per aixó que els espanyols han votat majoritariament els altres, per fugir de la mentira i de l'odi.

user piter | Hace 9 meses

El PP ya no sabe de donde tirar para intentar crear polémica y buscar el enfrentamiento. Y no se puede vivir solo de eso. Así le han ido las generales.

user Jorge07 | Hace 9 meses

Ha ido a por el aguinaldo del moro,; un consejo, que lleve la ropa interior limpia, porque quizás le dan más de lo que él espera.

MarBosch MarBosch | Hace 9 meses

Ha anat a Marroc de vacances i ha mostrat les factures i costos del seu viatge. És diferent que si te'n vas amb un contrabandista i narcotraficant i t'ho paga tot, que aquí ja seria un poc escandalós... Calla tu, que ara m'he embullat amb en FEIJOO!!!!🤣🤣🤣

user peremateu | Hace 9 meses

y de quien depende la hiscalia ? .....pues eso!!!!!!

Miki Miki | Hace 9 meses

Trata mejor a los marroquíes que a su propio pueblo. A ver qué les regala ahora con nuestros impuestos.

Angelcaido Angelcaido | Hace 9 meses

Los negociadores de JUNTS no pueden entrar en España.