Barntstin Barntstin | Hace 9 meses

Els catalanofòbics a l'atac. Tot lo que sigui destruir la nostra llengua és bo per ells. Com si no hi hagués prou canals en la seva llengua. Aquests són els grans patriotes. Sense acceptar la realitat multicultural i plurilingüe d'aquest pais

user Aturdit | Hace 9 meses

Alexia11.000.000 de personas, no creo que séan pequeñas zonas delimitadas. Hasta en una explicación faltáis al respeto. El rollo imperialista ya está pasado y es tan respetable el castellano que el catalan. Por cierto tanto una como la otra, son igual de españolas, otra cosa son tus preferéncias.

user Alexia | Hace 9 meses

DoloresLas diferentes lenguas regionales autóctonas que se hablan en unas pequeñas y muy delimitadas zonas de España, cada una de ellas tiene su nombre, no son español. El ESPAÑOL es el único gran idioma internacional que se denomina con ese nombre en todo el planeta. Se habla desde hace muchos siglos en toda España, siendo por tanto nuestro único idioma común. Y también lo hablan en otros muchos países, aproximadamente unos 700 millones de personas. Por cierto, el español no nació en Castilla, como dice por aquí otro ignorante, sino en esa zona que hoy es La Rioja. Cualquiera que tenga ciertos conocimientos de Historia de España, lo sabe.

user Aturdit | Hace 9 meses

PregondaEls que voleu llevar es català (sa nostra llengua), curiosament sempre ho deis en castellà. Lo de sa nostra llengua ancestral, és igual d'antiga que sa dels nostres veïns catalans, andorrans, algueresos i valencians. Si governau a Canàries, proposau el mateix (com deia Bauzà es farmacèutic, "formenterense" i es "Baléà") i ho aplicau a Canàries amb es mateix discurs, estúpid per cert, i es xerrarà es "canárià", amb ses modelitats "gomerense", "tinerferiense", "grancanariano", "Lanzarotense", etc... Deixau sa nostra llengua en pau i deixau de manipular i fer es paperot i si tan d'òdi ens teniu, canviau de Comunitat Autònoma i seran exàctement com vos agrada que sigui un bon espanyol (segons voltros).

MarBosch MarBosch | Hace 9 meses

Cansado de este circoLa televisió `pública dóna un servei: informa (fins ara aquesta TV ho fa molt bé i de fet ha anat augmentant les audiències), perquè no llevam les subvencions a l'església que paga quasi 8 milions a un tal Carlos Herrera, condemnat en sentència ferma per defraudador i fixa't són "només" 11 mil milions, casi res va dir el pagès! I si volen convertir IB3 com els models de Madrid i Andalusia sí la poden tancar, perquè s'han convertit en un NO-DO: misses, processons, toros, i per exemple un presentador, en Bertín Osborne, que és tan "espanyol" que cobra per una empresa amb seu a Països Baixos i desvia cap a Panamà, però ei!, que du bandereta posada!

user Poroto | Hace 9 meses

AlexiaEl idioma es es el castellano q viene de Castilla....donde se hablaba.....

user Illenc | Hace 9 meses

Antonio BibiloniCampeón de tonterías por metro cuadrado!

Dolores Dolores | Hace 9 meses

SelenitaIronía supongo?

user elantonio | Hace 9 meses

Es muy cierto se adoctrina por decir que se compren productos de aquí, por enseñar oficios y costumbres de aquí lo importante es lo de allí.

Dolores Dolores | Hace 9 meses

AlexiaEspañol es cualquier lengua q se hable en España.