Pili Pili | Hace 9 meses

joan PonsPues sí… Del mismo modo que es mejor Madrid que Palma si quieres opositar a plazas de la Administración General del Estado. No me malinterpreten, pero ésta es la realidad derivada de la geografía; y es decisión de cada uno elegir donde quiere (o donde cree que le resulta mas ventajoso) vivir.

loque? loque? | Hace 9 meses

Que un menorqui per es fet simple de ser d'aqui tengui menys posibilitats d'estudiar carrera que un palmesà es una vergonya,que faixin sa UIB a Ciutadella i que es palmesans cerquin pis,a sa segona setmana tindriem campus gratuits per tots,POQUESVERGONYES.

user Zaskaman | Hace 9 meses

En Palma, en Barcelona y/o en casi cualquier otra ciudad en la que libremente quieran estudiar

user Mac7070 | Hace 9 meses

Fins que no prenem mesures més dures com fan els nostres veïns de Còrcega s'especulará amb un dret bàsic com és la vivenda deixant-nos als que no tenim casa en propietat al carrer .El turisme no sempre és progrés i benestar.

user Marti Pascual | Hace 9 meses

Es un problema de sa classe mitja pobre es rics comprèn i s'acabat Injusticies que te aquesta societat

Pili Pili | Hace 9 meses

“ La UIB solo tiene una residencia con capacidad para 103 alumnos”. Exactamente la misma capacidad que tenía cuando se inauguró hace unos treinta años. Mientras tanto, ningún rector ni ningún político se daban cuenta que el tiempo pasaba y se hacía necesaria una ampliación.

user joan Pons | Hace 9 meses

750 euros només per dormir i menjar? Voleu dir que tenir un fill a Palma que estudia a sa UIB val 1000 euros cada més? Açò és una vergonya. I a un mallorquí no li costa res pes fet de ser d’allà? On són ses ajudes a tots es menorquins, eivissencs i formenterers perquè tenguin ses mateixes oportunitats que es mallorquins? Sa residència d’estudiants hauria de ser pràcticament gratuïta per ells. No té vergonya ni aquest govern ni s’altre.

user Aturdit | Hace 9 meses

Mentres es permeti especular amb productes de primera necessitat o vivendes, açò no s'aclarirà.

Mes acabat que en naranjito Mes acabat que en naranjito | Hace 9 meses

Ves aqui sa diferencia de sa illa de primera, i es resto de tercera regional. Pero tots som balears iguals. Es parias de ses illes menors tindrien que tenir una residencia pràcticament de franc per poder anar a estudiar a sa capital.

M28030 M28030 | Hace 9 meses

Merecería la pena echar una mano a los estudiantes menorquines que se quedan en la UIB, desde las administraciones o desde el mecenazgo.