user galldelavall | Hace 9 meses

Deuen ser trending topic aquests dies, de 3 visualitzacions a youtube deuen haver passat a 300! que xafarders que som

user Joan Pera | Hace 9 meses

Luego cualquier grupo u organizador de conciertos o fiestas vas a pedir una ayuda al Consell de 500 o 1000 y te lo niegan... no hay derecho. Esta gente del Claustre celebran un aniversario y para que les salgan gratis los gastos se lo cargan al Consell mientras la taquilla es toda para ellos, puesto que los gastos ya los ha pagado el ayuntamiento.. un escandalo.!!!

user Pepitogrillo | Hace 9 meses

¿No hay nada mejor en lo que gastar nuestro dinero?

user Ramon | Hace 9 meses

TururuI si el gesin fet a Lithica!!!! Aurias dit algu , Tururet!!!! Et un bocachanclas !!!! Res mes ..

user Hasta aquí | Hace 9 meses

Uff, sort que hem canviat de dirigents, és difícil fer-ho pitjor. Per exemple, els vals del consell han anat a tot aquell que estàs davant l'ordinador les 4 primeres hores que és el temps que van durar. Per tant, gent amb sous de 4000€ nets hi han tingut accés i avis amb pensions de 600/700€ no perquè no saben com funciona Internet. Això és un despropòsit. De la mateixa manera que és un despropòsit que paguin 60.000€ als Antònia Font perquè hi puguin acabar anant aquells que es poden permetre el luxe de pagar 38€ d'entrada (molts dels quals ni tan sols seran de Menorca). Al final, molt d'esquerres però deixen de banda als avis amb pensions de 600€ amb els vals i a la població més pobra que no pot pagar els 38€ de l'entrada. Per favor, que torni el seny que sembla que s'ha perdut al Consell!!!

user Aitor LLume | Hace 9 meses

No es magia, son tus impuestos.

user Uno de Mahón | Hace 9 meses

A mi no me gusta en absoluto Antonia Font y, ahora se ve que a través del dinero confiscado por Cime tengo que pagar parte de la entrada para que otros disfruten de un concierto. Además “Es Claustre” es un negocio privado que solo reporta beneficios económicos a sus concesionarios, ¿no creéis que ellos mismos deberían pagarse sus aniversario?. Todo esto sin nombrar que “Es Claustre” se ha convertido en un agujero para el consumo de drogas.

user aristas | Hace 9 meses

A todas luces, no somos más que un estado fallido en todos sus niveles, dependencias y quehaceres.

user CIUTADELLENC | Hace 9 meses

Es veu que Mora, M. Maria, Juaneda, Gómez... PSOE, PSM-deMés a Menorca i Podemos eren màquines de tirar es doblers de tots es menorquins. Mai Més.

user Carl Sinred | Hace 9 meses

Només heu de consultar la pàgina web de la Fundació de Foment del Turisme de Menorca i revisar les memòries publicades. https://www.menorca.es/es/Memorias_justificativas/11159 Veureu els diners que es "tiren" per a iniciatives privades. Algunes societats limitades estan abonades, any rere any, a xuclar de l'administració per organitzar esdeveniments esportius i adjudicant-se anualment diverses subvencions amb un valor total que supera els 100.000 € ... de llarg. Ja és hora que tots aquests diners públics només es destinin als serveis socials, sanitat i educació. Les iniciatives privades que es paguin la seva pròpia festa. Subvencions = 0€