user Joan Llufriu | Hace 9 meses

Enga, JuanaMari, a veure com te'n surts d'aquesta!

user Resident | Hace 9 meses

Lo que em de comensar a fer es donar prioritats a nes Residents, aquets son es que en de poder anar en coxo, i gratuïts, es turista que i vagi que pagi, com es fa a casi per tot. Ja està bé, que es fotin sa majoria des presupost que pagam noltros

user Burruru | Hace 9 meses

TururuSa teva mentalitat proviciana i molt estreta de mires fa que no aturis d'escriure bejenades dia sí i altra tambè. I no me donis lliçons de falta de respecte. Res més.

user Jose | Hace 9 meses

@Tururu......permeten ets insults de tu perque ells pensen lo mateix....jajajajajaja

Tururu Tururu | Hace 9 meses

@Burruru: lo teu, com sempre, i a falta de arguments, es faltar a es respecte, a mes de no llegir be ses coses. No entenc perque et permeten, insults con "curtet" i altres, encara que es bo de deduir. Res mes.

Menorquí Menorquí | Hace 9 meses

AturditO això tenc entés, pero se que algun tipus de descont es fa

user Aturdit | Hace 9 meses

MenorquíMira no ho sabia i reconesc s'error. Però reafirm que a nivell turístic està molt bé, però sa majoria de menorquins, seguirem sense emprar-ho. No hauria de ser d'aquesta manera, simbòlic o gratuit i millor encara, permetre s'accés als cotxes de residents, que estan tot s'any aquí, paguen impostos aquí, ITV, etc... Entenc perfectament que és un gran benefici per es bussus, no per residents.

user Burruru | Hace 9 meses

TururuEs sa vostra alcaldesa qui vol llevar es bus!! Es que ets molt curtet!!

ansaperansa ansaperansa | Hace 9 meses

Ya tardaba, pero ha vuelto. Ha vuelto el PP de siempre. El PP de los favores a los suyos, a una regidora y a una consellera interesadas directamente en favorecer sus negocios en la carretera y en la playa de Macarella. La excusa de la alcaldesa es descongestionar el tráfico en el pueblo, jajajaja... ¿De verdad estos nos gobiernan? Ya queda menos para la moción de censura. Cerdà i Bagur, espavilar ya y dejaros de celos estúpidos. La corrupción es incorregible en este PP de Ciutadella. Bien lo sabe el Presidente del Consell aunque no sepa rodearse de los adecuados. En el Ayuntamiento los del PP unos van a lucir palmito y otros a trapichear. Ya no se salva ni el único regidor que antes era bueno y que ahora recibe a los suyos en su despacho municipal para sus cosas. Lo dicho, incorregibles. Si por lo menos supieran leer, pero algunos y algunas, ni eso.

Menorquí Menorquí | Hace 9 meses

AturditPer residents amb tarjeta de transport, es meutat de preu, i lo de ses cues, es pot fer online, abans de fer afirmacions s'ha de tenir coneixament del que es diu