user baixamaner | Hace 9 meses

Pas a pas tot el que avançava el GOB es va cumplint i encara hi ha gent que els insulta. Que seria de Menorca sense els ecologistes !! Supós que els que no tenen cap sensibilitat mediambiental haurien de cercar algu altre per vomitar el seu odi per la natura, pero que sapiguen que es el nostre millor patrimoni i que per aixó ve tanta gent, la natura i la gent que la vol conservar, sense ella ni ells menorca seria una m.

user MGM | Hace 9 meses

Señores del Gob.Dediquense a la ornitologia que es lo suyo y dejen de crear polèmicas continuamente para demostrar que hacen algo y vivir de subvenciones como todos los que no pegan palo al agua y hacen de ello su "modus vivendi".No les vemos agachando el lomo en ninguna foto dando ejemplo de trabajo y solidaridad con lo que predican.Hartos nos tienen a muchos de tanta demagogia barata y tocar lo que no suena a dos manos.

M28030 M28030 | Hace 9 meses

Muy brillante ejemplo comparativo el de la Alhambra Sr.Camps.

user Señor con tiempo | Hace 9 meses

En quedarem farts de notícies del GOB d'ara endavant... ja no tenen a nes seus governant. Ara han de sortir a dir que tot va malament (quan lo des bus per exemple ja hi era a s'anterior govern insular...). Hipocresía en estado puro!

Vent del Sur Vent del Sur | Hace 9 meses

Que pesados los del GLOP ops perdon los del GOB, son una panda , que se diquen a lo suyo... i monse meran en politica, ahora se les acabara el chollo , ya no gobiernan los suyos,,, es el momenro que los del GOB vuelvan a las cuevas

user buho | Hace 9 meses

¿Y la masificado de cemento "demunt es pla " a Fornells no le ha preocupado ? A ver si es nou guver les cierra el grifo de la pasta

user Jose Cavaller | Hace 9 meses

I que ja s'han pronunciat en contra des desgavell, frau i forn altament contaminant a Milà succeïts fins fa poc? Res a dir de que dur es residus SANDACH a eliminar a sa Península costi la mitat que cremar-los a Milà?

Goy Goy | Hace 9 meses

Noooooo por favor... que pongan más autobuses, se colapsen las playas a las cuatro de la mañana permitiendo el acceso en coches y así las playas se masifican y llenan de mierda, para que el turismo deteste venir al Benidorm balear y se quede en la península. Entonces disfrutaremos de la reserva de la biosfera, qué chiste más bueno.

user Mahon_London | Hace 9 meses

Ahir vaig ser a Cala Galdana, i ja a s'entrada hi havia una cola monumental de cotxus, amb motors arrancats, contaminant s'aire, precissament per no trobar parking disponible... No sé com estaria Cala Mitjana, però a Cala Galdana hi havia bastants espais disponibles, CALA GALDANA I CALA MITJANA TENEN UN PROBLEMA EVIDENT D'APARCAMENT I VOLTRUS ENCARA VOLEU LLEVAR-NE??? A quin món viviu??? Voltrus sabeu que reduïnt s'aparcament, encara es generen moltes més coles, i per tant cotxes amb marxa més temps??? A més, per sa falta d'aparcament a Cala Mitjana molts aparquen a Cala Galdana, col·lapsen s'urbanització i provoquen que gent que vulgui anar a Cala Galdana a dinar no pugui perque no troba parking, i per tant es restaurants ho pateixen... no sé a quin món viviu, però ja us ho he dit molts vegades, GOB, dedicau-vos a s'ornitologia, i deixar de ficar-vos amb temes es quals no en teniu ni p. idea

user Lady | Hace 9 meses

OffExacto, excluidos los residentes (y digo residentes, de todo el año) las playas deberían ser de pago durante julio y agosto.